Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiec nie dam rady wszystkiego nadrobic 😞
AGAA bylam u lekarza na szczescie wyniki moczu i krwi byly pierwszy raz od ciazy dobre i bardzo sie z tego ciesze 🙂 🙂 co do wagi dziecka to dal mi skierowanie na USG zeby sprawdzic czy nadal tak przybiera na wadze ide 19 sierpnia.
ANIA8888 szukalam troche o tych wozkach i bardzo mi sie spodobal wlasnie implast bolder SD ale nie moge znalesc go w sklepach w warszawie a chcialabym go zobaczyc na zywo 🙂 a jaki kolor wybralas??

• Mamusia
Elus kochanie.... te wanienki juz sa 🙂
Ale powiem Ci ze w hurtowniach czy w sklepie chyba sa tansze 🙂 ja moja kupilam za 28 a rozni sie tylko tym ze zamiast kubusia puchatka ma jakiegos zolwia na lace 😜
I widze ze obie bedziemy miec super porod... bo ja tez mam bole krzyzowe 😞 koszmarrrr...

Mnie dzis tez to krocze kurna napiernicza jak nie wiem, niby probuje to rozchodzic ale co usiade i potem mam isc to kosmos. Ale oczywiscie kogo to tu obchodzi 😠 😠 😠 bylam z karolem u dentysty... dzielny chopak nie plakal...a dentystka srala sie nad nim jak nad dzieckiem 😜 hahaha1 pytanie jakie jej zadal po tym jak mu zagladnela to" CZY BEDZIE BOLALO??" ehhehe 😜
ehh...
Tesciowa dzis sen miala ze dziewczynka sie urodzila a ja bylam niezadowolona... noo niech jej sie sni bo chlopak bedzie i KONIEC!!! Plecy mnie bola, may dzisiaj caly dzien sie rusza i tak mnie okopuje, nawet na 5 min. sie nie uspokoi... i strasznie sie napina... nie wiem co jest grane... jakis nadpobudliwy jest 😉 Az boli 🤨

aaaa... No Dosik, w 34 to jest donoszona ale do porodu to musza dac jakies leki zeby dzidziulkowi sie pluca szybko rozwinelo w pelni 😉 a od 36 juz mozna rodzic bez zastrzezen 😉
Wlaczyla mi sie opcja marudzenia.... 😞 ☺️ jutro po lekarzu sie odezwe 😉
A WY MI TU DZIS DZIUBASKI NIE WARIOWAC Z GRYZGOLENIEM BO WIECIE.... 😎 😜

• Mamusia
Aska nie zauwazylam o tych wozkach postu 😉 my mamy szaro bialy taki.... jak zaraz znajde to Ci przesle 😉 w sumie nie wiem do jakiego innego z innej firmy Ci to porownac.
Ale dziwnie ze w calej warszawie nie ma 😮 moze bys musiala sie przejechac po tych sklepach albo zadzwonic... i na zamowienie Ci pewnie sprowadza tez 😉

• Mamusia
Kur....no nie mogę postów dodawać 😠 Co za szitowaty brzuszek no!!!!!!!!!!!! Więc promocja jest od 29lipca tak jak myślałam. Jutro jadę z moją suką na kontrol. Aż się boję ile zapłacę za ten specjalny szampon dla niej 🤢 To przy okazji zajrzę do Biedronki bo chciałam tą wanienke kupić. Była dziś mojej siostry chrzestna. Ze swoim trzymiesięcznym Frankiem 😜 Ale fajny szkrab. A jak się chichrał do mojej matki. W ogóle to wszyscy w niego zapatrzeni 🙂 Ojciec się szczerzył, mamuśka nawijała do niego, a brat wpatrzony jak w obrazek. Dobrze, że już niedługo będą mieć własnego Franka. Asiu ja już sobie wizualnie upatrzyłam wózek Hebert. Tylko nigdzie opinii nie widzę o tym ,który ja chcę 😮

