Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mój się urodził 59cm a wchodzi mi w najmniejsze bety, co są opisane jak dla 50cm 😁
dam znać jak po spotkaniu 😜
Agaa a co do wieku.. jest dwa lata młodszy ode mnie ☺️
ale proszę nie komentować moich upodobań do gówniarzy 😁 😉

ja właśnie dopiero przedwczoraj zrezygnowałam z podkładów poporodowych, tak się ze mnie lało!
a trochę głupio z takim czymś na ulice wyleźć 😁

eloite napisał(a):
mój się urodził 59cm a wchodzi mi w najmniejsze bety, co są opisane jak dla 50cm 😁

ja właśnie dopiero przedwczoraj zrezygnowałam z podkładów poporodowych, tak się ze mnie lało!

hahaha Kasia u nas na gródnówkach zaklepalam twojego Aleksa dla mojej Alicjii jako narzeczonego taki słodki hahahaha

gosia2301 napisał(a):
sioperka22 napisał(a):
Gosia ja tydzień po terminie..... 🙃

o dzięki to pewnie jeszcze sobie poczekam no ale cóż kiedyś wyjdzie uparciuch mały 🙂

hihi ja już też bym chciała swoja małą przy sobie... tulić ją całowac... mmm mały kłębuszek ... ale jeszcze troszkę...

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
eloite napisał(a):

hahaha Kasia u nas na gródnówkach zaklepalam twojego Aleksa dla mojej Alicjii jako narzeczonego taki słodki hahahaha

spoko, najwyżej będzie miał kilka dziewczyn 😉 😁

• Mamusia
taki maly a juz rozrywany 😜 hehe

wystawilam... http://elka.fm//component/option,com_classifieds/Itemid,10/searchadv,/catid,35/type,35/

ooo... 😜 1 od gory... 450 to chyba zejdzie nie?
komplet dla p. mlodego 80...
bolerko futerkowe 50... jak nie kupia to zabije.. aby klunkier miejsce zabiera

eloite napisał(a):
Ola88 napisał(a):
eloite napisał(a):

spoko, najwyżej będzie miał kilka dziewczyn 😉 😁

hehehe 😜 zobaczymy która wybierze hihihi

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
dasz rade.. mysmy sie tez baly.. zreszta jak kazda laska.. a jakos idzie... jak juz wjedziesz na porodowke to strach odejdzie 😉

jak to mówią jak wlazło to i wyjść musi hihi 😁

taaa wlazlo z przyjemnoscia ale wyjdzie z bolem... 😜
nieprzejmuj sie poloza ci dzieciaczka i zapomnisz 😉)

• Mamusia
Normalnie nie wiecie jak sie ciesze ze jestem juz tutaj z wami normalnie 🙂
Tak tylko nachwilke wsumie wskonczylam na necika bo ladna dzis pogoda i wybieram sie wlasnie zachwilke z mala na spacerek 😉 ale wsumie tylko nachwilke bo swieci sloneczko ale wiaterek jest dosc ostry :/

• Mamusia
boze co ja mam za dzien!
po pierwsze to chcialam powiedziezc ze okropnie sie ciesze ze jestescie. wprawdzei malo juz tu pisze ale staram sie czytac jak karmie malą, dlatego jak pisze to takie dziwne literki czasem a tak wychodza bo mam jedna reke tylko. no ale wracajac do was to chcialam powiedziec ze to forum dziala jak poradnia lekarska, psychologiczna i nie wiem jeszcze co tam. Iwwwa dzieki za telefon 🙂 wiadomosc na gg dopiero odczytalam. moja mala dzis wariuje, zreszta jak co dzien tylko dzis troche bardziej. i chyba ma plesniawki! jeszcze mi tego brakowalo. na dziasle u gory, tylko w 1 miejscu to jest takie zbiorowisko malyz krosteczek bialych, jedna kolo drugiej tak na powierzchni 0,5cm. myslicie ze to to? zadzweonie pozniej do poloznej. w dodatku boli ja brzuch. od 11 do 14 ja karmilam i tak byla glodna, jeszcze dzis nic nie spala jak sie obudzila o 7 tak do teraz. dalam jej wreszcie butle zjadla z 70 i dalej nie spi

Bobas nie, jeszcze długo z cycka nie zrezygnuje 🙂 robię dokładnie tak jak Ty - ściagam i podaje jej w butli, troche czasem marudzi, ale zjada...wydaje mi się że troche mało, bo na raz 60, czasem niecałe...ale może tyle jej potrzeba. i jestem z tego sposobu bardzo zadowolona 🙂 cyc dochodzi do siebie, ja nei jestem cała umazana mlekiem! w nocy muszę wstać po nie do lodówki...ale trudno 🙂 zalet więcej 🙂

Anulka za suknie...hmm tak się przyjęło że połowe tego co dałaś, albo nawet mniej i coś dorzucasz. powodzenia w sprzedaży! jak będziesz chciała to Ci podam linka do stronki z której ja sprzedałam 🙂

eloite 😁 nie skomentuje, aczkolwiek pomyślałam że będzie dużo starszy od Ciebie 🙂 w tym kierunku moje myśli poszły 🙂 także ja również czekam na opis sytuacji....

sioperka trzy lata młodszy??? gooodka 😁 😁 na mnie młodsi nie lecieli 😜

LOOOOOLIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze że jesteś 🙂 🙂 pokazuj swoją malutką 🙂

Aniu87 moja też ma czasem takie jazdy jak Twoja...nie wiem od czego to zależy. chyba od pogody normalnie 🙂 co do pleśniawek to ja nie wiem...ale jak zobacze takie coś to dzięki Tobie będe wiedzieć że to to 🙂

a czytałyście o czymś takim jak 'skok rozwojowy' u dziecka? 5-6tydzień. dziecko zaczyna świrować 🙂 wiecej widzi, czuje, slyszy rozumie, wszystko przed nami dziewczynki 😁

byłyśmy u lekarki, wszystko OK, mała waży 4,6kg więc kto podskoczy mojej MAŁEJ? 😜
dostałam skierowanie na te usg bioderek...ale wyobraźcie sobie że u nas terminy na styczeń....i będziemy musiały iść prywatnie.... 😠 podobno to kwestia 60zł, ale tak czy tak...pieprzony kraj!