Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
znalalzlam 😉 taka chcem kupic karolowi na urodzinki 😉 bedzie mial do tira 😉

http://allegro.pl/item1168582889_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika.html

eeeee a nie powiedzialam Wam nie?? 🤪 wczoraj mezulek po mnie trem przyjechal 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 😎 😎 i ejchalismy sobie do domciu.... 😁 tzn na ferme zdac auto a potem do dom naszym 😉
Ale fajno sie jechalo.. 🤪 i jak bujalo 🤪 w sumie to mu sie nie dziwie ze tak to lubi... bo gdyby nie to ze jest zdala od rodziny to super tam ma.. 😉wyrko... gazowke kupilismy lodowke za miesiac... wytczke do laptopa trzebaby poszukac, maly tv kupic i bedemy jezdzac z tatuskiem 😁

Anulka no będziecie jeżdzić z tatuśkiem i przyjamniej bedziecie ciagle razem 😜
A to mój wczoraj był na piwku z kolegą i na wieczór był taki ahhh ☺️
może pomine szczególy ☺️ 🤪

• Mamusia
no moja tez tak powiedziala.. i ze oni tylko kaftanik pielucha i czapka zawijaja sznurkami w bet i tyle... 😮 A ja uwazam ze te w szpitalu prosza sie o wymiane na nowe to raz... 2 ze co swoje to swoje... i tylko sie zastanawiam czy rozka swojego nie brac.... bo zabije jak mi sznurkami dziecko w bet jakis obwiaza....w co watpie bo to pewnie bylo ze 20 lat temu tak.. 😜

• Mamusia
KURWAAAAAA 😠 😠 😠 😠
WALNIETA... 😠 😠
ONA DO MNIE CZY NIE NUDZE SIE ZA MOCNO I CZY PRZYJDE DO NIEJ PO SPACERKU.... 😠 😠 😮 😮 😮
a ona nogi to co?? zgubila?? taka sama droga 😠 😠 😠
nieeee poprostuuuuu .... szal dupy!!!
i jeszcze ze widzialas po co jechalas do rodzicow, mowilam ze nie ma sensu... a jak zaczna sie konkretne bole i akcja porodowa to bedzie trzeba jechac a nie jak tylko Cie cos poboli.... 😠 😠

nie kurwa wcale... sama sobie podam w domu antybiotyk i bede czekac jak debil az ktos z laska mnie zaweizie.. 😠 😠 😠

kurna cisnienie mam chyba 200/200

• Mamusia
domi ale da rade zeby dzidziusiek byl w rozku i jeszcze w nosidelku? nie bedzie za ciasno?
atkie ten to moga doweisc 😉 ja tez nie biore tylko jak w jakies stare cos mi go zapakuja to nasz taki brzydszy tzn brzydszy.. no stary ooo po kuzynce przywiezie co mam tylko na przykrycie do wozka czy co tam :0

Anulka miśku spokojnie ! ;*
Uroki teściowych z kądś to znam moja dziś przyszła i mi mówiła że bardzo długo prasuje i jeszcze na siedziąco 😠 a co ją to kurna obchodzi 😮

jestem 🙂
mój wpadł się poprzytulać 🙂 tzn on bardziej przytula brzuch i Ewę niż mnie...ale niech mu będzie 🙂

mi położna powiedziała że ciuszki tylko na wyjście, podała co dokładnie mamy zabrać i dodatkowo albo rożek + gondolka, albo kocyk + nosidełko.

wrocilam od lekarza i w nastepny czwartek bedze miala pierwsze KTG i tak juz do konca raz w tygodniu razem z USG no i powiedzal mi ze raczej wczesniej wyladuje w szpitalu ze wgledu za ta cukrzyce nie moge przenosic ciazy wiec do 26 wrzesnia napewno urodze 🙂

mojej teściowej to się właśnie po ślubie poprawiło...zresztą ja nie mam co narzekać i raczej nie wypada mi nawet złego słowa powiedzieć, bo teściowie dali nam swój domek, a sami się przeprowadzili.... 🥴

Agula to masz fajnych teściów 😉
Kurcze czemu wy macie to KTG a ja nawet o tym nie słyszałam a jak sie upomniałam lekarzowi to powiedział że to rpzed porodem samym dopiero robią 🥴