Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny o rzesz w mordę ja tu podniecona po usg chce jak najszybciej zdać relację....ale nie nie ma tak łatwo 30 stron musiałam najpierw nadrobić....fuck he he 😜 😜
więc tak:LOLI,DOSIK,PEREŁKA UWAŻAJCIE NA SIEBIE I NIE MARTWCIE SIĘ NA PEWNO MALEŃSTWA JESZCZE W BRZUSZKACH POSIEDZĄ.......CZEKOLADKA BARDZO CI WSPÓŁCZUJĘ I MAM NADZIEJĘ ,ŻE ON SIĘ ZMIENI I BĘDZIECIE SZCZĘŚLIWI..ŻYCZĘ WAM TEGO Z CAŁEGO SERCA 🙂

NO I AGAA LOLI MIAŁA RACJĘ SIOPERZYCA JEST TYLKO JEDNA HA HA 😁 😁 😁 😁 😁
ANIA skoro twój Karol taki chętny to może mu wątek otworzymy..będzie chłop w swoim żywiole he he 😁
no więc piszę jak było na usg co się okazało 4d....miałam na 14:45,ale chciałam ,żeby mój był w końcu przy tym usg i się wepchnęłam z rana na szczęście ktoś tam nie przyszedł i nas lekarz przyjął 😁 😁..w końcu nic dziwnego ja też bym za tyle siana przyjęła 😉 😉 😉 😉
no i malutka moja księżniczka jest ZDROWA POD KAŻDYM WZGLĘDEM I TO NA PEWNO DZIEWCZYNKA ŚMIAŁO POKAZAŁA TO CO TAM MA HE HE 😜 😜
WAŻY 2216g czyli nie jest aż taka wielka jak się spodziewałam 🙂ale za to jest piękna 😁 😁 😁 ma takie superowe baczki i nosek po mnie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪śliczne usteczka...akurat na usg robiła sobie drzemkę ....mam na płytce nagrane jej bicie serduszka najpiękniejszy dźwięk jaki słyszałam 🤪 🤪 🤪mój patrzał jak zaczarowany....pewnie nie spodziewał się jakie to uczucie.......zdjęcia muszę zrobić z nagrania się ja nie umiem zrobić tego''stop klatka'' i mów to zrobi i postaram wam się jutro pochwalić moją księżniczką 🙂 🙂
teście już widzieli nagranie też patrzeli jak w obrazek ,a popołudniu a seans wpadnie moja mam i siostra 🙂od dziś to będzie mój ulubiony film he he 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
sioperka to suuper ze wszytko ok, juz niedlugo poogladasz małą nie tylko na filmie 🙂
ja właśnie po obiadku i za chwile znow bede mierzyc ten cukier, wiem ze warzywka itd i tak sie staram, ale kurcze łatwo nie jest, mam teraz takią ochote na lody itd a tu nic nie wolno takiego 😞 szkoda. od tego fugowania przetarła mi sie skóra na palcu 😮 i boli

• Mamusia
oj biedna uważaj na PALUCHY ,A CO DO SŁODKIEGO TO PATRZ NA TO Z DRUGIEJ STRONY przynajmniej się nie spasiesz tak jak chociażby ja...... 🙃
ja też wymęczona jestem ,bo ciągle sprzątanie i malowanie na nowym i pakowanie na starym mieszkaniu..hmm ale to się da..... 🙂a co do usg to super przeżycie to 4d.....

• Mamusia
przeczytałam właśnie post czekoladki odnośnie jej małżeństwa.
i właśnie utwierdziłam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam decydując się na samotne macierzyństwo.
to co biedna musi przeżywać nie mieści się w głowie..

• Mamusia
nie pojechałam do niej.
mama prosiła mnie, żebym została w domu (przez to, że mam zagrożoną ciążę bardzo się stresuje i nie chce mnie samej nigdzie puścić).
powiedziała mi, że ona to załatwi i jej powie.
tak, że kiedy się zobaczymy z babcią nie zaskoczę jej brzuszkiem tylko będzie mieć czas żeby się z tym oswoić.
rzeczywiście to chyba będzie lepsza opcja.

sioperka ja sie zastanawialam nad USG 4d i po twoim wpisie nabralam takiej ochoty ze zaraz zaczne szukac gdzie moge to zrobic 🙂 super ze twoja mala jest zdrowa i wszystko z nia dobrze 🙂

• Mamusia
Sioperka super ze mala zdrowa 😉 i wszystko jest wpozadku.

Ja wlasnie wrocilam z malych zakupkow wsumie to nic takiego nie kupilam oprucz skarpeteczek dla malej i tych przescieradelek pod przescieradlo do lozeczka aaa no i dla siebie kupilam zwykle majciochy :P blee fee no ale jakos wytrzymam nie wiem jakos sie odzwyczailam chodzic w zwyklych majtkach 😁
A tak pozatym to truskawy nakupowalam, pomidorki i wielka siatke bobu 😁 ktory wlasnie zachwilke bede obierala tylko najpierw musze cos zjesc i rybke isc wyciagnac zeby sie rozmrozila 🙂
Faktycznie troszke cichawo tutaj no , bo wiadomo Agaa moja pojechala do Krk na balice to zamieszania na forum nie ma 😁
I jutro wkoncu z Igulkiem do lekarza ciekawe ile mnie skasuja na wizyte bo tam gdzie kolezanka mowila ze 3 pierwsze za darmo to gadów nie przyjmuja ;/

• Mamusia
hej hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z miasta i i zakupów oj gorąco wytrzymać się nie da .Włączyłam pranie z ciuszkami niuni nie wiem czemu ale jak dla mnie proszek BOBAS jest najlepszy prałam w nim w Czesinej dziewczynom i okazał się najlepszy niż te Lovela i itp

• Mamusia
jak tam u was? widzę ,że nie ma szaleństw na forum.....fakt Agi nie ma to kurde tu jakoś przymulenie....widać kto nam tu te wszystkie szajby sprzedaje... 😜 😜 😜
mnie dziś natchnęło na kucharzenie i robię pomału sałatkę z kalafiora i drugą z ananasem i kurczakiem.....jakoś mnie zwykłe żarcie znudziło.....no i fasolkę szparagową sobie ugotowałam..ciutek mężowi zostawię 😉do tego zagryzam brzoskwinkę i ciastko bezowe 😁 😁 😁 😁
chwilkę sobie odpocznę i coś tam popakuję ......mama z siostrą już były i maleńka im się podobała 🙂....czasem moja mama mnie wkurza jakby jeszcze do końca nie zdawała sobie sprawy ,ze za chwilkę małą się urodzi....jakoś mam wrażenie nieraz ,że to dla niej jakaś abstrakcja.... 😠 😠 🤢 🤢 ale w d...z tym....