ania8888 wlasnie siedze w necie i szukam gdzie mozna kupic i udalo mi sie jeden sklep znalezc 🙂 jutro tam pojade 🙂 wolalabym zobaczyc go zanim zamowie przez neta bo taniej 🙂

bardzo fajny kolor podoba mi sie 🙂 i dzieki zaraz zobacze gdzie oni sprzedaja wozki 🙂
a co do bolu krocza to mi pomaga masasz krocza uczyli nas na szkole rodzenia pomasuje sobie okreznymi ruchami od spojenia w dol moze pomoze Ci 🙂

A myśmy włąśnie wrócili ze spacerku 😉
nie dość ze mi duszno i gorąco to czuje się jakbym ze 100 km przeszła 😁
ale nie poszalałyście z rozpisywaniem się 😁
Lolinku noo oczywiście że powinnaś z nim spędzić jak najwiecej czasu i widze duzo z was kupuje te butelki z Tommi Topera czy jak to się tam nazywa 😁
ja musze skoczyc do tego tesca do mnie nie wiem czy uda mi sie jeszcze dziś wycągnać mojego ale jak nie to skocze jutro 😁
Uff jak gorąco 🤨
W ogole mam pyt do dziewczyn co żelazo biorą macie też zaparcia ?? 🥴

ja biore zelazo ale jest to jeden ze skladnikow moich witamin tzn wszytkie witaminy w jednej tabletce 🙂 i nie tyle mam zaparcia co mi sie nie chce 🥴 ☺️ nie chodze codziennie do WC za co mooj gin mnie wyzywa troche ale co mam zrobic ja nie chce mi sie przez jakis czas brala czopki ale odstawilam

to polecam czopki glicerolowe ja je bralam na poczatku i na opakowaniu pisze ze dziala w ciagu pol godziny ja tam latalam po 5 min od wlozenia 😁 i dawaly rade szybko i bez bolu jeszcze bralam syrop dufalag (chyba tak sie nazywal) ale on nie pomagal wszystko mi ginekolog zapisal i czopki i syrop.Ja bym polecala czopki 🙂

Ojoj czopki nie znosze tego 🥴 ale jak mnie to tak będzie meczyło to będe musiała coś wziąść 😲
Elka a co w biedronce ma być ciekawego prócz tych wanienek orientujesz sie ? 🙂

nie tylko WAs bolą krzyze. Ja to az sie boje tego porodu przez ten mój pokichany kręgosłup ehh.. Musze lekarce powiedziec zeby mi czasem znieczulenia nie dała bo mogło by byc nie ciekawie 🤢

kurcze dziewczyny pisałam o tej promocji w Biedronce, nie czytacie mnie 😜
promocja od 29go była ( jest? ) i miała być wanienka z disneya za 28zł!! z termometrem itd.
póxniej chyba jakaś pościel i taki fajny leżaczek-bujaczek, też tanio 🙂 także warto się wybrać 🙂

zafundowałyście mi 10stron więc nie było tak źle 🙂

właśnie wróciliśmy od mojej mamy, objedzeni grillem, ale było fajnie, bo się mama i moja babcia wpatrywały w brzuszek jak się Ewa rusza 😁 a mnie plecy napieprzały masakrycznie, teraz jakoś mniej...no i babcia tez mi powiedziała że te białko w moczu to nie dobrze...ale jeszcze trochę i do gina...

Asiu super że wyniki masz ok! wiem jak to cieszy 🙂 oby tak do końca 🙂

6 rozpakowanych sierpniówek????? patrzcie jaką to nam daje statystykę...że u nas też tak będzie? 😁 mniej lub więcej? 😁 masakra 😁 jutro idę do apteki pokupować te wszystkie podkłady i podpasy..fee 🙂

Dosik daj znać co z tymi butelkami 🙂 i szykuj się na wtorek 😁