Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ania je niestety wiem ,że to po części moja wina,że go do tego przyzwyczaiłam,ze za niego coś robię i sprzątam po nim ,ale kurde jakbym tego nie robiła to by mieszkanie syfem zarosło ,bo on w życiu by się za sprzątnięcie tego nie wziął..... 😠 100razy mogę go prosić o coś ,a mało kiedy posłucha......zawsze jego odpowiedź''za chwilę,później''........a tego później jakoś nigdy nie ma...

był się przed chwilą przymilić ,ale ja tam jak focha załapię to tak szybko mi nie mija....tym bardziej,że nie przeprosił i nie wziął się za to co prosiłam i dalej poszedł na tv....nie będę z nim gadać dopóki tego nie zrobi...
ale w d... z tym.... 😜
ciekawe jak tam Agaa po lekarzu.....miała być do 18...... 🤨

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Właśnie to jest troche nasz błąd że tak rozpieściliśmy tych naszych męzów i póżniej są jacy są 😜
wiem po swoim Madzia mój tez skarpetek po sobie nie wynosi flejtuch jeden
i potrafi tak je zostawić na 2 dni i musi sie o nie potknąć by je wynieść.. normalka 🙂
ja mojego prosze od 3 dni by przewijak przymontowął do łóżeczka bo nie moze tak se leżec
i niestety nic z tym nie robi 🤨

Ela mój też wie ale nie wykorzystuje tej wiedzy 😜
Aniu w bokach mnie nie kłuje ale w kroku tak 😉 tylko nie przy sikaniu ale tak normalnie 😜
Asik spokojnie wróci nie długo :*

no i pytacie jak masaż? nie było. mam taki mętlik że nie wiem jak sobie z tym poradzić.
bo w najśmielszych snach się nie spodziewałam, że będzie tak jak będzie... 😞

we wtorek idę do szpitala, do tego czasu bardzo marna szansa żeby coś się ruszyło! moje narządy są kompletnie nieprzygotowane na poród, szyjka nadal pół cm, rozwarcia brak. do tego teraz nie wiem czy dobrze się wyrażę, bo z wrażenia to nie wiem czy dobrze zapamiętałam...ale wylot szyjki zamiast być skierowany w stronę wyjścia jest skierowany w stronę kręgosłupa!!
oczywiście to przyspieszenie to miał być masaż, zgodziłam się...wchodzę na samolot, no i zabiera się do niego, nic nie boli, a ten ciśnie i ciśnie...mówi "nie da się, to nieszkodzi bo to dopiero 37tc, to za tydzień się do mnie zgłosisz i zrobimy jeszcze raz" odchodzi, a ja mu że to już jest 38/39tc, a on "to niemożliwe!" i ciśnie dalej, głębiej te paluchy...czy ja wiem czy bolało? bardziej ten ucisk na odbyt...nic mi nie zrobił, bo nie sięgnął, bo szyjka jest obrócona ( czy jakoś tak....)

w najśmielszych snach nie przypuszczałam że dojdzie do takiej sytuacji, że właściwie u mnie żadne przyspieszacze nic nie zdziałają, bo narządy są nieprzygotowane 😞 do tego powiedział że nie podoba mu się to wszystko, że istnieje zagrożenie dla mnie i dla dziecka dlatego chce nas mieć pod kontrolą ( we wtorek właśnie ma dyżur ). Jeśli wiecie do czego prowadzi takie wywoływanie, to wiecie czego się boję...tego właśnie czego nie chciałam 😞 samotności tam!! kurwaaaa!

do tego u nas jest tak, że biorą na normalne wywołanie czy ewentualne CC dzień po terminie, czyli jak 'dobrze' pójdzie to sobie tam pochodzę z kroplówkami 8 dni i dopiero mnie potną? 😞

jak mi się przypomni to napisze co tam jeszcze mi mówił....

buuterfly on mi od początku ciąży mówił że nie będzie problemu, że jak to się wyraził 'mam tam dużo miejsca' ale na 36tc to że szyjka była nieprzygotowana to jeszcze nie było tragedii, ale teraz skuli tego że jest końcówka to już powinna być inna....

• Mamusia
o ja pierdziele Aguś biedulko nic się nie martw to się jakoś da najważniejsze,żeby tobie i Ewuni nic nie było i obojętnie czy to będzie cesarka czy nie .....nie martw się ja na pocieszenie też idę do szpitala dzień po Tobie...smski będziemy se pisać .......damy radę nawet jakbyśmy musieli tygodniami siedzieć w tym szpitalu....trzymam kciuki!

ANIA MNIE DZIŚ KUŁO RANO JAK SIKAŁAM......... ☺️

aha a mnie ostatnio gin w ogóle nie wziął na samolot i nawet nie wiem czy moja szyjka się zmienia.....3 tyg temu była całkiem zamknięta wiec Agaa może i ja mam nie przygotowaną skoro nadal nic się u mnie nie dzieje........

Jejku AGula 😞 a to on wcześniej nic nie wiedział że nie ma postępów ??
kurczeee 😞 a mówił co w tym szpitalu będą Ci robić ?? czy Tylko bedziesz tam leżeć by być pod stałą kontorlą ??

sioperka teraz rozumiem Twoje zdenerwowanie tym wywoływaniem...doskonale Cię rozumiem 😞 ja nie chce iść do szpitala na zaplanowaną wizytę...nie tak to sobie wyobrażałam 😞

Elu no ja mam nadzieje że wykrzesa z siebie trochę współczucia, ale przecież nie będzie ze mną tam siedział codziennie non stop...jak mu powiedziałam to tak się przejął że w momencie dostał biegunki borok... 🙂

no wlasnie to ta szyjka teraz sie skierowala w strone kregoslupa a wczesniej bylo ok?
moze i dobrze ze pojdziesz do szpitala bedziesz wiedziala ze masz stala opieke i beda was kontrolowac czy wszystko jest dobrze.

też się czuję rozwalona Asiu...na łopatki! przyzwyczaje się do tej myśli, ale jestem w ciężkim szoku 😞

Dosik skoro idę na wywołanie to oznacza kroplówki, zastrzyki, ktg...więc niby fajnie...ale przypuszczam że wiąże się to z wiekszymi bólami niż przypuszczałam 😞 jasna cholera!! bo będzie boleć, będą skurcze a rozwarcia brak...i co? dupa zbita!

Elu ale rozwarcie już jakieś masz prawda?