Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

wiec co otym jedzeniu piszesz ELU a ja bym zjadla sobie mleko z tubki to slodzone 🙂ale mam ochote chyba pojde do sklepu albo mojego wysle 😜
a bilet to 42zl za dwie osoby pewnie u nas w wekeena to 50zl za dwa 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U nas w normalne dni 19zł a tak jak jutro np to 21zł. Razy dwa...42zł. A to się coli zachce , a to popcornu. Bo kto normalny prawie dwie godziny wytrzyma bez jedzenia 😁
Eee tam lody...No chyba, że czekoladowe...Mhh mniam. Ale chętniej pomarańcze, mandarynki lub krówki 😁 😜 Albo wafelki toffi z Biedronki.

• Mamusia
lody tylko i li czekoladowe 🙂 krówką też nie pogardze 🙂
Ja dziś mam jakiś cięzki dzien, znow chodzic nie moge, przy kazdym kroku jakby mi ktos szpilki w miednice wbijal, pol nocy nie spalam, bo co sie chcialam obroic to sie budzilam... przepraszam, że marusze, ale mam totalnie dość 😞
Dziś byłam na KTG, wyszly mi skurcze, a byla nowa pani pielęgniarka i jak zobaczyla to sie przestraszyla 🤔 ale druga przyszla i ja uspokoila ze normalka 🙂 a ja bym już chciała, żeby ie rozkrecilo, bo każdy możliwy ruch łączy się z bólem 😞

cześć dziewczynki 🙂
chciałam podziękować za wszystkie buziaki, gratulacje i ciepłe słowa 😘 😘 😘
na razie uciekam ale w najbliższym czasie odezwę się i prześle kilka zdjęć naszego małego Skarba 🙂

buziaki Kochane 😘

masakra ile wiadomości z dnia dzisiejszego. i smutnych i szczęśliwych. o smutnych nie będę pisać...

Bogusi córeczka mega słodka 😁 😁 mam nadzieje że przyjdzie i zda relację 🙂

a relacji Sary z porodu to długo nie zapomne...najgorszemu wrogowi nie życzę...:/ masakra

Iwwwa się nie odzywała dzisiaj!! może ją ruszyło?

my wróciliśmy z Gwarków, zjadłam kukuryczę gotowaną - mniammmmmmmmm 🙂 popatrzyłam na karuzele, na młodzież...masakra, chyba się starzeję, bo tacy młodzi tam latali że szkoda gadać 🙂 jutro chyba też pójdziemy, ale na koncert...nogi odpadają, pipka boli, plecy się rozlatują, ale humor mi się poprawił, Mich też zadowolony że tak fajnie było 🙂 nawet mam obiecanego masaża na wieczór...jak wróci z grania! oczywiście idealnie być nie może...ale kuzyn u nas siedzi...coś za coś 🙂

Anulka ja bym Cię chciała przestrzec przed bananami! nie wolno jeść w połogu przez 6 tyg banany bo małe dostanie kolki!!! i chyba się sprawdza no nie? absolutnie nie można, jedyny owoc to jabłko...niestety 🙂 także zrobisz jak uważasz, ale mi mówiła położna że bezwarunkowo nie można.
kurde Wy chcecie już przytyć laski?? zamieńcie się 🙂 ja czuję że nawet po porodzie nie zrzucę wszystkiego...cholera 25kg od ślubu przytyłam! w dwa i pół roku! porażka...

eloite widziałam ten post na fb, dobre 😁

buuterfly nie rób smaków no.... 🙂

kurna właśnie po raz ostatni~!!!przed porodem, mam nadzieje, obcinałam sobie paznokcie u nóg! uffffffffff cała czerwona 😜