Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

musiałam odejśc od kompa pilnie...wyboc!

no i nie zmieścisz wszystkich swoich i dzidzi rzeczy w tej torbie? w sumie ja sama nie wiem...spakuje się to będę bardziej doświadczona w tej kwestii 😁

Agus ja mialam kupować zwykły z apteki bo u mnie z kasa kiepsko. I on by mnie kosztował jakies 35 zł. No to sobie pomyslalam dobra spoko moze byc, ale znalazlam ogłoszenie ze babka chce sprzedac NOWY taki sam za 20 zł

• Mamusia
Ja jestem na chwile weszlam... 😉
Asiu to nic nie da bo mnie nie boli yyy w srodku tylko wszystko do okola... jak bym spadla na rure od roweru, i cale pachwiny i kosci, miesnie do okola bola.Nie wiem czemu... Ale tam jutro sie dowiem cos wiecej moze od lekarki 😉
Bylam sie troche przejsc z michem zeby rozchodzic to i on zeby ciagle nie lezal z ta buzia opuchnieta... i spotkalismy kumpele i ona polecila masaz sutkow.... i wlasnie juz gdzies albo u lipcowek albo sierpniowek to czytalam...ze komus to podzialalo.... i kurcze ja nie wytrzymam wiecej niz gora 2 tyg. nie mam juz sil 😞 i zaczne cos robic tak za tydzien .... bo mam dosyc 😞
Aaa noo i kolejna osoba powiedziala mi ze nie mam wierzyc w wage z USG bo one sa zanizone 😮 cos w tym musi byc jesli to nie 1 osoba mowi i to z roznych miast sa te osoby?? hmmm... nie wiem

A wy jak tam?? kimacie juz??

Agunia to świetnie że wtorek Ci pasuje idealnie 🙂 🙂
Eluśka to fakt taniutko udało Ci się kupić 😁
Anulka ja jeszcze tez tak daleko nie jestem a już mam dość :P
szczególnie że znów zaczyna robić się ciepło 🥴 🥴 🥴

• Mamusia
Nie Elus to nie jest duza roznica bo w 37 tyg to zalicza sie do porodu normalnego.. jedynie co to moze byc ze dzidziulek bedzie wazyl o te kilka gram mniej... nic wiecej bo one teraz tylko tyja nie?? tzn w 9 miesiacu??
No a u mnie za 2 tyg to bedzie juz 38 tydz. to wiecie;d ze spokojem 😜

Każda z nas już jakiś lęk przed porodem odczówa w sobie
ale dasz rade Kochana wkońcu my silne kobiety jesteśmy 😁
jeszcze w sobie mamy naszych małych mężczyzn 😁

• Mamusia
no wlasnie bo nie wiem czy to przdatne czy nie??/ w sumie my zima bedziemy wozic ale juz z aga gadalam ze przeciez jak bedzie trzaskajacy mroz to nigdzie nie bede wychodzic a tak to becik rozek kocyk gruby i pokrowiec wystarczy... ale kurdeee nie wiem teraz zajebista znalazlam 😜
ooo zobaaa 😉
http://allegro.pl/item1171680352_posciel_do_wozka_z_aplikacja.html

• Mamusia
I już się zaczyna...Okropny ból krzyża, i rwanie między nogami aż mnie na wymioty zbiera 🥴 Do tego młody jeszcze jakiegoś szału dostał i świruje mi tu zamiast spać. Jakaś paranoja! Żeby bać się własnego łóżka i snu 😮
Co do tych podkładów to jest tak...Są podkłady higieniczne i podkłady poporodowe. Te pierwsze to takie jak by pieluchy czy coś, żeby sobie na łóżku rozłożyć w razie jak coś przeleci. Pieluchy w sensie tetrowe 😉 A te poporodowe to takie duże prostokąty i je sru między nogi 🤨 Higienicznych mam jedną paczkę , a tych drugich na razie dwie...W razie jak by było mało to Krystian przejdzie się do apteki bo jest przy szpitalu. A na zapas nie kupuje bo jak nie zużyje to co później z tym zrobię? Jeszcze te higieniczne to się przydadzą np przy przewijaniu małego. Zmykam na tortury do łóżka...Do jutra jak wrócę z piesem 😘

No fajne Anulka ja kupiłam bo nie mogłam sie oderwać od takie kompletu do wóżka ecri 😁
on jest tutaj ale słabo go widać na tej stronce 🙂

http://www.krainadziecka.com.pl/index.php/product/show/id/908?soteshop=45f68b1b4eba8ae864e5ba86dbe92936