Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj chciałabym żeby to była prawda bo ja juz sobie tez nie mogę nigdzie miejsca znaleźć, alni na siedząco ani na leżąco 🤢 az mi sie czasem płakać chce
Loli wygląda na to ze w tych samych godzinach na się to pojawia (mniej więcej) bo między nami tylko 1 godzina różnicy czas? no nie??

Niby mam ale kazdy lekarz mi próbuje wmówic że nie długo urodze
a ja jak narazie tylko się męcze 😞
ani się wysoać dobrze, ani posiedzieć, o schylaniu juz nie wspominam 😞

• Mamusia
Ehh wiem kochana ! kazda z nas chciala by miec juz to za soba, ale wlasnie jak wczoraj przeczytalam u sierpniowek ze juz sie kazda doczekac nie moze i jedna tam skorczy dostala czy czop jej wylecial to dopiero zaczela wtedy panikowac i sie zaczela bac co i jak i mi sie wydaje ze u nas bedzie identycznie.
A o schylaniu to daj spokoj temat woda, nie da sie ja swojej pipki to juz nie widzialam tak normalnie od cho cho cho i jeszcze troszku :P ale wczoraj mylam na kolanach podloge wjec tez nie bylo ciekawie 😉

No glupie Loli że Ci tego nie sprawdzają 😠
ja juz czasmi naprawde prosze by mnie juz skurcze porodowe złapały i by był już malutki ze mną
czuje się juz jak jakaś kaleka ;//

Loli ale tak naprawdę co mi to daje ze ja to wiem ze rozwarcie jest? tylko się zmartwiłam na początku ze to juz, a to sama widzisz miałam w 33tc rozwarcie na palec, teraz jest 38 i nic się nie dzieje
ja musze zejść na chwilę na dół, bede za jakieć 15 min 😘

• Mamusia
Dosik pomysl ile mi dni do porodu zostaly a u mnie tylko jeden skorcz brzucha zlapal jakies 2-3 dni temu i tyle.
Cisza nic mi sie nie dzieje.
Anulka juz jakies skorcze tam ma to wiadomo ze sie przygotowywuje cialo a JA ???????
Nic 0 nul kompletnie nic 😁

Piękne były czasy jak nas nic nie bolało i ciąża była niemal nie odczówalna 🥴
Kasiu ja bym chciała wiedziec jak tam moje rozwarcie w przyszłym tyg kontrola więc się coś dowiem bo ta w tym szpitalu mi powiedziała tylko kanał rodny częściowo otwarty ale na ile to rozwarcie to nic 😠

Narazie nie mam planów bo znów mnie toboli masakrycznie 😞 😞
może pojedzimy pooglądać za taka półeczka rogową koło łóżeczka an kosmetyki dla małego ale nie wiem czy mój znów będzie chciał jechać 🥴
jedno co mnie chyba pociesza to to że jest chłodno i czuje wiaterek w pokoju
bo jakby był jeszcze upał to bym chyba szału dostała 🤔

• Mamusia
Kurde przerabane z tym bolem masz kochana 😘 🤨 wiem ze meczy pewnie to niesamowicie 😘 ale jakos musimy przetrwac to wszystko!
Ja wsumie tez bez zadnych planow moj jeszcze spi bo wrocil wczoraj z pracy okolo 5 nad ranem wjec masakra jakas 😞
A ty wyciagnij swojego zawsze to moze jak sie przejdziesz czy cos bedzie ci lepiej.
U mnie dzis tez paskudnie szaro 😞 chyba sie wakacje juz u mnie skonczyly

Powiem Ci w ciąży nie spottkałam się jeszcze z bardziej uciażliwym bólem niż ten 😞
Nie spodziewałam się że pod koniec ciąży nie będe mogła normalnie sobie usiąsć na tyłku 😞
yhhhhhh jakis mam taki humor kiepski od rana męczy mnie to już i najgorsze jest chyba to że nic nie moge z tym zrobić 😞
Wybaczcie że tak marudze 😞

• Mamusia
Dosik rozumiem cie bo jak wstaje tez rano i mnie cos boli, to wiem poporstu ze juz mam caly dzien skichany :/ i ze bede caly dzien obolala i nazekala wjec wtedy to najlepiej nie wychodzic wogule z łózka.
No koncowka ciazy jednak jest masakryczna, i nie wiem czemu ludzie mowia ze poczatek ciazy jest najgorszy??

Loli strasznie Ci zazdroszcze ze Ty masz 15 dni do porodu bo ja mam jeszcze o ponad tydzien więcej 😞 i jak się okaże że do samego 40 tc dochodze to zgroza 😞 ja nie wiem zaczne chyba po schodach chodzic tam i spowrotem po 50 razy by to przypieszyć 😞

• Mamusia
Dosik kochanie ty moje 😘 wiesz niby jeszcze 15 dni mi zostalo ale popatrz na sierpniowki im tam po 1 dzien zostalo po 5 i nadal w dwupakach i im sie nic nie dzieje wjec ja nawet moge urodzic w 42 tygodniu i wtedy mnie smialo dogonisz 😘 😘