Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
normalnie niemam czasu na nic 🙂i ciesze sie bo niemysle o całej reszcie 🙂 🙂 🙂i jeszcze mleko musze ściągać 🤢bo cyce jak donice 🤢 🤢szok.dzisiaj miałysmy wizyte domowa .malutka rośnie jak na drozdzach 🙂 🙂 🙂i pani pielegniarka pobrała niuni krew na żółtaczke bo jakas ta buzia ma taką pomarańczową 😞i czekamy na wiadomości w tej sprawie.a pozatym jest grzeczna i bardzo lubi jak sie ją głaszcze po główce i sie do niej mówi.kocham ja 🙂 🙂

Dosiku skubany czekaj na mnie cholera 😜 mi wszystko przeszło, czasem złapie mocny ból, ale to wszystko czekaaaaaj naaaa mnieeee 😁

jeśli w ogóle pojedziemy na koncert to po 20tej dopiero, żeby tam nie stać i nie czekać tylko przyjść na gotowe 🙂 byliśmy w sklepie i normalnie się wqrwiłam!
stoimy przy kasie, kolejka...no ale dobra, a mnie plecy dzisiaj cały dzień bolą jak ciul! i się oparłam najpierw o barierkę, zginam się i wyginam i nic, boli jeszcze bardziej, pod tą barierką była inna barierka na której sobie przysiadłam i ulga nareszcie!!! a baba z kasy: prosze na tym nie siedzać bo się może urwać! qrwa!!!!! w drodze do domu zerzarłam całe mleko w tubce teraz zabieram się za drugie! wrrr 😠 😠

Wróciłam do Was 🙂 a Dosik jeszcze goli szczura?? łuuu to długo cos 😁
Nikt nic nie wie o Eli?? 😞
Agus nic sie nie przejmuj. Jak chcesz mozemy isc w poniedziałek ja, Ty i Ania? 😁 Masz wolne?? 😜

Eluś co za różnica...jak i tak idę we wtorek? 🙂 to już Wam ten poniedziałek odpuszcze! ja chciałam dzisiaj, w tą datę 😜

nie, Ela nic do mnie nie pisała...a jak napisze to zaraz dam Wam znać...już powinno się coś dziać, chyba że historia identyko jak u Anulki :/ 😠 😠

• Mamusia
Dosik super ciesze sie bardzo ze postepy u ciebie jak nic, i jaki ten twoj acperek dokladny 😉 datowy 😉
Ja wlasnie karmie mala, cycki mnie tak bola ze to jest jakis dramat mam pyle pokarmu ze szok 😮 😮 musze odciagac bo sa twarde jak kamienie, chyba takie uczucie jak bys miala silikonowe cyce 😁 😁 jakie jedrne mmm 😎 😎

ANULKA powiedz mi po ilu dniach poszlas z Marcelkiem na pierwszy spacerek, ile on trwal i jaka panowala u Ciebie pogoda ?