Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

słuchajcie dziewczyny...które już są spakowane do szpitala:
jakie macie te podpaski ( pieluchy ) dla położnicy? podobno jest taka firma semi i oni mają dość fajne...jeśli w ogóle można je nazwać fajnymi 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie ma 😞a co do tych podpasek to mi polozna doradzila pieluszki higieniczne bella podobno sa dobre kuzynka tez je stosuje po porodzie a urodzila 2 tygodnie temu.

tak wyglada opakowanie jest jeszcze wersja w niebieskim opakowaniu
http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php/manufacturers_id/28/products_id/706?topSsid=13f637520b9b92ee9806a5b606dc8085

że aż cztery dni Cię nie było to faktycznie. mi ostatnio dni przez palce uciekają szybko...

czyli z belli? hmm...powoli trzeba by było się zaopatrzyć i mieć z głowy 🙂

obrzydliwie to wygląda 😜 kojarzy mi się z czasami jak byłam mała, a podpaski dopiero co wchodziły na rynek i też były właśnie takie niekształtne i grubaśne...bleeee

Asiu każdy poród jest inny, przy dużym dziecku też może nie być problemów 🙂
ja tam się nadal nie boję 😜 i pewnei przez to taki poród przeżyje że o drugim dziecku nawet nie pomyślę 🙂 po co się boisz? i tak nie masz wyjścia 🙂 duże dziecko może też oznaczać cesarkę, lepiej się na nią nastawić 🙂

Loli wiem wiem, ale mi nie o okres chodzi chociaż chyba nie ma osoby która tęskni za okresem...tylko o to jak się macica oczyszcza...i to przez tyle czasu!

• Mamusia
ja mialam jakaa bezsenna o 3 usnelam, a za to wstalam 1,5 temu i mam wszystko w d****, ide sie znow polożyć bo teściowie mi działają tak na nerwy już że nie moge. moze coś posprzatam potem bo syf coś szybko mi sie tu robi jak nie sprzatam co dzień 😜

niby mówią żeby śie dobrze na poród nastawiać, więc staram się nie bać, a jak pewnie przyjdzie co do czego to i lewatywa się nie przyda, bo kupę walnę ze strachu 🙂 🙂 🙂
ee ja też jestem ogólny strach, ale w tym przypadku ciekawość wygrywa 🙂

• Mamusia
No przerabane.

Agaa z ciebie to taki chojraczek jest, chce cie zobaczyc jak przyjdzie co do czego i czy tez bedziesz rodzila z taka mina jak teraz to piszesz ze sie nie boisz 😜 😜 cwaniara 🙂 🙂

Bobas ona chce nas na duchu podtrzymac i tylko mowi ze sie nie boi a tak naprawde ??

Ja tez sie boje porodu wjec sama nie jestes 😘 😘

hehehe chojrak ze mnie 😁
poważnie, teraz się nie boję w ogóle 🙂 ale pewnie przyjdzie strach jeszcze większy niż Wy macie 🙂
od początku mówię, że bardziej boje się powrotu do domu z małą....

widziałam 😁
dzisiaj chyba bułka się rozpakowała, z tego co tam wyczytałam 🙂)
a widziałaś że jedna z lipcówek nadal się męczy??? justi biedna 😞

Agaa to ty juz wiesze ze bedziesz miala lewatywe? mi mowiono ze w Warszawskich szpitalach nie wszystkich ale juz nie robia lewatywy bo jak sie rozpocznie porod to automatycznie masz biegunke a jak nie to daja czopek.
Loli a jak ty sie czujesz dlugo mnie tu nie bylo i nie jestem poinformowana 🙂 czy juz sie lepiej czujesz czy mala daje cie w brzuszku popalic bo mi ostatnio bardzo bol nog i pachwin doskwiera 😞

u nas jest wymagana do zabrania ze sobą w ekwipunku do szpitala...więc przypuszczam, że jak nie zdążę zrobić w domu ( co planuję! ) to będę miała. w ogóle to u nas są wymagane dwie!! jak by jedna nie zadziałała 😜
od kiedy odkryłam przyjemniejszą wersję lewatywy, to już się jej tak nie boję 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Bobasku mala coraz bardziej daje popalic, obkopuje mnie masakrycznie wczoraj myslalam ze wyjdzie z siebie masakra jakas.
Ale o bolach nog miednicy i kregoslupa to nawet mi nie przypominaj bo mam to praktycznie codziennie tylko sie zmienia raz to raz tamto, a na wieczor zazwyczaj wszystko na raz 🤨 🤨