Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
malutka 🙂własnie na cycusiu siedzi 😁 😁 😁a cyce takie mam nabrzmiałe i pokaleczone ze masakra 😞 😞dzisiaj cały dzień miałysmy gosci wiec nam troche zleciało 🙂 🙂 🙂tylko ten mój wczoraj a raczej dzisiaj wrócił po dyskotece o 6 i sie awanturował 😞 😞 😞mam drzwi rozwalone,nasłuchałam sie wyzwisk na swój temat ah co tu gadac 😞 😞 😞jak sie zblizy do mieszkania to dzwonie odrazu na policje,bo mam juz dosc 😠 😞

• Mamusia
no niepowiem ze jest kolorowo bo za kazdA GŁUPOTA MUSZE JA BRAC ZE SOBA np .po głupi chleb zeby kupic 😞no ale co ja zrobie 😞 😞nawet zeby sie wykapac to wkładam ja do nosidełka i dołazieni,która mam na półpietrze bo przeciesz samej jej niezostawie( 😞wczoraj prosiłam sasia zeby mi piecyk do ogrzewania zrobił bo w domu zimno 😞 😞no i takie zycie 😞 😞ale wystarczy ze spojrze na malutka i wszystkie smutki odchodza 🙂

Czekoladka nie tylko ty sie nasłuchałas 🙂 Nie jestes sama. Ale silna kobieta z Ciebie. Zmien moze zamki w drzwiach. a z malusia to wiadomo ze trzeba wszedzie brac bo jej nie masz z kim zostawić ale napewno wynagradza ci to uśmieszkiem chociaż 🙂

• Mamusia
dziewczyny dopiero nadrobilam, od rana mnie nie bylo w domu, aga dizeki za smska, ale sie ucieszylam, chcialam ci odpisac ale sie wyslac nie dalo bo kasa sie na kom skonczyla, czekam na doladowanie 😞 ale super ze dziewczyny urodzily! a u mnie dzis sie wreszcie pojawil sluz, nie za duzo bo po nogach nie leci jak wam ale zawsze to cos jak bobas mówi 😁 ja sie troche martwie bo bobasowi chca przed terminem wywolywac, ktg ma co chwile i w oglole pilnuja a ja nie mialam ani raz jeszcze w dodatku termin w piatek a gin mowi ze jak bedzie ok to moge siedziec w domu jeszcze! no ja tam bym chciala ale bede sie zamartwiac jak cholera wiec wolalabym urodzic wczesniej, ale tylko dlatego aby sie nie martwic bo tak to moglabym jeszcze byc w ciazy, nie ma problemu 🙂 boje sie bardzo jak czytam takie opisy jak o Eli, ciekawe jak to bedzie, czy pojdzie latwo czy pod górke..

• Mamusia
wlasnie zobaczylam ze pierwszy zjazd na studoach mam 1-2 pazdziernik! niech to szlak , myslalam ze od 2go tygodnia sie zacznie, nie wiadomo czy sie na 2gi znazd nawet zalapie, tak to bym tylko 1 opuscila. oj chyba bedzie ciezko! no ale czekam na rozklad zajec bo nie ma jeszcze...

eloite chyba sie nic nie szykuje ale kto to wie...

ja chodzilam do diabetologa i zarazem ginekologa co 3 tygodnie od diagnozy na ostatniej wizycie czyli w 34tc wyslalam mnie na ktg i od tej pory chodze co 5-7 dni.a co dwa tygodnie mam usg.
moze aniu nie mialas tak zlych wynikow i dlatego nie musisz sie kontrolowac jakby bylo cos nie tak napewno by cie wyslali wiec nie mart sie napewno wszystko jest ok 🙂