Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

oooo czyli to już! 🙂 🙂 to się nie dziwie że spanikowałaś 🙂 ale przecież będzie wszytko dobrze:* nie my piersze i nie ostatnie...i pomyśl że będziesz wiedziała czy to rzeczywiście jest tak jak w filmach, że babki po chopach swoich ryczą 'TO WSZYSTKO QRWA TWOJA WINA!!" 🙂 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Makaron z gulaszem. Bo moja zupa sie gotuj i gotuj i ugotowac sie nie moze... Wiec zaczelam od 2 dania,
Pada ale jajo.
Ja dopiero 16 na usg ale jeszcze wczesniej badania zrobic musze

pytają Eluś pytają 🙂 ale mnie to jakoś nie przeszkadza...na razie, póki co!

podobno później najgorsze są telefony i pytania 'urodziłaś już?" 🙂

Taa Elus non stop i odp zawsze a dobrze, dobrze i juz. Nie bede opowiadac co mnie boli itd.
Nie bylam glodna 😁 Zjadlam 4 kanapki na sniadanie a pozniej podczas sprzatania jadlam sliwki 😁 Ja nie jem tak jak normalna kobieta w 8 ms tylko normalnie jak bez brzucha i to tez mnie dziwi ale widocznie taka moja uroda 😜

hehe a jak wg Ciebie je normalna kobieta w 8m-cu? 😁 😁

bo ja też się nie opycham, w ogóle nie jem chipsów, co kiedyś było nie do pomyślenia! do smażonego też mnie nie ciągnie...frytki poszły out! no nie wiem, zupełnie smaki mi się zmieniły.
tak samo czekolada! już nie pamiętam kiedy jadłam...lody? tak samo...jakaś dziwna jestem, mogłabym tylko na owocach jechać i czasem jakieś ciemne pieczywko bo bardzo lubię 🙂

• Mamusia
Mnie wkurzają...Takie grzecznościowe na odczepnego. I pytania i odpowiedzi. Najgorsza jest teściowa. Ona co dwa dni potrafi o to pytać 🤢 Aż czasami mam jej ochotę powiedzieć, że jak coś się zmieni to dam znać i żeby już nie pytała. Senna się robię coraz bardziej...Już nie te lata 🙂 A głodna to co chwilę...I pić mi się ciągle chce. Chlam jak szalona, a mimo to ma suche usta. No i później wycieczki do kibelka co minute 🥴

Stereotypy mi sie wlaczayly. No kurde ja jem wiecej owocow i w sumie tylko tyle sie zmienilo. Tak naprawde. No czasami mam ochote na cos ale bez przesady, i nie opycham sie nie wiadomo czym i ile.
A wlasnie to do wszystkich brzucholkow tez macie obawy, że nie bedzie dzidzia chciala jesc z piersi albo ze czegos nie bedziecie potrafily zrobic?

hehe Elu może Ci się wydaje że na odczepnego? 🙂 wiesz, jak za kimś nie przepadasz to tak Ci się może tylko wydawać...a teściowa, co się dziwić? wnuka będzie miała 🙂

kurczę, chyba skoczę do sklepu bo lodówka pusta, a do mojego koledzy przyjechali, więc nie ma co robić...

Jesteście przekochane fundujac mi 32 strony czytania :P
Myśmy wrócili przed chwilą do domu padam z nóg 😁
widziałam się z tą kuzynką i raz że obeszliśmy całe gliwice i forum to jeszcze zwiedziliśmy wszystkie lodziarnie 😁
Malutki dostał 2 kompelciki ze śpiochami, 3 pary body, skarpetki i czapeczki 😁 hihi ale słodike ciuszki 🙃
Za to ja pod koniec czułam się nie najlepiej dziewczyn tak zaczeło mnie kłuć w macicy że ni umiałam iść 🤨 musiałam sie zatrzymywać aż wkoncu usiadłam 🥴 Byłam nie ludzko wystraszonaaa 😞 😞 😞
A co do waszego bazgroelnia tu to widziałam temat wiary był poruszany 😁
i jak Anulka opisywała spowiedz i Agaa to było ciekawie ja takich problemów nie miewałam ;D
aa ta sytuacja z tym facetem w tym barze 😠 ja ze złości to bym mu chyba szklanke an głowie rozbiła 😠
Noc mialam w miare spokojną tylko krocze bolało no i do kibelka chodziłąm co ponad godzine :P

