Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No Anulka powoli wszystko zaczyna wracać do normy 😉
ja dziś nie na zajeciach bo Mati miał tą rozmowe i nie miał kto zostać z małym wieć zrobiłam sobie wolne 🙂 tak i tak mam macieżynskie ale wiadomo lepiej byc by póżniej jakoś pozaliczać 🙂

My znów dziś gościa mamy koleżanka ze studiów wpada na kawke i malutkiego zobaczyc 😉
jeszcze kuzynka chciałą przyjechać ale my niestety pod wieczór musimy jechać do mojej mamy sie pożegnać z wujkiem bo wraca do Niemiec

• Mamusia
NAM SIE GOSCIE SKONCZYLI... jedynie ci znajomi karola co sie tak pchali w tyle osob ... ale oni juz raczej nie chca przyjsc... a ja mam gdzies nie bede sie prosic przeciez 😜

A domi co do pracy to niby w biedronkach dostawaja najwieksze pensje z tych wszystkich supermarketow 😉 3mam kciuki za matiego

Nam się niesttey goście nie skonczyli i jeszcze ich troche jest 😜
No dobre są zarobki w tych hurtowaniach biedronki ale zobaczymy
teraz dzwonił i mówił mi ze było tam 4 kolesi razem z nim na tej rozmowie, no i ze jutro bedą dzwonic do nich z decyzją oby sie udało!

• Mamusia
Mój identycznie robi. niby śpi, a nie śpi 😮 teraz mu muzykę włączyłam w moim telefonie i spokoj 😮 Mały armin van buuren może rośnie 😜 😜 😜 a w mędzyczasie jak on spokojny to zupke, pranko itp robie....trzeba sie nakombinowac zeby ten dzien jakos ulozyc.ale....byle do przodu hehe 🤪