Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

agaa odkad wiem ze jestem w ciazy to zawsze patrze na ciuszki dla dzieci a dla siebie nie 😞 i wczoraj byl tak samo.
ok dziewczyny bo moj mnie popedza jade do marketu Dosik trzymaj sie jakby cos sie zaczelo dajcie mi znac na kom 🙂 do pozniej 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eh naczytałam sie was i mnie zaczął brzusio boleć 😞to jakieś zarażliwe chyba.ide troszeczke poleżakować,bo byłam w pracy dzisiaj i zrobiłam zakupki bo w lodówce tylko światło i najwyższa pora na malutką drzemkę 🙂trzymajcie sie tam i wszystkim życze porodówki 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
W tym czasie jak mnie nie było trzy razy miałam to dziadostwo skurczowe. Mój bidulek pognał po jakieś ciepłe jedzonko. Powiedział, że licho wyglądam. Że po oczkach widać. Wstawiłam chociaż pranie. Bo skończył już Franusia pokój. Tylko okna trzeba umyć, ale dzisiaj dam sobie spokój. Chyba, że jemu będzie się chciało.

• Mamusia
Anulka a wlasnie mialam do ciebie pytanie.
Powiedz mi jak tam masz teraz z tym okresem? strasznie sie leje ? i jak to z ta oczyszczajaca sie macica ? bo wiem ze jeszcze to pytanie wobec ciebie nie padlo.
A ciekawa jestem czy to prawda jak to niektore kobiety mowia ze sie leje jak z kranu?

Loliczku śmieję się...chciałam rozluźnić atmosferę 😞 dwie teraz na bramce stoicie 🙂 Ryczące Czterdziestki 🤪

Elu kochom Cię!!! ja szukam właśnie lampeczki a jedziemy zaraz do tesco, także dzięki za info:*****

Elu genialna jest!! i Ty też jesteś genialna że mi pokazałaś:* mam nadzieje że u nas będzie! ta za 49zł też jest fajna... 🙂 i za 29 i 39 też fajna 🙂

Loli świetne pytanie 🙂

• Mamusia
Loli wlasnie gadam z kumpela co rodzila w angli....ehh
nameczyla sie biedna i do domu ja odeslali bo nie miala rozwarcia a skurcze miala, na 2 dzien miala 3 cm rozwarcia i prawdopodobnie polozna jej pecherz przebila i wody odeszly w domu. dostala zastrzy w udo ale pozniej niz prosila, cos tam niby dalo... i czekali za rzwarciem. no i wkoncu urodzila. A tego w kregoslup nie dostala bo tego nie dostaniesz jak rozwarcie jest wieksze niz 4 cm.... i to niby jest to samo co ja mialam w CC ale ze inne jej znajome jej to polecaly itd wiec musi byc mniejsza dawka widocznie.