Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
NO TO LASECZKI MAM SUPER NOWINKE.. W NOCY NIE CHCIALAM NIKOGO BUDZIC... 😘
KASIULA WCZORAJ URODZILA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ocZYWISCIE OGTOMNIE SIE CIESZYMY I GRATULUJE DZIELNEJ MAMIE:***
http://www.brzuszek.net/forum,wrzesnioweczka_eloite_urodzila_synka,17,478770.html,str=0

SMS OD KASI
"..ZDAZYLAM NA WRZESIEN 😉13H SKURCZY ROZWARCIA 3CM.UDALO MI SIE WYBLAGAC O CC.KURDE ULGA JAK 150.LEKARZE REWELACJA NIC NIE CZULAM.MALY CUDENKO NIE ZNAM JEGO WYMIAROW WIDZIALAM GO DOSLOWNIE PRZEZ KILKA SEKUND.ZASKOCZYL WAGA, UR SIE 3800 A NA OSTATNIM USG 2800.UCALOWANIA DLA WSZYTSKICH DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE!............PUKI CO JESZCZE OTUMANIONA. ZNIECZULENIE POMALU SCHODZI. MAM SILNE DRGAWKI ALE POZATYM REWELACJA.."

ZE SPOKOJEM MOGE STWIERDZIC WRZESNIOWE DZIECIAKI W KOMPLECIE!!! 🤪 🤪 🤪 I ZAMYKAMY NASZ MIESIAC 😘 😘 🤪 🤪 😎

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No a Wy jeszcze spicie?????????????????????????????????????? ehhe nie dobrzeeee 😜

Kurde ja od 5 walcze z tym czubkiem 😠 😠 juz kurwa nie moge 😠 😠
juz tak wymusza zeby na rekach byc ze mam dosyc 😞 😞 Poryczalam sie w huj i nic nie pomaga 😞
glowa mnie boli juz, tyle co sie zdazylam ubrac, i za palenie w piecu sie wzielam ale on tak wyje ze juz nie daje rady..tzn drzw sie 🤢 on czasem jak zasnac nie moze to tak robi specjalnie zeby go lulac...a w d nie ma niech sie oduczy!
Wygladam jak pol pizdy za krzaka, wlosy nie umyte, wory pod oczami na maksa, glodna w huj.,.. juz mam dosyc normalnie 😞 psychicvznie i fizycznie jestem wykonczona 😞 moze gdyby Karol byl na miejscu i wieczorami wracal byloby inaczej bo by pomagal a tak... ehh
Sie serio zastanawiam nad przeprowadzka do tesciowej... tam chociaz mi ktos pomoze...nie wiem, jak narazie musimy z nimi pogadac o budowie domu i zobaczymy. eh 😞

Ide niedlugo do laboratorium zaniesc te jego siurki i na targ, i po zakupy ... eh bede zas:*

• Mamusia
To może choć na chwilę Ci się humor poprawi. A z tą teściową to musicie przeliczyć za i przeciw. Bo wiadomo, że jak się zamieszka razem to już będzie pozamiatane.
Dosik to zobacz co Agaa pod zdjęciami na nk wypisuje hehe 😜 Sama się prosi o Frankiego hehe 🤪
Laski przetrwamy to!!! Wszystkie te jazdy. Tak jak razem przeżyłyśmy tyle miesięcy, smutków, kłótni z chłopami, problemów z naszym zdrowiem, ze zdrowiem maluszków, rozwodów, rozstań, powrotów, wyjazdów ukochanych,zwariowanych problemów z rodziną, teściowymi. Wszystko to przetrwamy. Musi samo minąć bo jak widać-złotego środka nie ma! Tak samo jak marudziłyśmy, że z brzuchami nic zrobić nie można, że jak by już dziecko było to na spacer można iść. I co? Mamy te dzieci, te spacery i dalej dupa??? Walnięte pipy z nas co im ciągle źle i mało hehe 😜 A jak jeszcze jakaś walnie tekstem jak pani Dosik, że już wam tu nie marudzę to z mleka z cyca w oko psiukne 😁

hej!
ja też dostałam tego smska od Kasi, ale usypiałam przez półtory godziny małą i byłam już wykończona. Super, jesteśmy w komplecie 🙂 🙂

a wczoraj skończyło się moim płaczem, mój się dopytywał co mi jest...no a ja że nie wiem, bo nie wiem! dziś jest lepiej, mała spała od 24ej do 4 rano i potem do 7. ciągnie z cyca jak dziki osiołek 🙂

Anulka hmm budowa domu???? czy ja o czymś nie wiem? 🙂 i skoro Ciebie mały po miesiącu tak wykańcza...to ja już się boje co będzie u mnie...echhh

ejj czy Wasze dzieciaki też tak charczą? chrapią jak by...?w czasie snu i przeciągania się...
dzisiaj przychodzi do nas położna! ciesze się bo mam dużo pytań.

