Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

W moim przypadku kochana jakbym miała chodzić do 42 tygodnia to ja nie wiem chyba bym wyłaa w niebogłosy juz po 40 😜
Nie no coś Ty ciocia Domi czuje że Oleńka już nie długo będzie chciała wychodzic 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wow, ale ruch tutaj panuje 🙂 coś kiepski tydzień mamy...

ja po spotkaniu z siostrą jestem troche zniesmaczona, ponieważ RADY RADY i jeszcze raz RADY mi dawała... 😠 opisywała mi swój poród i połóg z takimi szczególami że ja dziękuję...zero wyczucia! no a z tych rad to np. taka że mam się kiwać na boki 🙂 i jeść wertels original ( te cukierki! ) hmmm momentami czułam się jak bym z głupkiem rozmawiała 🤪 na boki kiwać po to (?? ) żeby rozciągnąć mięśnie krocza i żeby nie nacinali ( jej nie nacinali ), a wertelsy po to żeby sobie życie krótko przed porodem umilić 🙂 🙂 🙂 ha! i mówi do mnie "szkoda że ci ich nie kupiłam"....eeeee....bez komentarza, chyba jej za mocno w tej Hiszpanii słonko przygrzewa...

dostałam od niej nosidełko i takie 'coś'....w czym się dziecko trzyma jak się dziecko uczy chodzić 🙂 ale z nosidełkiem trafiła perfect! 🙂 bo chciałam kupić tylko to drogie dość....używane przez jej dzieci, ale co tam...

poza tym zero wyczucia też....naciskała mi na brzuch, dotykała go trochę wg mnie za mocno, jej dzieciaki ( 3 letnie bliźniaki ) skakały po mnie, kopały mnie po tym brzuchu!! a ona nic!! zasłaniałam się, no ale wiecie...czasem się nie da.

ogólnie czuję niesmak 🙂

do tego mój jutro jedzie na ten zlot!! i jakoś tak mi smutno....

• Mamusia
Agaa rzeczywiście nie ma nic gorszego niż setna osoba z "dobrymi" radami 🙂
Ja już bywam nawet uszczypliwa jak wyczuwam chęć wymądrzania się w jakiejś kwestii.
Albo kwituję słowami, które znaczą tyle co "każdy chowa po swojemu". Jeżeli dotyczą stanu ciąży i zdrowia to mówię, że w tych sprawach kontaktuje się z moim lekarzem, którego bardzo cenię i już 😉
Ja wczoraj skończyłam prasować ciuszki i niestety stwierdzam, że nie mieszczą mi się w komodzie 😞 Muszę posortować rozmiary i te ew. większe odłożyć do pudła..

Jejku jak tu cicho !! 😲
Agulaa no to faktycznie nie dziwie sie że Cie wkurzały rady bo mnie tez to drażni jak kto wkółko chce mi coś poradzić 😠
One po Tobie skakały i Cie kopały a ona nic !!! No przesada 🤢 😲
I ile nie będzie Twojego jak na ten zlot pojedzie ??
kasiu ja też juz mam pełną komode ciuszków małego 😜 już nic mi tam nie wejdzie 😉

• Mamusia
Aga...moglas jej powiedziec ze masz ludzi od masowania i nie bedzieszpingwina z siebie robic...
a na te dzieci tochyba bym wrzasnela 😜
😘 😘

aaaaaaaaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 widzialas ta zastawe stolowa HELLO KITTY co reklamuja??????????? 😁 🤪

a mnie cosbrzuchol boli w dole dziwnie...jak bym okres miala??hmmm 🤨 🤔 smieszne uczucie

Nic nie dało sioperzenie 😜
dalej się nie pcha 😞 ja chodze obolała a on chyba ani nie myśli o wychodzeniu
ale teraz zaczynam pić kawe ponoć też przyspiesza 😁
będe jakoś starałą sie go pogonić 😜

Anulcia Ty według terminu masz iść na pierwszy ogień 😁
Goń no Marcelka hihih 🙃 żartuje oczywiście nasz skarby wiedzą kiedy mają wyjść szkoda tylko że jeszcze nie chcą 😮
A Ty masz teraz kiedyś wizyte albo KTG by wiedzieć co i jak ? ;>

• Mamusia
Jestem juz,
kurcze poszlam sie polozyc jeszcze nachwilke bo mnie plecki bolaly i zasnelam 🤨 🤪 dramat jakis normalnie, ogarnelam sie wsumie posiedzialam chwilke z moim i wlasnie poszedl do pracy i znow wieczor sam na sam nudno strasznie 😞

• Mamusia
oj wg okresu to LOLI pierwsza kiedys pisala ze ma na 28 sierpnia.. ja na 30 😜
A wg usg ona na 2 wrzesnia a ja raz na 2 wrzesnia a raz na 27 sierpnia ....oglupiecmozna 🤨
aA Marcel nie chce... i wszystko szorowalam po kolanach i firanki i kona mylam ipo schodach laze ( bo rodzice na 3pietrze mieszkaja...) i tesutki masowalam... albo ten seks jeszcze nadzieja... 😜
bo co jeszcze mozna kombinowac?? 😜