Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Anula a ja bym nie chciała żeby mój czytał co tu piszemy...hmm mój ewentualnie, ale np. szwagier czy szwagierka to zupełnie nie 🙂 nie wszyscy musza wiedzieć że mnie pipka boli 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buahaha a ja miałam taką wizję że jakiś czas po porodzie ( bez ewentualnego sioperzenia ) coś mi się tam poruszy!! no chyba bym oszalała z oszołomienia!!! 🤪 🤪 🤪

Agaa ja mu zawsze móie ze wy to moje brzuszki 😁
co przyjdzie z pracy cos mu mówie co sie działo tu itp 😁
Ja chce urodzic obojetnie kiedy ważne by mały był już wtedy w pełni gotowy an przyjście na świat 🙂

• Mamusia
hahahahahh 😜 smiasznie bedzie 😁 ale juz sie nie moge doczekac jak wejde w moje dzinsy 😁 😁 😁 😁
gorzej jak odpukac mi flak zostanie....to gorset i tyle bo co 😜
oooo i juz nie moge sie doczekac w koncu nocy poslubnej 😁 😁 😁 😁 ahhaha taka jak powinna byc...uuuuuuuhhhh 😁 bydzie sie dizaloo 😜 ahhaha
dupkami sie odwrocimy i kima 😜 ahhaha

Ja już nie pamiętam jak to ejst ubrać się sexi 😁 i paradować dumnie 😁
ale ogolnie ciąża szybko mi zleciała 😁 tylko teraz idzie najpier brzuch potem jaa 😁

hehe moja noc poślubna i bez ciązy tak wyglądała...bo wróciliśmy wykamani do domu po 6 rano, nogi wchodziły do dupy, cali brudni i spoceni...ściągneliśmy ciuchy, ja spinki z włosów i kimano 🙂

właśnie! pas poporodowy trzeba kupic!!! 🙂

hehehe w drugiej połowie sierpnia???? 😁 😁 😁 a co, masz termin na początek września że tak Ci się marzy? 😁 😁 nie ma szans raczej Dosiku mój 😜 aczkolwiek ja też bym tak chciała 🙂

dzisiaj mojemu powiedziałam że seks przyspiesza poród i co zrobi jak pod koniec się będę męczyć to obiecał że mnie postymuluje 🙂 🙂 🙂 no ciekawe ciekawe 🙂

• Mamusia
A nie bedzie prosciej jak poprostu sie skrzykniemy wsie do jednego szpitala i zbiorowy porod zrobiimy?? bedzie latwiej zapamietac urodziny naszych dzieciakow 😜 ahhaha
Ide lezec bo juz mni dupa nawt dretwieje 😜 jutro bede..ale jak znowu 20 str rano zastane.... to FOOOCHHH I STRAJK.... 😜 skompije pana tadeusza i po str. bede wklejac i bedziecie nadrabiac ; 😁 😁 😁 😁 😁 hahaah

mi skoczyły ciuchy o rozmiar, więc może nie będzie tak źle...a pozatym ta dieta karmiącej mamy przez 3 tygodnie jest drastyczna wręcz, więc na pewno szybko zrzucimy 🙂 dużo nie przytyłyśmy w końcu no nie? 🙂

buahaha Anula Ty wredoto 😁 😁 😁 😁 😁 😁

nie będzie tyle, bo ja też się zaraz zbieram na film... 🙂

proszę, bez zbiorowych porodów, bo jak ja wyrobię z uzupełnianiem tabelki 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