Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tak.. i to z dnia na dzien bedziemy sie uczyc swoich dzieci... 😉
ja np wiem ze na dizen dobry powie ze:
- ale ma dlugie wloski.. widzisz mila byc dziewczynka 😠
- albo czemu Ty go w tetrowe pieluchy nie zawijasz... 😮
- a czemu nie robisz tak, tylko tak... 😠 😠
- karol jak byl maly to.... a Marcel to... 🤢
- Robek jak sie urodzil ... a tu Marcel... 🤢
- Ale zostaw go po co mu robisz przeciez.... 🤢
- jak ja urodzilam to tak nie bylo.. a teraz pierwsze slysze.... 😠
- i kurna jak powie mi do niego "OCIK" 😠 😠 😠 to bedziecie mnie w tv ogladac!!! 🤢 pomacham wam 🤪 bo zabije ja chyba!!! ona tak mowi na swojego psa... i do brzucha BARDZO czesto tez tak mowi.. wiec raczej jej to juz tak zostanie bo ona nie chce zeby maly mial MARCEL naimie..
- i niech mi go po moich jajeczkach nie caluje!!!! BO TO MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANIA PADŁAM ZE ŚMIECHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

o tych jajeczkach to była puenta na medal 🙂 🙂 🙂
o ja pierdziele heheheheee wybacz!!

• Mamusia
no a reszta to wyjdzie w praniu 😜
ahha a puki co to jestem bojowo nastawiona na rozmowe o "PRZEPROWADZCE DO NICH NA PIERWSZE MIESIACE I ZIME" 😠 😠 😠 😠 😠
my nie chcemy.. A oni sie upieraja itd.
Bo:
- ze my mamy piec kaflowy to tak nie moze byc... no trudno na takie mieszkanie nas stac i tak musi byc nic nie poradze...
- ze na PARTER nie bedzie mi mial kto wozka wniesc ( A ONI NA 1 MIESZKAJA....- faktycznie nizej i lzej 😮 )
- ze sama nie bede potrafila ogarnac wszytskiego
-ze sama nie dam sobie rady
- ze to taniej bedzie
i cos tam.... 😠

Ale no kurde my nie chcemy bo
-wiadomo ze sami wolimy bo lepiej,
-ze nie chcemy zeby ktos nam sie wpierdalal,
- ze nie po to sie wyprowadzilismy zeby wracac do nich na maly pokoik i to na kilka miesiecy
- ze dziecko musi wiedziec gdzie jego dom a nie ciagle przerzucane
- jaka pomoc?? jak tam wszystcy w pracy to i gtak bede sama robic wszystko... tyle ze nie dla nas 2 i malego ale dla 5 i dziecka i psa
- noo i jest pies... ( i o niego za dobrze nie dbaja powiem szczrze... wali na kilometr a jest boski i kochany... i uwielbiam go ale jak mam sie przytulac do neigo to mm.. 😞 a ze jestem na kiciusie uczulona to wole za duzo z nim nie wariowac 😞 )
- parter jest nizej niz 1 pietro??
- i wogle nie i huj 😜

Ale oni nie rozumieja...

o rany!! nie no...nie wiem 🙂 pewnie będę...ale to JA,a nie moja teściowa! przecież jak zobaczę jak ona TAM całuję Ewę to eeee...no nie wiem...hmm w sumie dziewczynkę to jeszcze jakoś..ale chłopca po siusioku całować? eee niee....

