Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hey dziewczyny !! 🙂
Nie zajrzałam już wczoraj bo coś z netu nie było, co do nocki to mały spał świetnie obudził się dopiero o 6 i teraz przed 12 😉
Ale był już taki głodny o tej 6 ze krzyczał w niebo głosy 😜
a co do pracy to Mati mówił że było tam prócz niego 4 kolesi na rozmowie no i dziś mają dać znać im czy zostaną przyjęci czy nie, wiec czekam z niecierpliwością 🙂
Dziewczyny powiedzcie mi jak z waszym apetytem ?? ;/
bo u mnie to jest cholernie kiepsko
od 2 dni nie odczówam głodu wczoraj zjadłam jedną kanapke i naleśnika bo musiałam coś przed lekami zjeść 🤢
A co do zakupów to wczoraj jak byliśmy na spacerku z małym to skoczyliśmy też na zakupy 😉
kupiłam znów sobie swterek taki w panterke pół golfik, i takie fajne ciemno fioletowe pół kozaczki z ccc 😁
Nie moge narzekać co do zakupów w tym miesiacu mój mąż mniej wyjatkowo rozpieścił 🤪 .
Eluś a położna mówiła CI od czego ona się tak dusi ?? 😞
jejciu musisz być przerażona ja bym umarła ze strachu znająć moją lekliwość 🤨
Anulka a to z tego Karol baran my my damy sexfoteczki 😜
Jedyną sexfoteczką dla niego możesz byc Ty !! 😁
Zaraz będe nadrabiać stronki co pisałyście bo jak narazie tylko 2 przeczytałam 😜

hej dziewczyny! kurcze a u mnie nocka fatalna, mała pobudka o 2;30 i potem o 4;30 do 5;30 nie umiałam jej uspać a od 6;30 już znowu nie spała do 12tej...masakra.
troche mi siadło...
ja na moją nie krzyczę, bardziej jak ona płacze to płacze razem z nią...bo nie wiem jak jej pomóc.

kurcze...ja też chce nowe kozaczki i sweterki 😞 u nas z kasą dość kiepsko, zbieramy na zasrany chrzest...

wszystkim czterem dzieciaczkom z 14go z okazji pierwszego m-ca wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘 🤪

Mi zależało na czymś na obcasie ;D
boziuu laski a na jakie fajne jeansy trafiłam w teely weely takie rurki jeszcze idealnie kamuflują tą moją okropną skóre na brzuchu 🤪 troszke kosztowały ale powiem wam świetne 😉

• Mamusia
Ja ostatnio znalazlam kartke na ktorej zapisywalam sobie szkurcze 😜 az sie usmiechnelam do niej 🙂
Moja znow zasnela ciekawe na ile.. ehh ona ryczy jak sie przebudzi jak by walczyla ze nie moze zasnac albo cos :/

A Dosik jesli chodzi o jedzenie mam tak samo, wogule praktycznie nie jestem glodna zjem 3 kanapki dziennie jakis jogurt i dla mnie jest git :/ w poruwnaniu do tego jak jadlam w ciazy to łohoho.... anorektyczka zaraz bedzie zemnie :/ nie wiem chyba sie zywimy miloscia naszych dzieciaczków 🙂 ☺️ 😘

• Mamusia
Agus ja cie podziwiam z kad ty wzielas wlasnie niektore daty dziewczyn ktorych tu nie bylo dosc spory czas...

dosik ojj do tej nudy by sie wrocilo- do tego sprzatania tez wspolnego 😁 hehe pamietam jak na przerwie miedzy sprzataniami wlazilysmy na brzuszka 😁 jak sobie przypomne te nie raz zdyszane biedne sprzatajce kobiety codziennie to normalnie usmiecham sie do tego laptopa 😉
Ale nawet nie chce klikac np. na strone 5063 czy jaka kolwiek i przeczytac co to sie dzialo kilkanascie miesiecy temu bo bym sie chyba rozplakala.
Ja to was wszystkie traktuje normalnie jak starsze siostry 😘 ☺️ 😘 ☺️
Jak nie mialam neta to normalnie codziennie o was myslalam.
Nawet raz pamietam do Agusi zadzwonilam 😁 😁 🤪 🤪

Loli dzięki Twojemu telefonowi to tak mi się humor w tym szpitalu poprawił że nie masz pojęcia 🙂 jedno z lepszych co mnie tam spotkało 😘
a skąd daty wzięłam? hmm większość z smsów, a np marrrtini ostatnio tu wpadła jak Ciebie nie było jeszcze i podała 🙂