Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć mamuśki :*
widzę ze u Was nocki spokojne, u nas na razie z kolką spokój ale jadła mi co 2 godziny 😞 normalnie na rzęsach tu siedzę, a wczoraj było pięknie o 20,3,5,7 => no ale pochwaliłam do koleżanki i już się spitoliło 😉 poza tym to wszystko oki
młoda śpi to po nadrabiam resztę zaległości 🙂

u nas byla polozna.. kurde ona bedzie tu przychodzic do osiemnastki malej chyba 🤢
a z Sebastianem na dzisiaj sie umowilam ze porozmawiamy. I ja juz postawie sprawe jasno zeby nie bylo.
Mojej tez nie zawsze sie beknie Loliczku 🙂

• Mamusia
ehh no tak wczoraj jak rozmawialam z mama to powiedziala ze u mnie w pl w nocy nawet -7 czasem jest 🤪 😮 😮 szok jak dla mnie :P
Ja wlasnie przebralam mala i wlozylam do bujaczka i kolo okna siedzi i jak zwykle patrzy 😉 zawsze jak sie budzi rano juz to patrzy w okno .
A ja wcinam sniadanko 🙂

• Mamusia
A wy jak tam gotujecie normalnie ? macie na to czas? bo ja wsumie jak mala spi to cos tam zrobie na szybko-ale przerabane nie raz jak w polowie gotowania mala sie obudzi i ryk :/ wrr nie lubie tego. Dzis mam zamiar zrobic schabowego w sosie wlasnym. Ale nie wiem czy mi sie uda !

I jeszcze jedno pytanie jakie chusteczki nawilzajace sie u was sprawdzily ? Bo u mnie wsumie PAMPERS SENSITIW , chodz nie powiem bo chusteczki bambino przuroczo pachna ale nie zmywaja dokladnie!

• Mamusia
niee noo 😁 jak super 😁 😁 😁 przez niecale 2 godziny 7 str?????????? 🤪 wkoncu zaczyna byc jak dawniej 😁 😁:d eheh

Co do czkawki to masakra mojemu nic nie pomaga samo przechodzi...

no.. a ktores bobas zaczyna gadac?? tzn cos tam po swojemu?? bo moj od kilku dni to jak ma humor to masakra 😜 a hihra sie ze go w kuchni slysze

SZYBKO NA TVN MASAZ DZIECKAS POKAZUJA