Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To tak szybko napisze 😜
My dzisiaj kupiliśmy wkoncu przewijak 😁 z żyrafa 😁 bedzie pasował do łożeczka małej no i półki do pokoju tez kupilismy 🙂
Czuje sie tak sobie niestety no ale to wiadomo, nie ma co narzekać. Mam nadzieje ze nie bedziemy siedziec bardzo dlugo na urodzinach bo bym sie wczesniej chciała polozyc. No ale nic zobaczymy. Miłego dnia jak cos to zagladne co u Agi jak wróci od lekarza. 🙂

• Mamusia
Bobas hmm wsumie to nie pytala sie czy mala kupke zrobila siku, no i czy ja wlasnie nie mam z tym tez jakis problemów bo, wsumie od porodu nie wypruznilam sie ani razu, ale to podobno normalnie 3-4 dni , popatrzyla na mala czy nie ma zoltaczki , czy dobrze sie goi pepuszek 🙂
I przyjdzie w weekend pobrac malej krew na jakies tam zeczy 🙂
Wsumie 10 min wizyta i tyle.

• Mamusia
No trzeba jak najszybciej wstac z lozka nie ma co lezec, okresu tego juz mam bardzo niewiele wiec wsumie moze i nawet jutro sie przezuce na zwykle podpaski, tak ze 2 opakowania tylko bym zuzyla 🙂
Powiem ci ze o siku sie pytali odrazu po porodzie po 2 godzinach jak poszlam sie wykapac, bo kazali to puzniej sie wlasnie pytali ci siku bylo 🙂
A tak to tylko mowili ze na kupe czeka sie czasami 3-4 dni po porodzie 🙂

Agunia dawaj znac po lekarzu 😉
ja chce wiedziec jak tam lekarz i czy ten masaz mialas 🤪
widze tak sie rozpisalysie a ja znow nadrobic nie umiem yhhh 🤨
ok laseczki ide jeszcze ogarnac zajrze potem 🙂

• Mamusia
mój mnie dobija ......zachowuje się jak dziecko od kilku tygodni proszę go ,żeby zrobił kilka rzeczy w mieszkaniu ,a on tylko by leżał co kurde ja mam naprawiać szafki i akrylem okna uszczelniać co za cep leniwy dobrze wie,że trzeba to zrobić zanim Mała się urodzi ,a w dupie to ma 😞.....a ja mu obiadek ,deserek,leki pod nos(bo coś go łapie)
sram na to niech se sam robi ja już nie będę za niego wszystkiego robić nawet swoich skarpet nie zaniesie do prania flejtuch jeden ..rzygać się chce 😠 😠 😠 😠 😠

co my mamy za felernych facetów 🥴

• Mamusia
heh sioperka moj ostatnio doniosl skarpety do lazienki nawet i na kosz polozyl ale juz do kosza nie! ale postep jest. tez sie wydzieram bo laze za nim i sprzatam a jak bnedzie dziecko to jeszcze on mi musi pomagac a nie zebym ja wszystko pilnowala, teraz zmienilam system i juz mu nie podkladam wszystkiego pod nos od kiedy to 3tyg temu usłyszałam że on nie wie gdzie coś tam w szafie jest no bo skad ma wiedziec jak ja ukladam!! wiec teraz sam lazi i bierze sobie. 😁 😁 a dzis rozbilam szklanke co pil sobie wczoraj cos i zamiast sprzatnac postawil pod grzejnikiem, lezy tam dalej, wroci to sprzatnie.. chociaz odkad jestem chora to on lazi za mna i zbiera wszsytkie husteczki papierki itd takze trzeba go troche pochwalic widac jak trzeba to może, ale tak to faceci maja ze jak nie musza to po co. wiec nie trzeba ich we wszystkim wyreczac bo za latwo sie przyzwyczajaja

• Mamusia
a co do roboty to moj ma odwrotnie, biega zalatwia, kladzie sie co dzien kolo polnocy bo jeszcze po pracy cos zawsze robi w domu, wierci przykreca itd no bo jak dziecko bedzie to mi tu halasowac nie bedzie przeciez! takze ze leniwy to nie moge powiedziec, troche ja go tylko rozleniwilam, bo jak bylam na studiach to przyjezdzal gotowal mi zmywal.. a odkaad jestesmy malzenstwem to chyba nie widzialam zeby zmywal naczynia 😮 wiec kobitki to jest nasza wina po czesci