Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Fotek na razie nie będzie bo nie mam kabla. Jest u mamy 😜 Jak u niej będę i przywiozę to wstawię wszystkie ,,zaległości,,. Mój kochany chce zdążyć mi jeszcze kuchnię zrobić 😘 Słodki jest. I nawet firankę mi powiesił.Mało tego...On potrafił ją udrapować 🤪 Muszę jednak podziękować teściówce 😜 Idę jeszcze troszkę tam ogarnąć.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczyny wrocilam padnieta z zakopow polozylam sie spac i jakies 20min temu wstalam 🤢teraz siedze w kuchni i robie zapiekanke bo zglodnialam 🙂
dosik kochana widze ze nadal cie bol trzyma 😞pisalas ze tylko kanapke zjadlas ale moze zmus sie zeby cos jeszcze wcisnac bo maly pewnie jest glodny? 🙂

no powiem ci ze po spacerze w super markecie rozchodzilam ten bol ale potem padlam jak kawka i spalam z 2 godziny 😜 i teraz juz duzo lepiej boli ale da sie wytrzymac nie tak jak do polodnia 🙂

• Mamusia
Jupi 🤪 🤪 🤪 Nasz pokój i Frankowy-gotowe 🙃 Jeszcze Krystek marzy o jakimś dywaniku to może jutro kupimy w Jysk bo mają urodziny i wyprzedaży pełno 😎 Byłam już z piesią. A mój sobie bajerzy z sąsiadem...W piwnicy 🙃 hehehe W ogóle to tak kombinuje żeby wysłać go gdzieś z chłopakami na piwko jak już troszku ogarniemy....Może za tydzień jeśli będę jeszcze łaziła 😉

no to gratulacje elu fajnie jest miec swiezo zrobiony pokoj wiec smigaj po ten kabel od aparatu do mamy bo my tu spragnione zdjec 🙂 wiec franek moze spokojnie sie rodzic ma juz gdzie spac to najwazniejsze. 🙂

• Mamusia
No ma i dlatego tak się cieszę 🙂 I, że mam już fotelik bo tak jak bym go zabrała ze szpitala? No i wózek...Ach ostatnio odpukać, ale jakoś nam to idzie. Oby z porodem poszło równie gładko hehehe 😜
A no i w poniedziałek po południu będę miała już podłączony gaz 🙂

no nareszcie z tym gazem nie bedziecie zyc jak jaskiniowcy 😁 to jeszcze do poniedzialku poczekaj z porodem 🙂
ok ja ode wcinac zapiekanke bo wlasnie piekarnik dal mi znac ze jest gotowa 🙂

• Mamusia
Jeszcze kuchnia i łazienka niegotowe, ale pokoje najważniejsze...A reszte to już nawet jak maluszek będzie można powolutku robić. Podoba wam się ta bluza? Bo mi się podoba 😜 Zwłaszcza jak pomyślę o jesieni i spacerach z Lunką 😉 I ta laska mi się podoba, a włosy chciała bym takie jak ma ona...I takie loczki też ☺️

• Mamusia
to cos co wychodzi z pod bluzy to jest jej czesc czy ta laska ma jakas koszulke w takim samym kolorze pod spodem, bo jak te rekawy od bluzy sa takie krotkie to mi sie nie podoba, nie lubie cieplych rzeczy typu bluzy kurtki z rekawami na 3/4 albo krotkimi, a poza tym to fajna :P

• Mamusia
Ta też jest fajna
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=1208782418
Mój facet jest kosmitą 🤨 😮 😲 Szkoda mi się go zrobiło, że tak ciężko całymi dniami zasuwa od tylu miesięcy żeby wszystko przygotować i zapytałam czy nie ma ochoty sobie z jakimiś kolegami wyjść dzisiaj w sobotę na piwo czy gdzieś na miasto. A on, że nie...Bo ja jestem w ciąży i też nigdzie nie chodzę 😮 To kazałam mu się zastanowić jak będzie brał prysznic. I powiedział, że i tak pewnie się tak zastanowi, że ze mną zostaje. Ale i tak będę go namawiała żeby gdzieś poszedł sobie odsapnąć od nas ☺️

