Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ejj u mnie na wsi...to się sezon na bób skończył 😞 trzy warzywniaki obleciałam i nie ma! więc nie zaspokoje swojej zachcianki ciążowej 🙂

ale Was wymiotło dzisiaj...co robicie? 🙂 sprzątacie? gdzie moja Loli? 🙂

ooo Dosik 🙂 chyba bobu już sobie nie kupisz...chyba że u Ciebie większy wybór warzyw...albo na jakimś bazarku czy czymś, u mnie brak, wymiotło 😠

padam z nóg...u mnie znowu dziś ciepło jak cholera! głowa od rana bolała...kupiłam mała colę, może przejdzie!

Nie wiem Agula bo nie wychodze na zakupy bo mój wczoraj zrobił 😉
ale widze ze jest ciepło 😁
No loli pewnie nie siedzi tylko znów sioperzy 😁 hihih 🙃
Ale zadzwonie do teściowej może mi bób kupi ona lata po sklpeach do południa 😉
i zobaczymy czy u mnie jest 😉

hahahahaha no zaraz padnę!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

sms od Anulki "Jadę już do rodziców. patrze w niebo a tam samoloty X zrobiły....:P czy to juz paranoja? 😜 buzka"

o kuuuurde 😁 😁

wczoraj Loli widziała X dzisiaj Anulka 😁 😁 Dosik do okna i patrzeć w niebo!!! może też coś ujrzymy 😁 😁 buhahaha

hmm tak po części wybrane....nie wszystko, bo chce to spakować do osobnej reklamówki i dać karteczkę 'rzeczy na wyjście' żeby mój się nie pogubił co ma i kiedy zabrać 🙂 kupiłam na początku na allegro taki komplet 'wyprawka ze szpitala', ale to takie malutkie jest...wiec chyba dwa takie komplety wezmę po prostu, większy i mniejszy 🙂 a Ty??

Będe patrzeć w niebo 😎
Agula mi się tyle tych ciuszków podoba ze nie wiem co naszykowac 😜
ale chce naszykowac mojemu w reklamóce 2 kompleciki jeden cieplejszy drugi cienszy bo w sumie nie wiem jaka będzie pogoda jak będziemy wychodzić ze szpitala 🙂

Takk mówili mi to, ale Justyna ta która mi tu na brzuszku opowiadała jak jest tu u ans na Goduli
to mówiła że nikt tego nie pilnuje że jedna babka wyszla z dzieckiem na rękach i nic

wow poważnie? ja jestem jak najbardziej za gondolką, może nawet fotelik to zły pomysł, bo wciśnij takiego bobasa do niego 🙂 lepiej wg mnie do rożka i do gondolki.
w sumie w razie W.....to taka gondolka też w niczym nie pomoże bo pasami jej nie przypniesz przecież, już bardziej ten fotelik. a Wy macie fotelik?

• Mamusia
Co tam laski 😁 jestem jestem nie obgadywac mnie tutaj 😉
Noc spokojna zero przebudzen 😉
A co do X 🤪 🤪 samolotowego to ja wczoraj podchodze do okna patrze na niebo a tam X nawet foto zrobilam zeby wam pokazac ale zapomnialam teraz Anulka mi przypomnialam 😉 haha nie wiem tez sie smialam ze to moze jakies znaki 😜 😎

Wiesz cio nic mi jeszcze takiego nie mówił to ja mu ostatnio mówiłam że się obawiam pierwzej kapieli małęgo że żle go przytrzymam albo coś że sie wyślizgnie a mój znów tak bardziej pewnie na to patrzy 😉

• Mamusia
Widze ze temat wyprawki, ja wsumie spakowalam takie troszke wjeksze ubranka bo moja dzidzia to grubasek wjec wole nawet zeby miala luzno 🙂 a w szpitalu to tam pal licho z tym jak wroce do domku to wtedy beda ja przebierala ile wlezie 😉
Hmm a co do fotelika to moj fotelik nie wiem ale jakos dla noworodka jest dobry i jest on wogule taki malutki jakis i nie ma strasznego zapadniecie.
Tutaj bez tego cie nie wypuszcza ze szpitala,przepisy!

W ogole dziewczyny jest w waszym zpitalu takie coś jak pokój rodzinny ?
To jest ponoć płatne i tam możecie być w trójke cały pobyt w szpitalu 😉
bo teraz o czymś takim czytałam

Loli u nas też nie wypuszczą, bo podobno jak by policja złapała takie auto z noworodkiem bez fotelika czy gondolki, to mandat płaci szpital...podobno, niew iem ile w tym prawdy. My możemy na gondolkę się nie zapłapać, bo dopiero po 10tym września wózek będzie do odbioru...także jak by mała miała się pospieszyć to będzie i tak jechać w foteliku 🙂

hmmm Dosik u nas jest coś takiego jak pokój rodzinny, ale to przed porodem rodzinnym jest...fajny mały pokoik, gdzie czekasz na poród ale tylko ten rodzinny. w przeciwnym razie jest inna sala, troszkę brzydsza...łóżko stoi centralnie na przeciw wejścia na tą salę 🤪 więc ktokolwiek wejdzie to wprost w me krocze popatrzy 🙂 a taki po porodzie...to jest, mojej koleżanki siostra leżała, z osobną lazienką...ale płatny, ona nie płaciła bo ordynator to jej wujek był...hyh. ciekawe ile to kosztuje 🙂

Ten pokój porodowy rodzinny to wiem że tu mnie na Goduli jest tam se siedzisz z męzem i czekasz na poród 😉
ale też mnie ciekawi ile kosztuje taki pokój po porodzie z łazienką ale w ogóle nie wiem czy jest tu taka sala 😜

• Mamusia
Jezu w tej polsce to za wszystko trzeba placic 🤔 🤨 porabane to jest !!! no i wlasnie jak nie masz znajomych i jakis ukladow to nie ma szans 😠
Wrr denerwuje mnie cos takiego, bo jak kogos nie stac na takie cos a bardzo tego pragnie to co dupa 🤢 🤢