Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Brzusiee ;*
widze dzis tu cichutkoo jakoś 😜
ja wróćiłam nie dawno z działki jejku jak miło się popluskać w basenie w takie ciepło :P
Rano jeszcze z moim na zakupach byłam chciał sobie cos do ubrania kupić 🙂
Jejku dziewczyny nie straszcie teraz coraz częsciej o jakichś skurczach tu mowa
Anulka Trzymaj tam jeszcze troche Marcelka wiem jak CI ciężko bo mnie tez lekko nie jest i mam dosć juz lata :P
a dziewczyny Loli i Eloite pytałyście o nazwe tej maści wiec ją podaje : CLOTRIMAZOLUM

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu: poczekaj z ty porodem ak jeszcze z conajmniej 3 tygodnie, wtedy juz Mały bedzie "donoszony" 🙂
Ja tez sie boje porodu,ale mnie dzis wybil 30 tydzien i juz sie ciesze ze z górki 😁 juz sie nie mogge doczekać 😁 a dzis sie narobilam jak glupia toteraz leże i zdycham:/
U nas tez jutro stuknie pierwszy roczek od ślubu, a 12 bylo 5 lat jak jestesmy razem 😁 lubie lipiec, choc ten jest troszke za goracy 😉
a co do obizenia brzuszka, to jesli wam wchodzi ręka miedzy biust a brzuch, znaczy sie ze juz jet odpowiednio nisko 😉 ale niespiescie sie za bardzo, w koncu wrzesniowekczki jestesmy:P

U mnie grzmi niby się błyska ale nie ma nic chłodniej, i jeszcze ani kropla deszczu nie spadła
gorąco mi jak choleraa 🥴
Lauranna nie strasz bo mi sie miesci reka miedzy piersi a brzuch to znaczy ze on jest juz nisko ??

Mój mleczkowy Loliczku ważne by do 36 tc donosić 😁
póżniej już na luzie możesz rodzic 🙂
ja tez mam dosc Tych upałów masakra, gdyby nie było tak gorąco duzo lepiej by sie nam tą ciąże znosiło 🤨

U nas jutro ponoc też ma juz padać i byc chłodniej oby tak było 🙂
jejku w ten upał to ja nawet śpiaca nie jestem :P
a w łóżko to sie wierce poce i nie wiem jaka pozycje mam przybrać
yhhh głupie ciepłooo :P

oo boże udało mi sie na chwile wejśc uf.. u mnie zapowiada sie burza ciekawe czy bedzie cuś. MOJ LATa ZA ROBLALAMI W POKOJU HYHY Z ŁAPKA NA MUCHY HAHAHA SMIESZNIE WYGLADA. Dobra odezwe sie jutro 🙂 i brzuszek tez mi sei obniżył wlasnie.. hmm.. ciekawe buziolki 😘

• Mamusia
U mnie szaro, zimno i wietrzyście 🤪 Jak cudownie!!! Pewnie dojdzie i do was to ochłodzenie. Bo zazwyczaj to zaczyna się u mnie jak burze i przemieszcza się do was 😜 Więc jest nadzieja, jest nadzieja 😁
Za 6 dni mój brzydal kończy ćwierć wieku, a ja idę oglądać mojego bombelka na 3/4D 🤪

• Mamusia
a my już wstaliśmy, bo czkawka nie dała nam spać dłużej 😉
Dosik ja ostatnio (o dziwo!) śpię prawie całkiem na płasko i tak jest mi najwygodniej. oczywiście układam się na boku, jedną nogę podciągam wyżej, żeby ew.amortyzować brzuszek przed uciskiem. Długo było mi potrzeba masa poduszek: jedna pod krzyż, jedna w nogi, dwie przy karku, ale teraz najwygodniej mi jest tylko z jedną, płaską pod głową 🙂
Eluska i z tej naszej burzy nici 😞

• Mamusia
U mnie też miało całą noc padać, ale i tak chłodniej jest. Krystian wczoraj wypalił mi z pytaniem na jaki kolor malujemy łazienkę, kuchnię i nasz pokój 😮 A bo ja wiem co jemu się podoba i jaki styl i jakie meble 🤨 Ale znalazłam coś takiego do naszego pokoju i bardzo spodobała mi się kolorystyka.
http://www.urzadzamy.pl/pliki/galeria/418/3509.jpeg

• Mamusia
Hej laski :*
U mnie dzis szaro,brzudko,deszczowo 😞
Wtedy kiedy chce sie wybrac na jakies zakupy to beznadziejna pogoda jest ehh, no ale nie nazekam lepsze to nic upaly 39C.
Ja juz po sniadanku kurde wzielo mnie od samego rana na sledzia blee teraz sie jakos dziwnie czuje.

• Mamusia
Jeśli tej czekolady było by niezbyt wiele to np styl wenge ,który mi się bardzo podoba. Chyba, że takie jaśniutkie jak na fotce były...I one chyba były by lepsze. Ciemne meble przy labradorze to zły pomysł.
Wiem już co to skurcze 🤨 Popłakałam się przed chwilą...Ból jak na okres tylko sto razy bardziej silny, przy tym zimno mi się zrobiło, jak by dreszcze i mdli 😞 Aż mi łzy poleciały... Chyba cały poród przerycze z bólu 🙂 Muszę do listy dopisać...Trzy pudełka chusteczek 😉

• Mamusia
Ps, a w nocy myslałam ze wyjde z siebie, myślałam że mi się kości miednicy żywcem rozejdą, nie wiem czy to Maly tak sie pchal, ale czułam jakby mi spojenie łonowe się rozchodziło:/ dodatkowo wszytskie mięscie miednicy i brzucha mnie bolaly, że kazdy nawet najmniejszy ruch mnie wybudzał:/ miałsycie cos takiego?