Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hey dziewczyny 😉
wkoncu chwila by tu zajrzeć, bo od rana ciągle coś robie.
SUper że Kaśka już urodziła dostałam od niej tego samego SMS-a co Anka pisała 😉
Wczoraj przygotowałam mojemu kolacje i w ogóle myslałam ze bedzie jakis w miare miły wieczór 😞
a dostałam jedynie co to dwa buziaki i tyle 😞
a jak sie położyliśmy dołóżka to co znów usłyszałam jestm zmęczony ide spać 😞
i poporstu odechciało mi się już wszystkiego 😠 😞
stwierdziłam o nie ! koniec będe do niego tak oschła jak on nawet mu buziaka nie bede dawała ani nic ;/ 😞

• Mamusia
eh... kurde juz mysle ze to chyba burza hormonow ze wszyskie przezywamy to samo 😞
ale Elus tym postem poprawilas mi humor 😘 dziekuje ze jestescie pipki... damy rade 😘
A no i przez ile Franek przybral tyle?? bo niezle poszalal chyba co?? 😜

Agus no tesciiu wymyslil... bo wie ze nie damy rady kupic mieszkania itd a zaden spadek tez sie nie zapowiada. a wiecznie wynajmowac nie bedziemy. to ze na dzialce babci tzn w sumie u niej u ogrodzie wielkim ktorego nie uzywa odkupimy czy jak tam i z nimi wybudujemy sie, a brat karola dostanie ich mieszkanie. dom tez z drewna 1500 za metr gotowy do wprowadzenia.
i ze kazdy my tescie i robert wezmi kredyt po 80 tys pod hipoteke i bedzie git bedziemy na swoim a rata bedzie taka co czynsz tutaj. no tesciu dobra glowa do kasy i ma obmyslone... tylko musimy miec kilka wplat na konto zeby dali kredyt nam.
zobaczymy co to bedzie.

Domi ehh jak bym widziala u nas... tyle ze on nie zmeczony a gra w gry albo tv oglada i w d ma.

DAMY RADE KOBITKI!!!!!!!!!!!!!

a gdzie Madzia??

Perelka Ty jestes normalnuie super mama!!ja bym chyba usiadla i wyla do ksiezyca 🤔

• Mamusia
hej laski co tam u was nowego?
DOSIK A TY CO JUŻ POSIOPERZYĆ BYŚ SE CHCIAŁA? 😉 😉 😉 😉
mój też już mnie pyta kiedy będzie można ,bo tęskni he he....... 🙂
mój malutki robaczek sobie teraz śpi z tatusiem,bo mój ma nocki ,a potem jedziemy do miasta na zakupy i do babci 🙂
a jak tam eloite?

• Mamusia
Perełka nie ma czasu na wycie po prostu, a my chyba mamy za dużo 🤨 Aniu to świetna sprawa by była z takim domkiem 🤪 Tylko zastanówcie się dobrze czy chcecie z teściami żyć tak blisko żebyś później jak nasza Ania się nie męczyła 😜 Mały znów przysnął to szybko ogarnę pokój.

• Mamusia
Anulka rzadko udaje mi się wejść na forum ,bo net mi zamula ,bo mam słaby zasięg....ale niedługo kończy mi się z nimi umowa i wezmę coś lepszego.....do czasu nowego internetu będę do was zaglądać jak będę u teściów lub siostry 🙂też mnie to wkurza,że już nie mam możliwości przesiadywać tu jak dawniej godzinami no ale trudno zawsze chociaż co jakiś czas zajrzę 😘
drażni mnie to ,ze nie jestem na bieżąco 😞

cześć mamuśki!!! 🙂
ja mam jeszcze chwilę zanim młoda się obudzi :P więc jestem
u nas znów kryzys w nocy dziś od 5 jemy co godzinę 🤔 ale teraz na szczęście padała jak mały dzik, po stopach całować wynalazce smoczka 🤪 wiec posprzątałam zrobiłam pranie, zjadłam spokojnie 🙃 i siedzę 🙂
dostałam wczoraj smsa ze zdjęciem Dawidka od Laurany - śliczny chłopczyk!
no to Kaśka zamknęła wrzesień we wrześniu 😁 faaajnie !!!!!!! 🤪

Agaa moja tez tak charczy pytałam położną bo była wczoraj i mówiła ze młoda może mieć wiotkość krtani - strasznie brzmi ale nic strasznego - wyrośnie - ale brzmi to fatalnie czasem co pół godziny stoję w nocy nad łóżecziekm bo wydaje mi się ze ona nie może oddychać!! 😲 MASAKRA! mówię Wam! mam nadzieje ze jej to szybko minie.

Ania dobry plan! lepiej to spłacać swoje niż komuś tą kasę za wynajem dawać, a nawet sobie gwoździa w ścianę nie wbijesz bez pozwolenia właściciela.