Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

No nie a jutro jeszcze większy upał a ja rano musze jechać pozałatwiać troche masakra 🤨
chyba wybiore się dosć wcześnie by mnie omineły te upały 🤨
Nastepną ciąże zaplanuje tak by nie trafiałą na lato o nie już wiecej nie w taki okres 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja se myślałam a ciepło to się lekko przyajmniej ubiore i będzie nie będe musiała się ubierać jak cebula w zimie :P
i w ogóle chciałam by tak był z sierpnia lub września 😁

• Mamusia
o a ja dzis pierwsza 😎 wstalam mężulowi kanapeczki zrobic, ale sie ze mnie dobra żona robi 🙂 ale pewnie jeszcze gdzies za godzine padne bo noc można dołączyć do kolekcji nieudanych 😞 co pół godziny pobudka albo bo duszno albo komar albo coś boli albo siku, wiecej nie spałam niż spałam

hej dziewczynki ja tez juz na nogach chwilę, wstałam bo czekam na panów od daszku mają być po 8, ciekawe czy bedą??
u mnie juz zapowiada się srogi upał. Jak tam u was samopoczucie z rańca ?? ja zaraz cosik chrumnę na śniadanie i zabieram sie do prasowania ciuszków 🤪

• Mamusia
Hej Qrko jak u mnie narazie wszystko wpozadeczku 🙂 nic nie boli Mala odziwo cos sie tam lekko pokrecila i chyba spi dalej nie wiem 🙂
U mnie pogoda bedzie szarowo-deszczowa wjec moze dlatego nawet dobre samopoczucie jest.
Oj fajnie napisz lub pokaz foto z USG jak bedziesz miala bo twojego szkrabeczka to chyba nie widzialysmy? chyba ze cos przegapilam?
Ja jeszcze chwilke musze poczekac.
Hmm czy ciebie tez boli to krocze jak inne dziewczyny?? bo z tego co widzialam strasznie nazekaja na ten bol 🤨 u mnie jak narazie nic podobnego nie zauwazylam, ale pewnie i mnie dopadnie

o to fajną masz pogodę 😁 jak bede miała jakąś fajna focie to na pewno wrzucę ale mój lekarz nie robi fajnych fotek skupia sie bardziej na samym badaniu a mi głupio tak poprosić żeby jakieś ładne ujęcie strzelił ☺️ takę zdjęcia z USG to mam same brzuszki, główki, nóżki, serduszka itp
co do krocza to jeszcze nie doświadczyłam czegoś takiego żeby mnie bolało, częściej zdarza mi sie brzuszek stawiać na baczność jak sie pomęczę trochę no i oczywiście plecki, i biodra jak poleżę za długo na którymś z boczków - chyba tyle z nękających mnie dolegliwości 😜

• Mamusia
Oj to wsumie musisz go poprosic o jakies jedno chociarz konkretne ja wlasnie jak ostatnio bylam na USG to babka mi zrobila takie beznadziejne foto ze szok, wjec jak pujde teraz juz ostatni raz to ja poprosze o jakies fajne, ale pewnie juz calej Olusi mi nie uchwyci bo duzza juz jest, a szkoda 🙂 bo mam ja tylko cala jak byla taaka malusia.

A co do objawow to mam identyczne co ty tzw, plecy,brzuch,miednica

cześć dziewczynki 🙂

Anulka dokładnie, podobno masaż sutków pomaga wywołać skurcze porodowe 😁 nie wiem jednak czy to komuś pomogło, chociaż sposób bardzo przyjemny hehe 🙂
waga z USG zaniżona?? prosza Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😜

Elu patrzyłam na pogodę, to Twój rejon to ma mieć dzisiaj fajnie, bo i naewt jakieś burze mogą do Was zawitać, także południe PL zazdrości...u nas ma być dzisiaj 30st, a jutro 32, także...

DOSIK KAWA BĘDZIE LODOWA DUŻA!!! 😁

ooo Qrka to jak będziesz wiedzieć ile mała waży to daj nam znać 🙂 bo to teraz temat nr jeden się zrobił hehe 🙂 i z moim lekarzem jest to samo...z usg nie mam ani jednego fajnego foto...no może tej fasolki na samym początku 🙂 więc wiem jak to jest 🙂

co do mojej nocy, to można ją nawet do średnich zaliczyć, bo...późno zasnęłam, męczyłam się długo, jak już zasnęłam to mój zabił jakieś muszysko i mnie obudził trzaśnięciem! nie było na szczęście pobudki co przewrót! alleluja 🙂 ale znowu jedno siku i nowość! ból w lewej pachwinie...taki skurcz jak by,...ała!

a tak jak pisałam wczoraj chce, jak tylko kawusię wypiję iść dzisiaj do apteki po wszystkie potrzebne stamtąd rzeczy + chyba pojemnik na mocz i jutro oddać do badania i zobaczyć czy jest to białko czy nie....

na razie upał jeszcze nie doskwiera, ale pewnie jak się mury nagrzeją to się zacznie 😞 wszystko przed nami 🙂

• Mamusia
No cieszę się, że u mnie dzisiaj taka pogoda. Bo straszna męczarnia z tym psem w taki upał. A tak chociaż poczeka aż pancia z Biedronki wróci 😜 hehe Tak mi nagadały, że taka ładna ta wanienka aż mnie skręca. Oki ja już zmykam bo jeszcze mamuśka jakieś sprawy chce przed wetem załatwić.

ja tu na tej mojej magicznej liście niezbędnika porodowego mam napisane tak:
podpaski duże 1 op
pieluchy jednorazowe....1op

zapytam o co to chodzi i czy nie można po prostu większych podpasek? co to za pieluchy będę nosić? 🥴 potrzebne to aż tak?

hehehe noooo 😁 😁 nareszcie!!

i obowiązkowe foto na pewno będzie 🙂 🙂

nie powiem że mi mega żal że nie będzie nas więcej....najlepiej wszystkie...ale co zrobić 😞

pewnie ze dam znać 🙂 tylko mam małego problema kurde bo nie mam jeszcze transportu bo mężowina w pracy - ale będę coś zaraz działać.
Ela potwierdzam wanienki są prześliczne, sama bym kupiła ale juz mam. Kurde co do podpasek to ja mam tylko 1 paczkę na razie tez muszę się wybrać do apteki po rzeczy dla siebie.
wiecie co normalnie taką mam chcicę na mleko ostatnio ze masakraaaa 😁 jak mała krówka 😜 wcinam właśnie kromcie z dżemem i mleko - pycha 🤪