Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

angażuje się chyba na tyle co może...jutro ma mieć wolniejszy dzień to może o 19tej nie będzie już spał. trudno że ma nie jeździć do roboty...
kryzys...minie na pewno 😞 czekam na to

Domi jakieś wieści od Kasi???

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Lolin mozesz pewnie... 🙂
Eh ja sama po drinu humoerk sie wkrecil i co... nawet nie mam z kim pogadac 😮 do sciany chyba 😞 eh
A maly cos marudny..zaraz sie biore za kapiel ale niech pomeczy sie chwile 😜

Agus ehh nie wiem co Ci powiedziec bo tez mialam ciezkie dni.. minely i znowu mi wracaja..juz nie mam pomyslu na to zeby minelo 😞

Adus bo ja urodzilam wczesniej 🙂

• Mamusia
Ja na kryzys polecam- wyryczeć się pod prysznicem, wziąć głęboki oddech i wrócić pogapić się na dziecko 🙂 Ja sobie nie żałowałam. A Krystian już wiedział-nie pytać, przytulić 😉
Jutro Krystian wraca do pracy 😮 A ja dziś zaszalałam-kupiłam jeansy za 59zł i witaminki dla siebie i maść na bliznę 😜 Szał normalnie mówię wam 🙃 I kupiłam firanki i prześcieradła bo nie mamy takich gadżetów 🙂 A na szczęście mój chłopek jest zainteresowany takimi rzeczami jak to pod czym śpimy czy firanki 🙂 Bo on jak już mówiłam taka baba z fiutkiem jest 😁 😁 😁 😁
Ej no kiedy można sioperzyć????? Bo ja już mam taką chcicę , że nie ogarniam. Ale laski!!!! Taką prawdziwą, dziką i namiętną jak prawie rok temu hehe 😁 🤪 🤪

• Mamusia
kurcze no wiesz z jednej strony dobrze bo nie musze sie ograniczac w jedzeniu a pamietam ze na samym poczatku to na kanapkach lecialam non stop i na jakis biszkoptach no ale z drugiej strony mala znow je to sztuczne mleko i nie jestem zbytnio z t ego zadowolona bo chcialam ja strasznie karmiv piersia no ale natura chyba mi na to nie pozwolila

Aguś ja tez tu nie dawno pisałam że brakuje mi czułości 😞
mój tez tak ma wraca z pracy jeszcze ostatnio mówi ze ma tam nie miłą atmoswere
bardziej czuły jest do Kacpra niż do mnie 😞

• Mamusia
juz mozesz 😜 ehe chyba ze Ci leci mocno:p my po 3 tyg zesmy znowu mieli sowj pierwszy "normalny" raz 😜 ehhe (normalny w sensie jak dawniej 😁 nehe)

Elus tylko Ty masz Krystiana puki co przy sobie a ja jak jestem wiecznie sama tylko karola w weekend widze to juz mnie to wkurwia na maksa... 😮

ee no i pokazuj.. chwal sie kochana!!

Domi KAsia Ci odpisala?? bo mnie nie a pisalam ok 6

Anulka nie mi nie odpisałam 😉
i jak to było ten pierwszy raz po porodzie Aniuś ?? 🙂
też bym chciała kurde mam taką ochote na jakieś pieszczoty ☺️
a jeszcze tak ze mnie leci... 😠

• Mamusia
Kasia ma pewnie ,,rozrywkowe,, popołudnie 😉 Ale serio to mam tylko nadzieję, że wsio ok u niej.
No ja mam to szczęście, że Krystian wraca na noce do domu. Bo samej to na prawdę ciężko i rozumiem Cię. Uwstecznić się można jak się siedzi samemu z dzieckiem. Jeszcze żeby można już było z nimi pogadać 😜 hehe A koleżanek to ja też już nie mam więc spacery również mnie czekają samotne 🤨 Tzn z Franklinem moim 😜 Ewentualnie panią Lunke mogę zabrać, ale to męczarnia by była 😜 Spodniuf na razie nie pokażę bo nie kce mi się robić zdjęć ☺️
A to firanki
Taka do kuchni http://allegro.pl/wyprzedaz-firanka-kolorowa-na-wys-140-po-5zl-i1253735959.html
Kubuś do Frankowego pokoju http://allegro.pl/kubus-barbie-tylko-5-60-zl-super-cena-nowe-wzory-i1247719957.html
I ta do naszego pokoju...Ta 295055 http://allegro.pl/firana-firanka-firany-zakard-150-cm-bogate-wzory-i1241000644.html