Eluś cios w serce....bo zapytałaś o coś czego ja się najbardziej boje 😞 w ogóle to wydaje mi się że ze wszystkim nie zdąże, że nie mam połowy rzeczy z których nawet sobie nie zdaję sprawy!
tak, to mnie bardziej przeraża niż sam poród....
i szczerze to Wam powiem, że depresja poporodowa też mnie przeraża 😞 ewentualna oczywiście!

• Mamusia
Mnie teraz maltretują zupki warzywne. Młoda fasolka szparagowa, młoda malutka marcheweczka, młode malunie ziemniaczki, dużo ziół i najchętniej grzybki z naszego lasku plus śmietana. Sól i pieprz. I najlepiej do tego duużo buraczków. A drugie danie to cukinia...Nie ważne jak zrobiona. Czy placki, czy na parze czy w bułce usmażona...Pod każdą postacią. Albo ogórki surowe z ogródka. I brzoskwinie z Biedronki. I duuużo wody. Całe moje menu.

hehehe ale miszong Elu 😁
a słyszałyście tezę że dzieci które zostały urodzone po wakacjach są znacznie zdrowsze? 🙂 bo karmione właśnie przez nas młodymi sezonowymi warzywkami 🙂

Domi czekaj jak ja Cię po Bytomiu przegonie hehe 🙂 fajnie, że miło czas spędziłaś 🙂

Spokojnie dziewczyny nie możemy odrazu się obawiać ze to anm nie wyjdzie tego nie będziemy umiały, dały z wszystkim rade przecież mamuśka najlepiej wie co dobre dla jej dziecka 🙂
wieć Agulaa bez obaw ;**

Kurcze to widze ze nei tylko ja mam takie obawy. Ja mam to samo, jak mam ze wszystkim zdążyć sama? Znaleźć mieszkanie, przerwadzic sie, posprzatac i wogole i mi sie wydaje ze jak sie cos dzidziusiowi bedzie dziac to nie bede wiedziala co zrobic ehh..
A depresja u mnie pewnie bedzie, jak ma nie byc jak bede siedziala sama.

• Mamusia
Mnie właśnie nie przeraża ten ból bo to minie tak na prawdę szybko w porównaniu do całego życia z dzieciątkiem. Boję się, że będę bardzo cierpiała podczas połogu, że czegoś nie kupiłam, że dziecko będzie płakało a ja nie będę wiedziała czy jest głodne czy mam na siłę je uspać, boję się swpjego wyglądu, nastroju, depresji...Tych wszystkich nowych obowiązków itp

Fajnie fajnie ale strasznie mnie wsytraszyły te kłuci tak mocno jak dziś jeszcze mnie nie kuło miałam wrażenie że cos we mnie pęknie 🤨
i powtarzało sie to chyba przez 20 minut 😞

też tak się pocieszam...bo niby instynkt macierzyński mamy, więc on się musi włączyć.
no co? Wy się boicie porodu, ja się boję tego co będzie po 🙂

Ja się czasem zaczynam etgo proodubać jak jakieś bóle mnie łapią 🤨 🤨
a poo staram sie nie nastawiać negatywnie na to ze nie dam rady czy coś.
Aczkolwiek obawiam się troszke ze jak mój będzie tyle h w pracy i wszystko będzie na mojej głowie że nie podołam zająć się domem i malutki ale wierze ze jakos to będzie 😉