Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli a do czego nam ta wiedza jest potrzebna? co z tego że qrka ma rozwarcie i właściwie od tygodnia czy więcej mogłaby mieć dzidzię przy sobie? co z tego?
ja mam szyjkę na pół cm i co z tego? 🙂 Dosik ma rozwarcie i co z tego? to chyba jeszcze bardziej wtedy człowiek wariuje 🙂

najpierw bambino, później było bambino, skończyłam ostatnio johnnsona ( nie polecam ) i teraz mam znowu bambino 🙂 miało być dla dzidziusia, ale matka sobie korzysta a niej póki małej nie ma 😁

huh a mnie teściowie właśnie odwiedzi 🤪 jak bym normalnie siedziała już któryś tydzień sama...że jak by coś się działo to mam dzwonić obojętnie o której, teściowa została i gadała mi o swoich porodach ( piękna sprawa i szybka... ) i jeszcze taki świat mały że jak rodziła mojego szwagra to leżała na sali z mamą mojego kolegi 🤪 🤪 no szoook 😁 😁

najlepsza 😁 po johnnsonie trochę mnie skóra swędziała, wprawdzie się przyzwyczaiłam, ale jednak bambino wygrało 🙂 a na rostępy co masz? z tego gerbera? dobrze pamiętam?

• Mamusia
A wogule wlasnie jak ostatnio rozmawialam z mama na temat porodu to mi mowila ze w tamtych czasach cie usypiano co CC 🤨 ona tak miala 🤔 przerabane 😞
A po co to krocze Agaa smarujesz? jak mozna wiedziec? robisz malej lepszy poslizg? juz czy co?

Loli kocik, ja jeszcze do tej pory myślałam że do CC usypiają! chyba tylko w skrajnych przypadkach teraz?! nie wiem

hehe poślizg...oj tak, to chyba do środka bym musiała całą butelkę wlać 🙂 smaruję b.rzadko, jak mi się przypomni...żeby być może nie nacinali...wiesz, sposób mojej siostry żeby się kiwać i cyckać wertelsy jakoś do mnie nie przemawia 🤪 🤪

• Mamusia
No tak pamietam jak bylas wlasnie kiedys zaskoczona ze teraz juz nie usypiaja pamietam ta rozmowe 😉
Ahaa hmm ciekawe mi mamusia kochana tez przyslala oliweczki z bambino i mydelka 😉 i encyklopedia 🙂 o noworodkach 😁 super sprawa ksiazeczka do snu jak zloto 🙂 bardzo duzo ciekawych zeczy pisze, dzis akurat bede czytala o karmieniu piersia 🙂 ile trzeba karmic dziecko, jak czesto zmieniac cycka itp 🙂 bardzo fajna kupila ja u mojego tatau wjec pewnie w kioskach byla normalnie na sprzedarz.

jak u Twojego taty?

ja jestem zasypana tymi czasopismami, aż co za dużo to niezdrowo... i jeszcze od świadkowej ostatnio dostałam dwie 😲 super sprawa, tylko że co książka to radzą inaczej, zauważam te różnice powoli...

Dosik hehe no tak przypuszczałam 🙂

• Mamusia
Aaa bo moj tata pracuje w ( salonie prasowym) i dlatego mi sie tak napisalo sory przecierz z kad macie wiedziec co moi rodzice robia 🙂
No tak Agus ale wiesz ty sobie mozesz isc kupic czasopisma jakie chcesz a ja tutaj zbytnio nie mam wyboru a jak juz jakas polska gazetka jest to kosztuje 4-5 funtów :/ masakra ja za to kupie chleb,maslo,szynke,ser,mleko.

Loli!! hehe 🙂 bo moja mama też pracuje w kiosku 🙂 dlatego w ogóle o to zapytałam 😁
ja gazetek właśnie nie muszę kupować, stąd ten wysyp...matka mnie zasypuje nimi 🙂

fajnie że masz taką nie tylko o ciąży, ale też o tym co po ciąży 🙂

nooo masakra 🙂 ale ogólne pojęcie się nabywa... 🙂
i tak zrobimy po swojemu... 🙂

Loli te ceny gazet to rzeczywiście, szkoda że przesyłki do Anglii nie są tańsze bo bym Ci wysłała te co już przeczytałam 🙂

• Mamusia
Aga to jest ksiazka od noworodka az do nastolatka 😁 az sie smialam z moim co tam wypisuja i wogule.

Ej laski wlasnie gadam z kolezanka co ma 21 lat i juz 2 dzieci urodzila i tak z nia gadam i ona mi mowi ze jak sie napina brzuch i nawet nie boli to , ze to sa tez skorcze ze jej polozna tak powiedziala? hmm nie wiem dla mnie to troszku dziwne ale myslicie ze moze byc to prawda?

wiesz co Loli jak ja byłam w niedzile na tym KTG tez miałam twardy brzuch a skurcze były małe
ale możliwe że i są wtedy kiedy brzuszek twardy ale to takie przepowiadajace nie normalnie

• Mamusia
Hej Dziewczyny, życzę szybkich porodów...i zdrowych silnych pociech 😜 🙂
Mam trochę ciuszków po mojej córce. Jeśli by coś Wam wpadło w oko...to piszcie na maila [email protected]
Cena ciuszków do negocjacji. W każdym razie ceny oscylują na poziomie 3 zł -8 zł. Za wyjątkiem chusty, płaszczyka, kombinezonu.
Link do Szafy Madziusi - Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

widziałyście? 🙂
http://www.brzuszek.net/forum,odp_marzec_20011_poczatek_drogi,2,384004.html,str=0#427076

Loli a nie są to te Braxtona-kogoś tam skurcze? ale tak jak mówi Domi - przepowiadające