• Mamusia
A co do sekszenia się 😜 to ze mnie już prawie nie leci, ale ja jakoś tak...No nie wiem...Się boję ☺️ W sobotę dopiero trzy tygodnie miną więc chyba jeszcze poczekam. Ale ten mój fiśnięty to już w necie szperał kiedy można się kochać po cc 😁 Ciągle mi opowiada co to on ze mną nie zrobi 😁 🤪 😁 No i co....No i kurde w sobotę po jajka do mamy muszę jechać bo co ja robić będę w tej lodówce hehehe 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Aaaaaaaaa....Zapomniałam 🤔 Byliśmy na wizycie patronażowej. Franklin przytył prawie 600g 🤪 Waży 4 kg. Pani doktor mówiła, że duży smok z niego i bardzo silny i zdrowiutki 🙂 I że widać, że ,,zjada,, mamę 😮 Że niby co? Że znikam w oczach? 😞 Chudnę jak szkielecik 🤢 Ale co tam...Ważne , że on rośnie jak na drożdżach 🙂

nie mam prysznica 😞 a ryczeć się chce....a w sumie nie wiem czemu, bo moja praktrycznie w ogole nie placze tylko marudna jest...może racja, chodzi o te uwstecznienie się i brak perspektyw na to żęby coś się miało w najbliższym czasie zmienić, a będzie jeszcze gorzej bo się kolki zaczną i inne 😞 no kapa totalna...ale damy radę.

kurcze, a ze mnie leci bardzo mało już a jakoś nie w głowie mi pieszczotki i inne...jak ja kupy spokojnie zrobić nie mogę, bo się przemóc nie da rady...
ciężki wieczór ojj ciężki!

• Mamusia
Aga minie Ci to samo...Poczekaj na pogodę, wyjdź wtedy od razu z domu, kup coś sobie, umaluj się, pomaluj pazury... Albo po prostu rycz sobie. Czasami trzeba. Ja miałam takie jazdy, że śmiałam się z Krystianem aż mi szwy trzeszczały i dosłownie w sekundę wracała do mnie wizja szpitala , porodu i zaczynałam szlochać jak durna. Nie ma na to sposobu. Samo musi minąć. Ale fajne to nie jest. Oj nie jest....Dlatego buziaki dla Ciebie i od Frankiego też 😘 😘 😘 😘 😘 I tam ładnie choduj mojemu synkowi księżniczkę Ewunie 🤪

Ja ostatnie dni jakaś przybita jestem 😞
dobija mnie czasem to że cały dzien musze siedziec z małym i nic innego ehh 😞
z Matim moje relacje wygladają jak po 30 latach małżenstwa juz mnie nawet nie całuje jak do pracy wychodzi 😞
czuje sie jakaś uwieziona w domu i z obowiązkami 😮
ehhh 😞

• Mamusia
Eh ja juz ejstem a Wy uciekacie.. 🤔
No Loli odciagnij sobie i juz.. tzn jak jej nie dajesz to tez odciagnij i wylej zebys jakiegos zatoru albo zapalenia nie dostala 😉
Elus piekne firanki 😉)TE zakupy i poprawianie sobie humoru nimi itd... to starcza na krotko ☺️
Agus to chyba burza hormonow, jakis masaryczny spadek 🤨
Kurde ja juz nie wiem jak poorawiac sobie humorek... jeslem poprostu zmeczona ta rutyna... wkolko to samo, wiecznie sama 😞 ☺️ wiecznie w 4 scianach...do nikogo sie odezwac, jak taka kurde gejsza z jakiegos haremu 🤨
I rekacje z karolem to tez jak wraca, on sie chwile pocieszy ze jest w domu i nic... czuje sie czasem jak bysmy dopiero sie zaczynali spotykac on przyjezdza na weekend pobedzie ze mna troche i jedzie sobie... 😠

Domi a ten "pierrwszy " raz byl calkiem normalny..tzn jak kiedys... 😜

• Mamusia
a ja tak w nocy pisze bo mala sie wlasnie obudzila po 6 godzinnej drzemce i pewnie spac teraz nie bedzie chciala ale mama sie chociarz wyspala bo tez spalam z jakies 5 godzin a wiec dla mnie to jakies cudo piwko wczoraj siadlo napilam sie jednego na pol z moim ale jakos mi zbytnio nie podeszlo kurde anulka eh ja wiem jak to jest wlasnie z tym siedzeniem i sie nie odzywaniem do nikogo bo pomimo iz moj wraca z pracy to malo ze soba rozmawiamy domi mam takie samo czasem myslenie i mam dosc tej monotonni dobra laski lece zmienic kupsko hehe spijcie dobrze