Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tu macie linka cennika innego szpitala bo w moim nie ma cennika na stronie
http://szpitalmadalinskiego.pl/portal/#cennik to tez panstwowy szpital w warszawie zdieraja z ludzi kase jak nie wiem co

rozczuliło mnie to małe dziecko tam 🙂 ach 🙂
wygląda pięknie...ale żeby cennik umieszczać na stronce? 🤢 bez komentarza...

moja mama mówi że była na dwóch targach i wszędzie jej mówią że sezon na bób się skończył 😞 buuuu

• Mamusia
hyhy... zeby bylo smiesznie kawalek dalej znowu byl Xna niebie 😁
hahaha jakas masakra 😜
a Wy kobitki moje kochane znowu o jedzeniu gadacie??? nieeee noo LAKOMCZUCHY!!!! Od jedzenia tebrzuchy Wam tak rosna chyba 😜 ahhaha

Agulka no wlasnie bob jeszcze jest?? chyba niee.... moglas mowic ze lubisz ja obok babci karola to mam peeeeeeeeeeeelno tego bym nazbierala i bys paczuszke dostala 😉)
hihihi
Loli noo na bank patrzy na tv... mhm.... NIE WIERZE 😜 zbokolowiii 😜 nowa kamasutre pisze pewnooo 😜
Aska to prawda zepodcentralnym odkryli nielegalna masarnie, co robili kebaby itp??????? 😮 blleee dobrze ze nic tam nie jadlam 😜 ehehhe

U nas spoko...maly swiruje pawiana 😉
jak co to bededawac znac 😉)
:*****

Anulka to będzie znak 😁 zobaczymy ile czasu upłynie od zoabczenia tego znaku do porodu 😁 Loli widziała wczoraj, więc? 😁 kto wie 😁
no właśnie sezon na bób się skończył...moja mama ma niby w ogródku ale taki dziki...więc pewnie nie taki dobry jak ten z paczki 🙂 mniam...no ale truuudno 🙂 zostaje kalafior 😁

Asik a Ty mi podasz tego sprzedawce z allegro głodomorku? 😁 😁 😁

• Mamusia
A o tym centralnym to w tv gadali. Przeszłam się kawałek do apteki i komisu z wózkami i na pocztę i mam dość. Brzuch mnie rozbolał jak cholera. A panowie robią już od dwóch godzin centralne nam 😜 Oby szybko skończyli bo muszę z łazienki skorzystać 😁 Kupiliśmy dziś karnisz...Tylko lampy sufitowe żadne nam się nie podobają 🤢 A do małego pokoju żeby jakąś dostać to już w ogóle porażka 🤨 Trzeba będzie po mieście jeszcze się przejechać i poszukać...Może jutro...

a macie Elu praktikera gdzieś tam? tam jest duży wybór lamp, albo OBI?

Dosik a to mnie znowu dzisiaj roznosi, zaraz sobie pojem tego kalafiora i zabieram się za sobotnie sprzątanie i będzie z głowy 🙂

No porobiłam i wrocilam. Juz mieszkanie wyglada w miare a nie jak pobojowisko uf... teraz odpoczynek sie należy. Kurde kosc boli jak cholera a łapki mam tak spuchnięte od malowania ze dramat jakis.