Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no pewnie ze nie przeszkadza 🙂 dobrą promocje wyczaiłaś 😜 ja przepłaciłam sporo widzę 🙃
ale kupiłam dziś przewijak BOSKI JEST 🤪 kolor lila-róż wspaniały po prostu 🤪
ja uciekam na filma jakiegoś 🙂
życzę miłej, spokojnej nocki,
do jutra brzuszki 😘

• Mamusia
TOSZTO SKANDAL!!! laski Wy mi sie poprawcie 😜 jest sobota... przez kilka godzin ponad 20 kilka str???????????? ohhhhh ... 🙃 🙃 🤨 w ramach strajku nie przeczytalam 😜
Nie no nie chcialo mi sie 😜 bo to nie stoi w miejscu a rosnie 😜 ahha i co przeczytam to tyle samo jest 😜

Laurana woda z cukrem??? to to samo co woda z glukoza... 😜 a dziec trzeba czasem dopajac bo skad bedziesz wiedziala ze masz dobry pokarm?? wszytsko pieknie ladnie male bedzie ssalo a nie bedzie sie najadalo?? bo cos tam? to nie jest taka prosta sprawa 😜 hehe
Agaaaa... Wez ty mnie juz nie stresuj;p ehe
LOLI I JA IDZIEMY W TEN SAM DZIEN:P
potem Qrka Dosik i madzia 😜

Kurde facety to sa jednak cienkie dupy.... moj przyszedl z tej trasy probnej.... wyrabany jak kon po westernie... caly dizen na sloncu nie dziwie sie. Ale go zab boli...to juz ziemie i niebo poruszy bo go cos boli... ja dzwonie po wszystkich lekarzach w obrebie 30 km a ten ze mam mu isc do apteki po tabletki... cala rodzina szuka lekarza ktory przyjmie go a ten dupa.... 🤨 eeehhhh
Jeszcze na mnie krzyczy... kuzwa moja wina??/ mnie tez dupa boli i brzuch ale nie kuzwa kogo to obchodzi.... zallllllllll kuzwaaa!!!!
rozumiem to jest nieprzyjemny bol ale kurde ja zdrowia na loteri nie wygralam.
I chyba nigdy zdania nie zmienie ze FACETA JAK COS BOLI TO MYSLI ZE UMIERA!!!

no a teraz ostatnia str przeczytam to trochu nadrobie;p

Anulka po czym poznać że dziecko się najada? że co pięć minut nie płacze i nie jest zmierzłe tylko ładnie przesypia np. 2,3godzinki 🙂 dopajać można tym mlekiem co dzisiaj kupiłam...po co od razu słodkie? 😜 żeby takie jak mamusia było za słodkim? 😁 no oprócz ciąży...bo w niej mnie aż tak nie ciągnie 🙂

Agula no jak nie będzie u mnei jutro to dam Ci znać i mogla byś mi kupić 🙂
Anulka jak ja mam takie ciężkie dni to tylko modle się by mieć już to za sobą a młego mieć przy sobie 🙂
Oj z tymi facetami to się ma ale bez nerwów Anulka :***

• Mamusia
No te butelki to wartoo kupic i to bardzoo!!!!! 🤔 jestem w szoku ze taka cana butelek z takiej firmy... hmmm.... mega okazja!! ja za moje 150 i 250 z LOVI dalam w promocji 25zl z dydkiem antykolkowym... 😉Pewnie i tak to nie dizala ale co tam 😜 eheh

slyszalam tylko ze z AVENTU przeciekaja czy cos i maja byc cos wycofane i do poprawki czy jak tam, ale to moze jakas partia albo model, nie wiem.

a tre nakladki na cycki to super sa, ale czy takie faktycznie przydatne?? nie bedzie mleko lecialo miedzy tym gdzies tam? bo to chyba trudno sutka tam wetkac 😜

aaa i miałam jeszcze coś o Karolu napisać 😉 ha! wcale mnie nie dziwi że tak się zachowuje! typowy 10000000% facet!! przynajmniej wiesz, że jest nim na pewno 😜 mój sobie palec przetnie i jest skomlenie i oczywiście on nic nie umie zrobić przy sobie....ale to że my w ciąży jesteśmy i naprawdę powoli wszystkie czynności są dla nas ciężkie to nieeeee, przecież my jesteśmy kobiety! mamy sobie dać radę i koniec 🙂 ok, uogolniłam trochę... 🙂

z aventu też mam...przetestujemy i się okaże 🙂

a te nakjładki to nie spadną? dzidzia ich nie połknie? 😁 ja nie mam takiego SUTA żeby cały tam wlazł 😜 😜 producent mógl by zwrócić uwagę na takie jak ja, co sutków nie ćwiczyły od 8 m-cy 😜

To mój ma problemy z palcem u nogi i bedą mu paznokcia usówać to co przychodzi z pracy narzeka na niego, i co mu mówie ze mnie coś boli a on mi " a mnie ciągle palec boli i co marudze? " ;D
a ja mu że no każdego wieczoru 😁
ale naszczęście nie robi z tego tragedii ale tez se ponarzeka :P

Podobno sa różne rozmiary itd ale nie wiem nie orietowałam sie ale kolezanka mi pisała ze jak karmiła malego to miala pozniej strasznie poranione i krwawiące sutki 🤢

• Mamusia
Bardzo ladnie uogolnilas... jak by oni mieli byc przez 1 dzien w ciazy albo miec okres to koniec.... polowa samobojsttw to by robili faceci w tych dniach... nie rpzezyli by tego 😜

Ejjj a dretwieje ktores brzuch tak do gory??? bo mi tak... normalnie jak nie raz za dlugo na nodze sie siedzi i takie mrowki i czucia nie ma to tak mam na brzuchu./.... ale smiesznoo;p

uuuu Dosik to współczuje co będzie się działo jak będzie po usunięciu paznokcia! chodzić się nie da i ból masakra 🙂 więc będziesz miała dwójkę dzieciąt na początek 😁

hehehe z tymi samobójstwami dobre hasło 🙂 ale racja święta!!! przez jeden dzień niech mają okres, albo PMSa!!!!!!! oooo tak 🙂 ale żyć z trzecią nogą to też bym nie chciała.... 😜

Elu nooo....maluchy podobno się nie patyczkują z cyckiem matki...przewalone będzie 🙂

• Mamusia
To agus jestes nastawiona na to ze nie bedziesz karmila cyckiem ? czy tak w razie w kupilas to mleko? 🙂
No wiem wlasnie ze potem sutki bola strasznie i sa poranione, ale nie wiem jak bym miala wkladac cycka w to albo sutka... nie widzialam nikogo kto to urzywa wiec nie wiem 😜