Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny witam po weekendzie........jestem w lekkim szoku ,bo mam 130 stron do nadrobienia no i nie bądźcie złe ale nie dam rady tego nadrobić.......to mnie przerosło.....co tam u nas nowego na forum .....żadna nie urodziła????he he 😉 u mnie bez zmian....mieszkanko już doprowadzone do porządku,łóżeczko malutkiej złożone i już na nią czeka..... 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe Madziu trochę poszalałyśmy, ale Ciebie też długo nie było 🙂
super że już z mieszkankiem wszystko poukładane i gotowe na przyjście małej 🙂

u nas wszystki jeszcze w dwupaku 🙂 podglądamy sierpniówki które trochę się już posypały 😁 🤪

• Mamusia
kasia ja sie wlasnie mialam ciebie pytac co z tym szpitalem co tam trzeba a co nie trzeba, ,yslisz ze tam wszystko daja? no a te majty poporodowe to chyba nie daja? tylko same takie podkłady, zreszta nie wiem moze warto takie majty kupic, bo gdzie te pieluchy wlożymy ? heh, a jak bylysmy na tym oddziale to wlasnie nie wiem czy u kazdej z tych pań nie stały tam te podkłady czy coś z belli na szawce bo chyba ze 2 mi sie rzuciło w oczy ale nei chcialam taka wscibska bbyc i im tam zagladac tak 🙂 dobrze ze masz wczesniej termin to mi napiszesz jeszcze co i jak 🙂 a teraz jak jezdzisz do szpitala to jak tam obsługa? miłe te panie? ja mam nadzieje ze pojade tylko rodzic juz z bólami i po 3 dniach wracam bo nie chce tam lezec ani wczesniej jezdzic no bo kawałek drogi tam mam, a już na leżajsk sie nie chce pchac..

nie było was i poszlam znowu spac, rano spie jak zabita i dyuzo mi te 2 godz daja, mam cala reke zdretwiala nawet mi nie przeszkadzało ze jakas pokrzywiona była, a w nocy to byle szmer mnie budzi i sie nie da 🤔

woda morska - ja kupiłam sterimar baby do nawilżania i oczyszczania noska, a aspirator zamiast gruszki
Aniu no właśnie ja biorę tylko podpaski, w razie czego to wszystko mi Dawid dowiezie jakby faktycznie czegoś mi brakowało.

• Mamusia
A ja juz zjadlam i lece kobitki tylko was blagam milosiernie nie dajcie mi znow z 20 stron do przeczytania 😜 mozna wykupic tutaj jakas taryfe uglowa czy cos 😁 heh nie no zartuje.
Dobra kobitki ja powinnam byc do oklo1,5H
Buziaczki 😉 😘

Agus udanych zakupkow 😁 hehehe dwie Agi na zakupy 😘leca najwieksze gadułki :]

mam coś problem z dodawaniem postów 😞
więc i ja się zbieram prędzej...

Eluś pająk sam na ziemie nie zejdzie akurat w momencie jak Ty będziesz szła, także olej go i przejdz spokojnie, nie biegaj pod nim!!! 🙂 🙂

Dosik Was pozdrawia, bo nadal problem z brzuszkiem...

do potem:***

no to chyba zostałam sama 🤨 wszystkie poleciały
tak siedzę i myślę ze jednak chyba te majciochy kupię, hahaha no tak płyn do szczura tez juz mam kupiłam octenistpt. Dobra w takim razie ja lecę prasować ciuszki mojej niuni 🤪

• Mamusia
Hej mauski 😉
Jak juz po lekarzu... wsio ok.... wszytskie bole wg lekarki normalne... mhm czad to jak ja mam tak chodzic jeszcze 3 tyg jak teraz to kuzwa super 🤨
No KTG skurcze 40%... ale tylko 1 co trzymal ok 5 min... wg lekarki OK... (?????)
heheh maly mial czkawke na KTG i jak bym zabe polkla tak rechotalo hahaha 😜 smiesznie 😜

No a nocka kurnaaa masakra 😞 nie dosc ze karol mial taka goraczke od tego zeba ( puszczaly wszytskie znieczulenia i tabletki) jak bym z miekarnikiem otwartym spala...
to BOL... potworny BOL jak by ktos mi jajnik wykrecal 😞 az kwiczalam 😞... ten co pol godziny sie budzil i sprawdzal czy ok czy boli... jak takie sa bole do porodu to MNIE ZASTRZELCIE!!!!! ☺️ az mi nogi dretwialy, ruszyc sie nie moglam masakra... ☺️
Widocznie koniec jest bliski........ 🤨 🙃 🙃 🙃 🤪

Teraz bede nadrabiac i cos tam wam odpisze na te wasze gryzdoly 😁

A JAK KTORAS MA PRZEPIS NA OGORKI W ZALEWIE Z CHILI ALBO COS TAKIEGO TO POPROSZEM BO POLUJE NA TEM PRZEPIS .... 🤪