Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiem Asiu, to nie do Ciebie ten żal tylko do Dosika 😜 hehehe a poza tym to żartowałam 🙂 z chęcią powtórzę jeszcze komuś jak trzeba 🙂
bo ja też czasem pytam pare razy o to samo 🙂
ooo np. jutro znowu zapytam o podkłady jakie macie 🙂 🙂 ale to dopiero jutro więc nie odpowiadać teraz hyhy

Asiu ja mam rozszczep 2 kręgów w dolnym odcinku kręgosłupa dlatego musze powiedziec o tym lekarzowi bo mi ZZo nie moze dać.
No Aguś niestety tak jest z tym kregosłupem tez mam lekkie skrzywienie ale juz nie dlugo damy rade 🙂

Do mnie w środe znów przyjeżdza taa kuzynka z Niemiec wiec wolałabym wtorek kochaniutka 🙂
Asiu ja już te podkłady mam z semi czy jakoś tak ta firma się nazywa 🙂 a podpaski z belli 😎

no sama jestem ciekawa jak to w tej biedronce wygląda, ale wszystko co tam jest już mam 🙂 na zdjęciu wanienka i ten leżaczek wyglądały super!! 🙂 więc jak któraś będzie to dajcie znać 🙂

hmm Elu to razem z kartą ciąży od razu jakieś rozpoznanie co do kręgosłupa weź wsadz, żeby potem jaj nie było...

No tak tak musze wziac tylko jak to odgrzebac po tylu latach? Kurcze. No Agus napisz jutro co kupilas bo ja jtro kupuje laktator za 20 zl 😁 😁 a jeszcze tych podkładow nie mam

hmm nie myślałam o tym żeby w ogóle z tego korzystac, dlatego mnie to nie intresowało....ale zapytam jutro na szkole rodzenia 🙂

Elu czemu taki tani ten laktator???? wow 🙂

wiesz...jutro jak je zobacze to Ci powiem dokładnie 🙂 bo mam taki tylko dla dzieci, więc porównam 😁 ale pora dla mnie już się zabezpieczyć takimi rzeczami, bo mi się udziela jak dziewczyny tu o tym dyskutują 😁