Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się rozgadałyście...Noc na prawdę widzę jakaś durnowata była. Ale ja już wiem czemu. To nie ciąża. To pełnia 😮 Zawsze tak miałam w pełnie. Czasami całą noc mogłam nie spać. Czekam aż mnie przestanie brzuch naparzać, idę siusiu i wracam do wyrka...A no i po drodzę jakieś śniadanko zachaczę 😜 Co do wózków to tak z kształtu mi się okropnie spodobał ten Hebert. Ale nie mogę znaleźć o nim nigdzie opinii. Muszę sama z Krystianem go obejrzeć w sklepie i zaryzykować.

Anula że tak napiszę Ty to głupek jesteś! dałaś się takiemu ciulowi sprowokować! skąd on w ogóle takie teksty? a Ty po co ich słuchasz, po pierwszym takim mówisz: albo skończysz, albo idę stąd. i się zbierasz, bo widać facet jakiś nie hallo! ludzie mają ogromny tupet żeby takie rzeczy mówić, ale najwyraźniej wiedzą jak Cię sprowokować, bo to już nie pierwszy raz jak Cię ktoś z równowagi wyprowadza....także uspokój się kotek! perdol tego ciula i patrz tylko na siebie. nie wychodz w takie towarzystwo!! częściej z nami przebywaj 😁

dziewczyny o 3 i 5 w nocy?? 🙂 🙂 wow..pewnie nie raz się tak spotkamy

LOLI ODBIERZ WIADOMOŚĆ NA GG!!!

Anulka jeszcze o tym białku...nie pocieszyłaś mnie..ale poczekam na to co mi lekarz powie, nie będę myśleć, bo się dobrze czuje. ale dziękuję za info :*

a na zgagę próbowałaś SODĘ oczyszczoną? świetnie pomaga 🙂

Eluś no to mi pełnia w takim razie służy, bo dawno tak dobrej nocy nie miałam! praktycznie cała przespana i bez zgagi!!

• Mamusia
U mnie tez pelnia byla ale to ze 2 dni temu 😜 teraz przez chmury nie widzialam 😜 ehhe
A my siedzielismy sobie w dobrym towarzystkie, gadka szmatka o dzieciach i o naszym yy chyba juz bylym komendancie 😜 ehhe
On przyszeld a ze pracowal tam gdzie karol teraz bedzie, i ze sie wkurzyl ze wszyscy do okola dzieci a u nich cisza to sie na mnie wyrzyl... A to trwalo moze nawet nie 2 minuty.
Ze mna cos sie nie tak zrobilo bo kiedys bym nie popuscila takiej pyskowce i bym mu jebala tekstami a teraz probuje olewac, tlumie w sobie i potem tak mi sie robi... gdzies musi wyjsc ta zlosc.
Ale pierdolic idiote 😉
Juz powiedzialam Karolowi ze jak gdzies bedzie chcial znowu wyjsc ( jak ja bede mogla jeszcze wychodzic) to biore kompa ze soba...zebym mogla z Wami gryzgolic 😜
😘 😘BO JO WOS KOCHOM 😘 😘

Ale teraz boje sie o to moje rozjechano- bolace krocze ze co to skad to ten bol.... dziwnyy jakis...

A z tymi wynikami Agus to, ja nie chcem zle tylko kurcze wiem z doswiadczenia ze to nie za dobrze, Perelka tez tak pisala.... Pij wiecej moze cos tam sie z tych nerek wypluka... albo zurawine sobie zrob, czy piwko bezalkoholowe... zeby przeczyscic te nery 😘

spokojnie 🙂 nie będę się niepotrzebnie stresować...ale może masz rację, że powtórzę wyniki z moczu jeszcze raz...to tylko 8 zł, a może akurat już go nie będzie i tabsów nie dostane 🙂
a Ty też się nie stresuj, chyba że chcesz Marcelka zobaczyć dużo wcześniej 🙂

hmm Eluś wilkołakiem nie jestem, ale jakiegoś wampira to bym chciała 😁 😁 moja fobia 🙂 🙂

• Mamusia
Eeejjj... Tu na jednej str pisze ze to grawitacja ciagnie dziecko do domu i ono naciska bardzo na dol i wszystko sie naciaga i przygotowuje...I to duzo lasek tak ma... 😉 I te bole Lolinki tez sa, ze dzieci nas rozpychaja od srodka 😉
A znowu na innej ze laska tez tak miala, i okazalo sie ze to rozejscie spojenia lonowego.... 🤨 cesarka i nawet druty i kontrola ortopedy..... JA TAK NIE CHCEM.... mam nadzije ze raczej to 1 mi grozi...czyli maluda ciagnie do swiatelka 😁

Niektore laski cwicza troche zeby to nie przeszkadzalo im w codziennym zyciu az tak bardzo...

• Mamusia
Aniu wydaje mi się, że w nas samo się tak robi..Taka pacyfikacja. Ja też miałam mordę jak niewypał i ostatnie słowo musiało być moje, a teraz po prostu mi się nie chce. Szkoda mi nerwów. I chyba jakoś tak podświadomie bronimy te nasze szkrabki przed stresem. A, że jesteśmy słabsze i bardzie...hmm delikatne to ryczymy 😜
Heh właśnie stwierdziłam jakie to życie jest piękne 😁 Za 10 dni znów przypływa gotóweczki, a za 15 mój sługa wraca 🤪 Wczoraj moja mama tak dla jaj napisała do niego, czy znajdzie jeszcze u siebie w domu miejsce dla małej Frani 😁 A ten głupek, że jeszcze się zobaczy, ale najpierw musi zaślubić swoją Elunię 😮 No wszystko za moimi plecami 😜