Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A bo...Spory kawałek od tego miejsca, gdzie mieszka teraz Krystian są góry. I jutro wszyscy od niego z domu tam jadą. A jego durny brat obiecał mi, że w sobotę da Krystianowi prezent urodzinowy odemnie. I wracają dopiero w niedziele...I co??? On mi pisze, że jest w kropce i nie wie co ma robić. I co ja mam mu powiedzieć? Cholernie mi przykro, że on sobie zwiedza takie piękne miejsca i lata to tu to tam a ja uziemiona i nawet z domu wychodzic nie powinnam. Tylko, że co??? Powiem mu jedź? To już dupa z mojego prezentu i w ogóle... A nie jedź? To zostanie sam w domu na weekend. A jak pojedzie to przez trzy dni zero kontaktu bo tam ani neta ani zasięgu 😞

• Mamusia
Ehh wspolczuje ci troszku ;/ sama bym nie wiedziala co zrobic wlasnie w takiej sytuacji, i wsumie nie lubie miec takich akcji..
A z tym wychodzeniem to powiem ci szczerze ze ja sie juz przyzwyczailam moj biega to tu to tam, a ja siedze w domu czasem jak sie tylko dobrze czuje to wyjde sobie na jakies zakupki,ale nie powiem ze chciala bym sie np. umowic z jakas kolezanka i poszalec po sklepach 😞 ehh masakra jakas, a wsumie teraz to jak wchodze do sklepu bo nie patrze dla siebie tylko dla malej, bo wsumie doszlam do wniosku iz nie ma sesu kupowanie ubran w takim stanie, bo puzniej to bedzie na mnie zaduze wjec sie powstrzymuje ile sie da a teraz jest tyle promocji tutaj tyle pieknych sukienek , bluzek ze szok 🤪 ale gdzie ja z tymi bebochem 😮

Oj Dosik kochana ja wcale nie przegapilam ciebie i widzisz mowilam ci ze ten twoj lekarz napewno cie uspokoi i z maluszkiem wszystko bedzie dobrze, on jakis szurniety ten lekarz moze wlasnie warto sie zdecydowac na ten szpital jesli masz tutaj ogulnie lepsza opieke i wogule ?? Po co masz tam jechac i sie jeszcze stresowac jakimis dziwnymi ludzmi 🤨

Już sobie abrzu i tego lekarza co u niego wczoraj byłam 🤨
zapytałam mojego lekarza czy np jak bede rodzic tu u mnie na Goduli czy np moze byc przy porodzie, powiedział że jesli będzie na miejscu to jak najbardziej 🙂

• Mamusia
Nie mam nawet do tego przygłupa numeru 😞 Obiecał mi,że da mu to w dniu urodzin, a teraz takie coś...Chciałam mu zdjęcia synka odrazu wysłać 😞 A tak lipa...Poza tym nie chce mi się już być taką altruistką i na wszystko mu pozwalać a samej siedzieć w domu. On sobie hula a ja mam pozamiatane...Skoro to też jego dziecko mógł by chociaż trochę mnie wesprzeć i solidarnie darować sobie takie atrakcje 😞

• Mamusia
No masz troszku tracji Elu ale ja wsumie nie wnikam , jak moj gdzies chce wyjsc jak ma mozliwosc jeszcze skorzystania z tego to czemu nie, puzniej troszke zmieni sie zycie o 360C skoncza sie takie zeczy napewno..
Ale wiadomo to indywidualan sprawa dla kazdego 😘

• Mamusia
Wszystko okaze sie w praniu kochana badz dobrej mysli..

A ja kobitki mam dylemat bo zaniedlugo aktualnie za 7 dni mam rocznice z moim 5 lat i nie mam zielonego pojecia co mogla bym mu kupic ????????????????????????????????? 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨
Nie mam zadnego konkretnego pomyslu nie dosc ze tyle spraw na glowie to jeszcze to hmm moze macie jakies fajne pomysly ??

• Mamusia
Nosz w dupę...Wiecie o co mnie zapytał? Co bym powiedziała gdybyśmy się zaręczyli po jego powrocie 🤨 No co nic...Głupie pytanie. Ale ja nie chce się teraz zaręczać. Bo dla mnie to wygląda tak, że skoro przez cztery lata nie miał odwagi to teraz ma tylko dlatego, że w ciąży jestem 😞 Jak mu napisałam o tym, że ja tak nie chce bo to wygląda tak, że nabrał odwagi tylko ze względu na dziecko. A on, że nie dlatego, ale , że jak nie teraz to on nie wie kiedy nabierze odwagi 😞 Normalnie jakiś chory czy co? To on mi jakąś łaske robi? Poza tym zaręczyny to chyba facet podejmuje decyzje bierze ten złom przychodzi i pyta a nie robi jakieś podchody? Zresztą może ja głupia jestem i się filmów naoglądałam. No co on mi z głową zrobił teraz no 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Ela mi za 7 dni wypada 5 lat a pierscionka nadal nie widac 😜 tyle razy sie smialam kiedy? kiedy ?
teraz to juz olewka, dokladnie masz wielka racje facet powinien sam taka sprawe zalatwic a nie pytac sie jeszcze co by bylo? hmm ja to bym tak nie chciala zeby sie moj zapytal, bo to dla mnie powinna byc jedna wielka niedwiadomo wyciaga pierscionek i yyyyyyyy..................

hehehe ale Wy macie hasła buuterfly i sioperka 😁 no nie mogę, parskam i pluje na monitor 😁 😁 znowu;D
"rżnij dziadu" 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

wróciłam i na seksik się ciesze!! gdzie on? 🙂 🙂 🙂

Dosik rozmawiałam z moją kuzynką położną i ona mówi że jak mieli praktyki na Goduli właśnie to szpital cieszy się powodzeniem i dziewczyny są zadowolone. co Ty o nim złego słyszałaś??

Elu często właśnie chopom się oczy otwierają do takich spraw dopiero w przypadku zajścia w ciążę. moja koleżanka miała to samo...dzisiaj są po ślubie i szczęśliwi. no może nie tak jak by chcieli, bo ciąży nie donosiła, ale pewnie dorobią się jeszcze gromadki dzieci 🙂
wg mnie to nie powinien Cię o to pytać tylko po prostu kupić pierścionek i Ci go podarować 🙂 nie lubię takeigo umawiania się....

kaj ten seksik? 😜