Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tu loli juz masz blizej niz dalej 🙂
ja dzisaj opowiadalm kolezance jak sie dowiedzalam ze jestem w ciazy wlasnie przez piersi zobaczylam ze sa dziwnie nabrzmiale i zrobilam test no i wynik byl pozytywny 🙂
a jak bylo u ciebie ?

• Mamusia
No powiem ci ze u mnie bylo troszke wlasnie podobnie spuznial mi sie okres juz jakies moze 2 tygodnie i tez wlasnie zauwazylam ze moje piersi sa jakies nabzmiale i strasznie mnie bolaly 😞
I tez wlasnie zrobilam sobie tescik i akuku 🙂 dwie kreseczki 🙂

A sorki ze sie tak spytam bezposrednio wsumie to nie moja sprawa i oczywiscie nie musisz na to pytanie odpowiadac ale czy dzidzia była planowana? czy sama sie zaplanowała ? Zeby to tak ładnie ujac 😉

• Mamusia
Hehe no to wsumie niedlugo 😉
Gratulacje , czasami ludzie sie staraja kilka lat 🙂

Dobra Bobasku juz troszke godzin jest a mala mi strasznie cisnie po dole 😞 nie wiem co ona to ma tak na wieczor mi zawsze szaleje ze szok, oby po urodzeniu była spokojna i o tych godzinach juz spala.

Wjec zycze Ci spokojnej nocki :*
Buziaki dobranoc i do jutra 😉

na ja uciekam bo moj zauwazyl ktora godzina i wyzywa ze jeszcze nie spimy 😁 😁
do juterka a raczej do dzisiaj 😁 😘
i powiedz olusi ze asia mowi ze ma tak nie brykac tylko dac sie wyspac mamusi 🙂

• Mamusia
nadrabiam zaleglosci od 6 rano 🙂 dzis znow pewnie do tyłu będę.
Bobas ja to po test polecialam jeszcze przed okresem, w sumie zanim wyszlo to zrobilam 1 ktory byl negatywny, potem chyba tak z dzein przed okresem to wyszlo tak slabiutko i jeszcze pozniej 1. 😎 a dzidzia planowana to dlatego tak sprawdzalam :P i też długo sie nie staraliśmy bo 1 miesiąć 🤪 i sie udało.. jakby się nie udało to pewnie dopiero teraz byśmy starania wznowili.

laurana skoro te dzieciaczki takie duże to czego ta moja ciągle taka malutka, i w ogóle mało się rusza, czasem ma jakieś przebłyski a tak to spokojniutka jak nie wiem, marwie sie czy wszystko z nia ok 😞
a co do pracy mgr to jak zostaniesz na forum to bedziemy sie razem przez ten rok meczyc 🥴 ja tez chcialam cos teraz nadrobic bo mam dopiero temat i sterte materialow, a wiecej nic, ale jakos nie moge sie za to zabrac, niby do czerwca czas no ale z dzidzia bedzie ciezko to pisac

Czesc dziewczynki,co tam u Was?Niestety nie przeczytalam wszystkiego.Agus mam nadzieje ,ze wszystko wporzadku,dziewczyny a co slychac u Anulki?Ja wczoraj u lekarza bylam narazie wszystko dobrze powiedzial zebym wytrzymala jeszcze ze trzy tyg i jak to okreslil ze jestem stworzona do porodow ,maly wazy 2311g,mam dalej zazywac leki i uwazac co robie z mezem 😉 hehe uwazajcie na siebie,a przesylam fotke z brzuszkiem 34 TC 🙂 zajrze pozniej do Was 😘