Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Perelko, a kurcze obudzil juz mnie pecherzyk wolajacy siku,siku i juz wsumie dawno nie spie.
Samopoczucie jak najbardziej na tak, bo wsumie troszku mam sie z czego cieszyc. Ale strasznie mnie nozki od samego rana bola 😞 wjec oczywiscie musi sie cos dziac kazdego dnia bo by nie bylo.

Bozzzziu jakie slodkie foto tez bym chciala, czy to bylo na usg 4D??
Noo kurde pozazdroscic takiego brzuszka malusienkiego kochana ja to juzzawadzam swoim gdzie popadnie 🤨 🤨

a to widze ze z tym siu siu to tak jak ja hihi a zdjecie dzidzi z 4D powiem ci ze fajnie wychodza mu te zdjecia.A co do brzuszka to jakos stanal w miejscu i co najlepsze schudlam 1kg przez dwa tyg lekarz powiedzial ze dobrze wiec sie tym nie przejmuje 😉u mnie sloneczko wyjrzalo .Ehhh maly mi pietke wyciska pod zebrami buuuuu,a jak tam z mieszkankiem znalezliscie cos????

• Mamusia
No takie usg to jednak cudo.
Ja tez ide na jeszcze jedno, ale niestety zwykle wjec juz tego efektu nie bedzie widac.
No kurde kazda pozazdrosci takiego brzuszka skromniutkiego 🙂 fajnie ze schudlas u mnie to kilo za kilo do brzodu apetyt jak smok jakis mam.
A co do mieszkania ,nadal nic

A z zeberkami to ja ostatnio tez 2 dni zostaje tak obkopaka ze masakra jakas malutka juz nie ma pewnie miejsca i jak sie rozciaga to centralnie w zeberka

Cześć Dziewczyny 😉
My już wstaliśmy i powiem wamże bardzo miły widoczek mnie zaskoczył 🙂
Mój mąż tak bez okazji kupił mi róże 😁 taki mały gest a jesdnak tylr radości 🙃
Korcze mnie boli nie jest to mocny bół ale jednak go czuć :P
Wczoraj nie było mnie tu całe popołudnie bo z moim zajmowaliśmy się pokojem dla małego 🤪
Ubraliśmy już łóżeczko z wypraną pościelą 😉
Poprzekłądaliśmy i układaliśmy wedługo rozmariów rzeczy naszego aniołka 🙂
dokanczałam prasowanie i takie tam pierdołki :P ale co mnie zszokowało to mój mi we wszystkim pomagał :P
Słuchajcie dziewczynki mam pytanko, bo mi wczoraj lekarz kazał brać żelazo bo jakieś słabe wyniki krwi miałam, brała któraś może żelazo ?? Nie zaagraża to niczemu ??
Perełka jaki zgrabny i śliczniutki brzusio 😉
a tooo zdjecie 4D śweetaśne 😆

ojj to nie fajnie z tym mieszkaniem macie ,cos tam doczytalam ze dziewczynki pisaly zebyscie wrocili tutaj do nas macie taka mozliwosc ??Ja za to apetytu nie bardzo mam cos zjem i mam dosc na pol dnia wiec moze dlatego

Czesc Dosik ja biore zelazo nie zagraza to dziecku biore je od poczatku ciazy to na wskutek anemi byc moze ze masz lekka anemie powiem ci ze lepsze sa tabletki wyciag z buraka nie maja tyle chemi i lepiej sie wchlaniaja 🙂

ojjj to nie dobrze Lolu tak mi przykro,ze nie ma wam kto pomoc .Ja jakbym miala domek to bym pomogla dalybysmy rade ,a tak mecze sie w zasranym bloku na wynajeciu

pierwsze bralam Ascofer to jest bez recepty a potem dal mi cos na recepte bo tamto nie dzialalo Tardyferon Fol ,a teraz biore wyciag z buraczka te tabsy lekarka polecila i dzialaja 🙂

• Mamusia
Dosik juz tyle razy pisalam 😜
Wlasciciel bieze ten domek jakos na lewo i nie bede mogla brac dofinansowac na dzidzie, po drugie ja zeby dojsc do swojego pokoju mam chyba z 30 schodow, brak ogrodka, brak miejsca na trzymacie wozka itp. za kazdym razem musiala bym go wnosic po schodach na gore, po trzecie ja mam malutki pokoik ze nawet nie mam miejsca w trzymaniu lozeczka dlatego lezy rozkrecone pod lozkiem, wozek oraz przebierak sa w kuchni bo nie ma miejsca na takie zeczy

hej dziewczyny!
za mną znowu jakaś dziwna noc! już któraś z rzędu co mam koszmary i się budzę! i nie dotyczą się one dzidzi, tylko jakiś innych głupich spraw które kiedyś przeżyłam 😞 bardzo to dziwne i wkurzające że akurat teraz i spać nie dają!
już jestem po badaniach, kocham tą pielęgniarkę bo u niej nigdy nic nie boli i badanie krwi jest nawet przyjemne 🙂 wyniki o dziwo! jutro 🙂 więc zobaczymy co to z moim kawowym moczem jest...
a wczoraj znowu zgagę miałam! ale sposób z sodą jest the best! polecam jak by któraś chciała...tylko nie wiem czy to aż tak bezpieczne dla dzidzia, zapytam lekarza za tydzień...

Dosik Ty tu nie pisz takich rzeczy że wszystko razem z mężem bo mi się piana z ust toczy na mojego i jego zaangażowanie 😁 😁 😁 😁 dzisiaj rano go obudziłam bo musiał mi auto z garażu wyprowadzić, to taki "wkurzony" mi mówi że żadnej pieluchy z kupą dziecku nie zmieni 😜 😜 głupol 🙂

Loli daj zaraz znać jak tam po naszej wczorajszej akcji 'londynek' 🙂 dodało już?

ejj co się dzieje z naszą buuterfly?? drugi dzień już jej nie ma...miała gdzieś jechać czy co? 🥴 któraś coś wie?

• Mamusia
Bo ten domek jest tak podzielony ze sa dwa wejscia jedno wejscie jest to naszych pokoi na gorze a drugie wejscie jest do takiego mieszkanka gdzie jacys ludzie mieszkaja i oni tylko maja dostep do ogrodka, nawet w tym naszym mieszkanku nie ma tzw. salonu bo jest tak jak by polaczony z kuchnia i sa polozone tylko 2 sofy nic pozatym 😞
Nie powiem bo standart tego domku jest jak najbardziej bardzo dobry no ale nie ma warunkow tutaj na dziecko, a po drugie wiadomo ze nie kazdy z dzidzia chce mieszkac, i taka dziewczyna co tutaj mieszka z chlopakiem caly czas jakies glupie pytania zadaje kiedy sie wyprowadzamy widocznie by jej to nie pasowalo, wjec sama widzisz 😞