a powiedzcie mi mamcie karmiące cycem...z czym Wy jeszcze jecie chleb na śniadanie?? bo ja cholera tylko z masłem i serem żółtym, tak non stop...bo mięsa nie jem 🤢 dzisiaj zjadłam jajka na twardo i czuje się noramlnie przejedzona jak mops 🙂

Eluś 😜 bo moja Ewa to sobie musi przetestować wszystkich chłopaków póki znajdzie tego właściwego 😁 tylko trochę muszą Wasi nabrać ciała przed spotkaniem z Ewą, żeby kobietka od razu kompleksów nie miała, że niby gruba 😁

no to widze ze nie jestem sama w tych 4 szcianach 😞 moj jak wyjdzie o 8:00 to wraca o 18:30
dam mu obiad wykapiemy malego i oboje jestesmy padnieci po calym dniu i nawet gadac nam sie nie chce a kiedy mnie ostatnio przytulal hm... chyba przy porodzie 🤨
ale dzisaj moja siostra przyjezdza na wekeend to jakas mila odmiana bedzie 🙂

ech...no to to też jest pocieszające ( aczkolwiek bardziej dołujące ) że każda praktycznie z nas przechodzi to samo 😞
wiecie...skoro tyle kobiet przed nami to wytrzymało, to my też damy radę, bo niby czemu nie?

Bobas Ty przynajmniej ślicznie po porodzie wyglądasz! nawet Ci powiem że ładniej na tym zdjęciu niż z brzuszkiem 🙂

można z pomidorem? 🙂 suuuuper 😁 będzie więc pomidor...

a obiady to już w ogóle masakra...dzisiaj będzie ryba na parze z ziemniaczkami, o ile mój po ziemniaczki pójdzie...ale tak to raz jadłam kurczaka ugotowanego a w pozostałe dni w domu to właściwie nie jadłam nic...

dziekuje bardzo Agus za komplement tam promienialam bo wychodzilam po 10 dniach w szpitalu do domu 🙂 a teraz tluste wlosy bo nie ma czasu umyc worki pod oczami katastrofa.
A mialyscie cos takiego w 3 dobie po porodzie ze ryczalyscie z byle czego ja tak mialam razem z kolezanka z sali masakra caly dzien ryczalysmy z usmiechem na ustach jak lekarz albo polozna wchodzili to tylko co 3 doba po porodzie 😁

Czesc dziewczyny to ja do was sie dołacze moj tez tak pracuje a ja zapierdzielam przy trzech maluchach ,ale przynajmniej dobrze wplywa to na moja figure heh a z jedzeniem mozecie kazdego dnia cos nowego zjesc jedna rzecz i zobaczycie czy malenstwu nic nie jest tylko z glowa nie za duzo 😉 ja prawie wszystko jem no oprucz kapusty i fasolki hihi ojj moj maly krzyczy

Aga mi w szpitalu dawali pomidora na sniadanie w domu tez zjadlam i nic malem nie bylo 🙂
Jak ktoras ma jeszcze jakies pomysly na obiad to piszcie 🙂 ja dzis robie nalesniki bo mi sie przypomnialo ze tez w szpitalu jadlam 🙂

Elu i małemu nie szkodzą brokuły? mi mówili że nie można...a zjadło by się taki krem, mniammm mniammm 🙂

Asiu ja tak miałam, ale dlatego że małej dotknąć nie mogłam...mogłabym cały dzień, a nie bardzo było tak, a wyć się chciało że heej!

naleśniki z dżemem!! 😉 no to zrobimy jutro 🙂 dzięki!
ja chce tak za tydzień, półtora zacząć eksperymentować...

Perełka ja to Ciebie w ogóle podziwiam, zresztą pewnie nie tylko ja...my tu z jednym prawie rady nie dajemy a Ty z trójką! 🙂

• Mamusia
ja was tylko pociesze ze u mnie to samo, sama z olą siedze, moj idzie do pracy, wraca o 19.30. kąpanie małej, i padamy. ona w dodatku usypia po polnocy dopiero, jakas inna jest niz inne dzieciaki bo normalnie po kąpaniu dzieci dluzej spią a ona ma na odwrót, at dzis jak wstaklam o 4 to do tej pory sie bawimy, nie placze ale marudzi i spi tak po 10 min tylko, pewnie znów o kupe chodzi

• Mamusia
No właśnie nic mu nie jest ani po brokułach, ani kalafiorze 🤨 Naleśniki...Mhhh....Jadłam i też nic nie było.Jutro zrobię też na obiad z serem i odrobinką czekolady. Jem jeszcze np ryż czy makaron i do tego robię takie różne warzywa...Np marchewka, brokuł, kawałek papryki,oliwa z oliwek i jakieś inne warzywa np pomidory czy coś. I to podduszam z jakimś lekkim sosem i wcinam.

dziekuje dziewczyny 🙂,kurde maly zrobil mi niespodzianke a teraz chce mi lico zjesc hehe moj M ostatnio przymierzal sie do kapieli ale po chwili stwierdzil ze za mala istotka jest a jak tam waszw maluszki co ile prosza sie o papu bo moj to co 3 lub 4 godz