• Mamusia
No wlasnie... w dupcie to ja rozumiem ale nie wyobrazam sobie i nie chce nawet jak to wyglada bo na bank nie teges....
Ale to chyba obie bedziemy w TV 😁 😁 😁 😁 🤪 ahah bo jak tesciowa za Ewki dupcie sie wezmie to tez widze luzka plastikowa zabita 😁

BRZUCHOLKIII.. POKIWAMY WAM Z AGULA Z TELEEKSPRESU 🤪 🤪 🤪 😎 😎

fajno by bylo jak by nas razem posadzili... i to w Rawiczu u mnie tu 😁 aalle bysmy mialy fajnoo 😁 hihih polowa straznikow to znajomi to gites 😁

• Mamusia
Agaa no napewno sluz bo bylo to koloru bialego ale wlasnie nie gestego ,
Anulka hmm nie raczej nie od wysilku bo to sie stalo wczesniej niz przed moim praniem.
Uff wypralalm troszku i mam dosc wkurzylam sie bo sie nie da z takim brzuchem i wrzucilam do pralki i wlasnie wiruje sobie na malych obrotach i sie nic nie stalo.
A strasznie pisalo ze ma sie tylko w raczkach prac 😜 😜 😎 😎

nie...moja teściowa chyba tak nie jest, nie pamiętam jak to było z dzieckiem szwagierki 🙂 a poza tym ostatnio wracamy z kościoła i Michałowi się ziewało, to się teściowa z teściem śmiali że ma się wysypiać bo mu się ukróci niedługo 🙂 a na to Michał, że damy dziecko mamie ( teściowej mojej ) bo będzie na emeryturze. a teściowa prawie co oburzona! ( a ja zadowolona 😁 ), że ona do emerytury ma jeszcze 6 lat i że nie weźmie małej 🙂 więc może nie będzie tak źle? ja tam na moją teściowa po ślubie W OGÓLE nie mogę narzekać. dobra z niej kobitka i tyle...

Aniu a moje wszystkie kołdry, poszewki, rożki i śpiworek wyprane ręcznie wyglądają strasznie! pogniecione i takie ble..może jak wyprasuje to będzie lepiej bo na razie to wygląda masakra! 🤢

• Mamusia
a nie mowilam .... 🤢 dlatego ja wywietrzylam... tylko poszewki wypralam 😉wyprasowalam i git 😉
po za tym rozka bezposrednio przy skorze nie bedziesz miala a posciel odrazu tez nie przykryjesz bo za cieplo i poduszke tez pozniej....
sprobuj wyprasowac moze to cos da 😉

No moja tesciowa czasem ma takie wloty, i kiedys mi to nie przeszkadzalo ale teraz to jestem przewrazliwiona i dlatego chyba

Anulka ja nie wiem czego moja będzie się czepiać ale znająć ją to wielu rzeczy 😜
TYLE ZE CHYBA JEJ Z SZCZEWIKA DAM JAK BĘDZIE SIĘ ZA DUŻO WPINDALAĆ 😠
Kurde wkoncu odpcozynek juz prawie wszytsko zrobione 😁

• Mamusia
aga ty leż dzis kobieto. zostaw laptopa, nogi na poduchy i ksiazke mozesz czytac najwyzej!
ja cały dzien piore, juz chyba 10 pralek, jeszcze 1 mi zostala, a to narazie tylko nasze rzeczy, malej jutro. wypralam jeszcze recznie kilka par moich butów i jedno pranie reczne, ale zwatpilam w polowie i wrzucilam na plukanie do pralki. siora mi durzo pomaga ale i tak padam.. teraz ide posprzatac 2 pokoje, i bede prasowac to wszystko co od rana wyschło..

• Mamusia
bralalm bo podobno oni dawaja ale potem jak za czesto dziecko na dzien uleje czy cos tam... to nie chca dawac... w sumie sie nie dziwie bo jak tak kazda matka by woloala ciagle po kilka razy dziennie to jedna sama na ubranka by musiala byc.
No i na wyjscie tez wzielam.

Aaa no apropo... jak bylam przedwczoraj w szpitalu to laska wychodzila z dzieckiem w nosidelku ...urodzonym chyba bo szla jak paralityk i maz niusl nosidelko... nooo ale to dziecko bylo calkowicie zakryte polarowym kocem 😮 w taka goraczke to chyba to nie wskazane co?? bo przeciez ono sie moglo udusic 😞 i zwatpilam...bo wiem ze jak zimno to wiadomo ale tak teraz w takie upaly??