Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

głównie z tej co się trzeba na orange zalogować, bo z www.bramkowo.pl ostatnio do dzieczyn niepodochodziło...
ale mi możesz maila wysłać, na to samo wyjdzie 🙂 a za darmo 😁

buzia:*

• Mamusia
mmm tyle str do czytania... a ja nie mam mocy 😞
Agus doczytalam o tych bananach... ale ja nie karmie przeciez... ☺️ raz dziennie gora 2 maly dostaje ode mnie cos... dzis wcale.. bo jestem na tajgerach od wczoraj wieczora...
A 2 ze tez nie chcialam go karmic przez te nerwy bo on ze mnie by to zciagnol z pokarmem...dzis bylam spokojna i on tez byl zupenie inny 😉 Jak w szpitalu i sie usmiechal i gapil sie fajno 😜 pospal troche 😉
hihi
teraz cos tylko jakos tak wzdycha biedny ciezko mu zasnac chyba.... nie wiem

ehh jedne chca przytyc drugie schudnac ojejjj... no nie da sie nam kobitom dogodzic 😜 eeh

• Mamusia
Kurde 20 stron do nadrobienia 😞 mala wlasnie spi, juz jakas godzine ale zaniedlugo bedziemy robic pierwsza kapiel i bede musiala ja obudzic jakos.
Wyprubowalam wlasnie przed chwila ten laktator laski i nawet nawe, mam taki nawal pokarmu ze mi sie normalnie leje juz ;/ drama az sie boje co to bedzie w nocy , zamiast wstac zmienic podpaske to wstane zmienic wklady w staniku chyba 😁

Widze wpadłam troche za póżno wszystkie idą spać 😞
ja nadrabiam powoli co tam pisałyście 😉
widze Eluska jutro do szkoły kochana nie urodz nam tam na zajęciach 😜
byłam niedawno na małym spacerku by sie lepiej spało, zjadłam na kolacje sobie pierogów od tesciowej z kapustką i grzybkami 😉
Jutro mój termin 🥴

• Mamusia
ledwie zdazyłam wam wiadomosc zostawic na brzuszku 😁 😁 😁no wiec było tak....czop odszedł mi ok 17h a o 23 pociekły mi wody i cały czas sie saczyły i nawet zaciskanie nóg niedziałało 😁 😁 😁 😁dobrze ze była noc i padało,bo srasznie mi po nogach ciekło 😁 😁w pół godziny dotarłam do porodówki z rozwarciem 2 cm i długo nic ...zaczeły mi si bolesne skórcze 😮 😮 😮o matko myslałam ze z siebie wyjde 😮 😮i jak juz były 3 cm to ja juz prosiłam o znieczulenie 😁 😁 😁.no i przez te znieczulenie zatrzymała mi sie akcja porodowa i długo długo nic niepostepowało wiec podali mi cos na przyspieszenie.urodziłam o 14h14min.jeszcze dupka jej do konca ze szczura niewyszła a oni kazali mi ja złapac i wyciagnac sobie na piersi 😮 😮 😮 😁 😁cos pieknego 🙂no i wylazło takie małe,pomarszczone brudne...taki mały brzydalek 🙂 🙂 🙂a mój biedny szczur w strzepach 🤢 🤢od a do zet 🤢 😮pierwsza noc była koszmarna mała non stop płakała a ja razem z nia tymbardziej ze odchodziło mi znieczulenie,niemiałam siły sie podniesc z łózka wiec spałam z malutka...ale teraz jest ok.jestem przeszczesliwa,wypełnia mi wszystkie chwile.

Sama sobie ją wyciągłaś na piersii ?? 🤪
jejciu to musi być uczucie ! 🙂
super że dzielnie to wszystko przeszłaś i jeszcze raz gratuluje 🙂
z niecierpliwoscią czekałyśmy tu na Ciebie 🙂
Pokaż jakieś zdjecie małej bo wszystkie na nk widziały a ja nk nie mam 😞