Nie chce mi sie cały zcas leżec i tv oglądać 😁 musiałam do was zagladnać 😁
mój robi hot dogi 🤪 a mi każe tylko odpoczywać 😉
kurde jakby nie kropił deszcz przeszła bym sie na mały spacerek by się przewietrzyc przed snem 🙂

• Mamusia
ale wam zazdroszcze takich tofanych facetów 😞a ja nawet przytulic si niemam do kogo 😞 😞 😞mój wpadł,wziął prysznic,wcisną sie w spodnie na kant i koszule i tyle go widziałam 😞 😞 😞no i z 😞dąrzył mnie jeszcze zdenerwować,ze mi rozwodu nie da i do niczego sie nie przyzna 😞 😞 😞

hej dziewuszki 🙂
wróciłam objedzona oczwiście...standard, trzeci dzień z rzędu cierpie na przejedzenie 😞 jutro dieta 😜

Aniu87 red bulla? a to można pić w ciąży? 🙂 bo na mnie kawa ni hu hu nie działa, red bulli nie lubię, ale coś musiało by mnie stawiać na nogi 🙂

Loli ode mnie 123 🙂 😘

Eluś! kupiłam tą lampeczkę 🙂 jest cudowna 😁 i wiesz że za żarówkę daliśmy więcej niż lampka jest warta? 😜 jeszcze raz Ci dziękuję 🙂 ostatnia sztuka była 🙂 pomarańczowa! daje idealny półmrok! oto chodziło 🙂
a ta bluza booooska! gdzie można taką nabyć? 🙂 dziecinna bardzo, ale słodziaśna bardziej 🙂

ooo znalazłam ją na jakiejś aukcji! tania i faaaajna 🙂 tylko ten rozmiar uniwersalny u mnie nie wchodzi w grę 😠

tak chwalicie tych swoich chopów a ja mojemu teraz prawie co piwo z ręki wytrąciłam, że ma sobie darować popijanie z bratem, bo co jak trzeba będzie mnie zawieźć do szpitala! to on że po jednym piwie nic mu nie będzie! 😠 no i poszedł grać!!! grrrr, ciekawe czy wypije czy nie...zestresował mnie tylko 😠

Czesc brzuszki widze ze weekendowa cisza nawet. Malutko stron do nadrobienia.
Elus bluzy suuuuuuper. Tylko sama przesyłka 25 zł?? YYYHhh duuużo!!!
Ja jutro pojade po fotelik dla małej to Wam pozniej pokaże jaki 🙂
Milych snow i spokojnej nocy 😘

ja tez sie objadlam zapiekanka zroblam tak zeby bylo na dwa dnia ale mojemu tak smakowalo ze teczej na jutro nie wystarczy dla dwojga 😁
Elu ta czarna bluza super nawet sie zastanawiam czy nie kupic sobie 🙂
Agaa moj tez wlasnie wziol sobie piwko i pytam sie go co jak zaczne rodzic a on ze tylko pol wypije i ze w razie czego sa jeszcze taksowki 😜
moj jest dzisiaj taki mily ze az do przesady stwierdzilamze jak sie tak bedzie ze mna cackal na porodowce to go udusze 🙂jestem wredna wiem ale nie wiem co sie stalo ze to mnie dzis tak irytuje biedny ten moj Tomuś 😁

Aga mój tez ma juz zakaz pić chociażby piwka 😜
bo jakby trzeba było do szpitala jechać to am byc w pełnej gotowości 🙂
Elka no super te bluzy ta brązowa wymiata jak dla mnie 😁
ale sie pojadałam 🤪

• Mamusia
fajna 🙂 A najfajniejsze jest to, że są takie nietypowe. Mój nie poszedł nigdzie tak jak mówiła a piwa boi się wypić 😜 Mówię wam, że to alien jest 😁 A mnie zgaga dorwała, ale idę spać a on jeszcze przed kompem posiedzi. Aguś mi jakąś inną żarówę Krystian znalazł. I napewno tyle nie kosztowała 🤪 Ale cieszę się, że udało Ci się kupić. Bluzę jakąś zakupię po wypłacie. Sama sobie zrobię prezent z okazji porodu i już 😜 Jutro chyba do rodziców pojedziemy się polenić. To do jutra laseczki 😘