Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
obrona była w poniedziałek ten tydzień "odpoczywałam" w niedziele mamy z mężem rocznice a od poniedziałku biore się za drugą magisterke 🤨
a wie może któraś coś o układzie moczowym dziecka albo widziała jakąś strone gdzie wszystko jest opisane?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no to gratulacje 🙂 a ta druga obrona?

ejj a mi przypomniałaś Aniu!!!!!! my jutro z mężem mamy 8 lat od pierwszego spotkania hehehe zapomniałam!!! 🙂 🙂

• Mamusia
Wspolczuje wam laski tej pogody u mnie slonko swieci ale strasznie wieje masakrycznie az bojno okna otworzyc zeby razem z zawiasami nie wyrwalo 😉

No a ja jakies mam dziwne przeczucia,bo czesto te skorcze szyjka mnie boli mala uderza co chwile ze jak pujde do lekarza na to usg to juz zostane w tym szpitalu 😞 wsumie cieszyla bym sie bardzo.

A wy wszystkie broncie sie 😁 na 6 z plusem 😉

ja mam...dostałam używany przez dwie inne osoby, ale wzięłam z grzeczności 🙂
jak tylko będzie mi potrzebny, to po tym jak przyjadę do domu to skoczę do sklepu po taki ręczny z Aventu, bo fajny, ma dobre opinie i chyba ze 100zł kosztuje...fajnie by było taki elektryczny, ale ten 300zł ponad 🙂
a Ty Dosik nad jakim myślałaś?

ja tez nie mam, zastanawiam się żeby kupić ale tez na razie nie mam kasy - ten cholerny daszek kończy nas finansowo 😠 a ja już mam dość - mówię dziś do tego mojego kudłatego gada może byśmy kupili rolety do kuchni ( bo od tej strony strasznie daje słońce) - i zawsze ta sama odpowiedź - jak zrobimy daszek - tak tylko ja tu się sama całymi dniami gotuję a nie on!! 😠 😠 no ŻESZ FUCK!

No właśnie słyszałam że najlepszą opinią cieszą sie laktatory z aventa i ktoś mi jeszcze z lovi polecał 🙂 Ja myśle czy kupować teraz czy zaczekać jeszcze, ale wiem ze bratowe było to bardzo praktyczne zaraz od pczyjscia ze szpitala

Ha Ha 😁 do płatków 😁
Loli poleca moje melczko do płatków ;D
powiem wam ze z tym to różnie bywa znajoma ma cyce jak melony 😁 a miała mało mleczka
a zn ow taka co miała małe jak pinezki to miała ciagle mleko w tym ponoc nie ma zasady,
ale mam obawy ze mały nie będzie ciągnoł dobrze albo cos i bede musiała odsysać mleczko
kumpela teraz tak miała jej maleka nie umieła zassać mleczka 🤔

• Mamusia
No tez zalezy wlasnie od dzidzi, a ja mam problemy z moimi piersiami i chyba cos mi sie wydaje ze bede musiala z kads te pieniazki wytrzasnac na ten laktator.
Bo tez dziecko od samego poczatku napychac tymi sztucznymi mlekami to chyba nie za dobrze :/

Dosik no baaa odrazu cieple mleczko 😁 nie trzeba podgrzewac ani nic 😁

Ja tez nie mam a chce kupic tylko zależy od kasy, dziewuszki moje kochane ehh.. Znacie jakies dobre firmy butów męskich chodzi o takie eleganckie do garniaka. Bo moj juz płacze z bólu w tych co ma a ma po 10 h w pracy i juz nie wytrzymuje a niby porządne są bo ze skóry a tu jednak kicha.

Eluska cieżko z dobrymi butami w każdych ejdnak bedzie nie wygodnie jak tyle godzin trzeba stać, wiem bo mój ma z wojasa ze skóry niby fajne i wygodne ale tez mu nogi nawalają jak w nich za duzo chodzi :P
Loli jak będe mieć nadmiar mleczka to Cię zapraszam na płateczki z ciepłym mleczkiem prosto z mojego cycuszka 😁 😁 😁