Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja dzis bylam w biedronce calkiem po cos innego ale widzialam wanienki, ladne są, kolorki śliczne, ale nie mialam czasu ogladac dokladnie. musze zadzwonic do szwagierki bo mi miala dac swoją, jak nie to kupuję tą z biedrony bo fajna i tanio, szczerze to wolalabym a nie stara, no ale zawsze to jakas oszczednosc wiec nie bede wybrzydzac jak da za free, tylko tamta to taka zwykla 😞 ale co tam, jak to mówią darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka ja sobie zawsze to mówie jak mój mały w nocy szaleje
ze jak on będzie mi tak po urodzeniu nie spał w nocy to będe super nocki miała :P
Ania a te fotelki bujane albo pościel widziałaś w biedronce ?? 🙂

• Mamusia
ja tez sliczne widzialam kompleciki do wozka ale nie kupuje ze wzgledu na kase chocicaz to nie takie drogie ale to tu to tam i sie uzbiera, a ile ja bede w zimie jezdzic tą gondolą, na wiosne juz spacerówka wiec nie potrzeba poscieli a w zimie kombinezon i kocyk i wystarczy, co innego jakby to na wiosne miało być, a tak to dziecko i tak bedzie poutulane i zapiete tym materiałem od wózka i nie bedzie widać, takie jest moje zdanie chociaz jakbym miala kasy dużo to bym pewnie kupiła, ale musze tylko najpotrzebniejsze rzeczy

Ja tez mialam kupowac ale wkoncu zrezygnowałam. Dobra uciekam lulu, bo rano chce wstac i porobic wszystko, bo pozniej po ten laktator
Milych snow brzuszki iżeby Wam Wasze dzidziolki dały spac 🙂 😘

Ania8888 o tych sudkach to slyszalam ale ze to na wywolanie skurczy pomaga a innych zastosowaniach nie slyszalam
a co do wagi z USG to mi lekarz mowil ze ta wage to trzeba +/- 200 gram bo pomiar nigdy nie jest dokladny

A chodzisz prywatnie czy z NFZ? 😉
Ja na mojego to taotalnie nie mam na co taki spoko o wszytskim mozna pogadać, pytać o wszystko czego nie wiem serio dobrze tarfiłam 🙂

ani mi nie mow ja te upaly sieszko znosze 😞 a do tego synus jest caly na prawe stronie i tylko moge spac na lewej a ja nie umiem cala noc spac na jednej stronie a jak tylko sie przewroce to odrazu kopniaki i matka przekrecaj sie spowrotem 🙂