Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

eee no to super 🙂 a powiedz, on ma normalnie umowe o pracę czy mu walneli jakąś zlecenie? i na cały etat? i hmmm...on jest ochroniarzem? bo nie wiem czy dobrze doczytałam ;/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pamiętam jak o tym pisałaś...hmm ale to w sumie powinniście się cieszyć, że został za to odpowiednio wynagrodzony. a to jest jego pierwsza praca Elu?

cześć dziewczyny 🙂
a widzę ze wszystkie piorą albo już poprały ciuszki, ja tez już wywiesiłam wszystkie jasne ciuszki i ręczniki i schnie - też prałam w Lovella kolorki sobie zostawiłam na później bo i tak nie nie było już miejsca na suszarce. 🙂
ja normalnie spałam 2 godzinki wstałam dopiero co i jeszcze nie dociumana taka jestem 😮
🤪 🤪a dziś skończyliśmy 35 tydzień [color=red][/color]- wymiary bez zmian

To może qrka pojdzie na pierwszy odstrzał?? 😁
Ja sie ciesze ale ten leniuch to na poczatku marudził ale teraz juz ok. Dobrze ze zarobił wiecej, chociaz denerujace troche bylo budzenie nas po 6 rano i ze on ma byc na 8 w pracy..
No ale piuerwszy miesiac za nami 🙂
Tak tak pierwsza.

hehe no na mojej liście to Kasia wskoczyła na trzecie miejsce 🙂
Anulka
Loli
qrka 🙂

zobaczymy.

ech do każdej pracy można się przyzwyczaić jak dobrze zapłacą...i na czas...znajdzie sobie jeszcze chłopak lepszą prace na pewno 🙂

no, przedporodowa, i mówię mu ze niunia jeszcze taka drobniutka no ale moja dziurka jeszcze mniejsza i ja nie wiem jak to będzie, a on taki troskliwy kochany mówi ze "no trzeba ja będzie powiększyć ale tylko na chwilkę "

z drugiej strony to chyba jeszcze się nie zdarzyło żeby rodziły wg tabelki i wg terminów 😉

Anulka to myślę że do połowy sierpnia będzie rozpakowana 🙂 Loli stawiam że do 25go sierpnia też 🙂

qrka dziurka czyli .... to co myślę? ale ona się przecież do 10 cm rozciąga 🙂

wiesz...żarty żartami, ja tu chojracze dziewczynom, a właśnie też boję się takiego momentu paniki...
nie wiem czy oglądałyście Usta Usta? tam właśnie ta Sonia Bohosiewicz była w ciąży i na jakiś czas przed porodem chyba jak pakowała torbę to temu swojemu mężowi bardzo spanikowała...straszny to był moment.

ja dopiero co wizytę miałam tydzień temu, a następna mam dopiero 27.08 ale nie wierze ze dotrwamy w całości 😉 ( a tak późno bo mój gin na urlopie, a na KTG mam chodzić co tydzień) a jakby cos to na oddział prosto 😉