Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A u mnie wsumie wpozadku mala bardzo duzo spi, w dzien 😞 i puzniej lekko daje mi popalic w nocy, a jak tutaj takie male malenstwo zabawic zeby nie spalo mi w dzien 🤨 🤨 😞
Wsumie powinnam sie cieszyc ze mam duzo czasu dla siebie, no ale za to nocki ciezkie 😞

ojjj to ci współczuję no ciężko dziecko przestawić na sen w nocy ,a jak zabawić przez dzień hmmm ciężka sprawa nie wiem co by ci tu doradzić .Moja Wiki nie spałą w nocy do 4 rano a pozniej sypiała do 11 godziny w południe i znowu maraton byłąm wykończona przy niej a miała do tego kolki zasrane ehhh

• Mamusia
już w porządku 😉 W ciągu dnia było kiepsko, zwłaszcza, że ostatnio z niczym się nie mogę wyrobić i mam wrażenie, że jeszcze tyleeee do ogarnięcia 😉 ciężko mi wrzucić na luz i swobodnie się poobijać 😉 na poród to mi się chyba w ogóle nie zanosi. chyba czas na mycie okien 😉
a jak u Ciebie Perelka? pewnie dużo pracy przy dzieciakach jak się szkoła zaczęła 😉

no u mnie jak na wariackich papierach 😉 uczę się na nowo hehe,okna już myłam firanki zmieniłam po schodach latam a tu nic,jakieś bóle kłucia i to wszystko teraz znowu mam twardy brzuch,komar mnie ukąsił buuuu

Booooożeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam go dość!!! Biedna qrwa zmeczony i jeszcze narzeka na obiad. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Jestem wsciekła, gówno mi pomaga i jeszcze narzeka.. Dramat a nie chłop.
Kurcze Dosik faktycznie juz troche czeka ale spokojnie da rade 🙂 Jak cos to piszcie eska ja rano przed szkoła postaram sie wpasc na chwilke
Dobranoc brzusie 😘

wróciłam dziewczynki,
nic więcej nie wiem...
Ela się nie odzywała, a ostatni sms od Dosika to ten o którym pisała Asia.
chyba powoli muszę się oswajać z myślą że najmniej to z 8 godzin to potrwa...a w moim przypadku od wtorku nawet pare dni? 😞
mam nadzieje że chociaż Elcia jest już po...i tuli właśnie małego 😞 jutro może do niej napiszę...nie chciałam jej dzisiaj głowy zawracać. a możę sama napisze.
i ciekawe co mój Dosik lewatywowy 😁

kurde wychodzi na to że Loli miałaś narazie najfajniej przebiegający poród ze wszystkich 🙂

Eluśka to następnym razem niech sam sobie robi! zmierzluch! ale to są chopy...ile razy już to przerabiałyśmy 😞

a na koncercie fajnie, byliśmy ze znajomymi który są w ciąży 🙂 trzy pary 🙂 i stoimy gadamy, pełno ludzi w około i nagle bach! jedna koleżanka w ciązy dołączyła z męzem - poszli, za chwile druga też w ciązy 😁 później tacy inni znajomi, cała grupka i wszyscy się z nas śmiali bo my że zarażamy 😁 ogólnie miło, tylko ten ból pleców...
ciekawe czy jutro będziemy mieć jakieś niusy od naszych rodzących...oby oby!
dobranoc brzuszki!:*

• Mamusia
Hej kochane 🙂
ja tak z nocy pisze, wlasnie karmie mala i troszku czytam tutaj moje zaleglosci 🙂
Dosik jak ma skorcze co minute to ciekawe czy ja juz parte wziely 🤨 ale moze o tej godzinie juz odpoczywa sobie z malutkim 🙂 a u niej byl planowany porod rodzinny? bo nie pamietam?
Agaa no jak narazie to chyba zeczywiscie mialam najszybszy porod i bardzo dobrze go wspominam, ale jeszcze tyle przed nami np. TY - to bedzie dopiero wyjatkowy dzien dla brzusia i nas 😉 jak nasza Pani prezes urodzi ☺️ 😘 😘
Moj dzis do pracy idzie 🤨 do 5 wieczorkiem, akurat zadz. do niego wczoraj ze jest dobra fucha no to idzie kazdy grosz sie teraz przyda.
A tutaj TATUS Z OLENKA JESZCZE W SZPITALU 🙂 🙂 😘 😘
[URL=http://img715.imageshack.us/i/07092010236.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/8356/07092010236.jpg[/IMG][/URL]

Dzien dobry brzusie ja juz na nogach bo zaraz do szkoły. Wczoraj była taka klotnia ze dramat i co i nic!!!!Jeszcze mi wypomni ze ja nie zarabiam 😠
Mam dosc czegos takiego.. 😞
Ciekawe co u sioperki, Dosika i Eli.. hmm..
Jakbyscie cos wiedziały to dajcie snac eskiem bo ja dzisiaj pozno skoncze zajęcia ok 18 dopiero..
Loli cudne zdjęcie ehh.. Ciesz sie ze masz takiego faceta naprawde.. :* No i oczywiscie cudowna córeczke przy sobie. Dobra uciekam brzusie moje kochane, miłego dnia do potem 😘 😘