Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Elu a nie możesz mu powiedzieć żeby go np. nakarmił?
i tyle tych ciuchów ciążowych miałaś że będziesz sprzedawać? 🙂 moje dwie pary spodni się nie nadają, tak zajechane 🙂

Asik to się mocno ciesz 🙂 ja zauważyłam że moja jest bardzo towarzyska...w łóżeczku nie poleży ani chwili sama bez marudzenia, a jak ją wezmę na leżaczek do dużego to wgapia sie w ściany i okna i jest cichutka 😁

hehe ja właśnie tego chce uniknąć i jak najwięcej ją trzymam w łóżeczku...
ale mój mi dzisiaj powiedział 'my ją tak bardzo kochamy, dlaczego ma z nami nie spać w łóżku?" ech...
i Asiu...moja też znacznie lepiej śpi w łóżku z nami 🙂 takie te dzieciaczki są 🙂

nie napisalam ze sami spimy w tym lozku tzn ja i Adaś tatuś spi w inny pokoju bo sie nie wysypial do pracy.Za czujnie spal kazde stekniecie a on juz siedzial na lozku i patrzyl czy wszystko ok 🙂
ps.(to byla wspolna decyzja zeby spal osobno)

• Mamusia
My staramy sie naszego nauczyc spania w łóżeczku, ale i tak codziennie budzi sie o 6 i jak go nie wezme do łóżka do krzyk, a jak tu takiemu MAłemu nie ulec 🙂 bylismy wczoraj na zakupavch po pieluszki tetrowe w galerii i robilismy za atrakcje turystyczna jak Małego karmilam, chociaz tylko z butelki. Normalnie babka stanela nad nami i zaczela sie zachwycac... chyba mu czerwona kokardke sprawie 😉 a pokarmu jak mialam malo tak ma caly czas, a jak go chce czesciej karmic piersia to poje z dwoch i po 15 minutach placze znow o jedzenie 😞 ale wazne ze pomimo butli nadal chce piersi 🙂

Bobas a Ty myślisz ze u mnie jest inaczej? 🙂 tatuś to śpi z nami od święta. zazwyczaj właśnie rano przynosi mała do mnie do sypialni i śpimy we trójke. ale to tylko wtedy jak nie idzie wcześnie pracować. u nas to poszło automatem...trudno że skoro Mich zarabia na nas to ma wstawać w nocy i karmić. czasem się wściekam, bo on wyspany w dzień, zadowolona a ja np. nie mam humoru, ale ostatnio w dzień mi więcej pomaga, także odpukać - nie narzekam.

Martuś a po co ta czerwona kokardka? 🙂 🙂 patrz, a co by było gdybyś cycka wyciągnęła ho ho !

• Mamusia
Tak to moje maleństwo też grzeczne i w nocy już tylko raz się budzi. Ma czasami jakiś ataki, ale co tam...Takie jego dzidziusiowe prawo 🙂 Aguś ja mojego karmię już tylko i wyłącznie cycem. Więc Krystian nie musi go karmić. Ale jak mały nie śpi to mógł by go częściej ponosić, pogadać z nim...A z resztą srać to 😜 Sama sobie poradzę , a on będzie żałował, że nie tworzy więzi z małym 😉 Póki co nie mam tego leżaka bo jak wiadomo sama muszę znaleźć i sama podjąć decyzję czy nas stać na taki luksus. Skąd my to znamy prawda? Chrzciny też sama załatwiam. Tzn ruszyłam ten temat. Wstępnie 6grudnia. Ale jeszcze moja mama ma z księdzem pogadać. I moja mama i teściowa chcą całe przyjęcie uszykować dla nas.

• Mamusia
Aguś, ale jak bede co trzy godziny odciagac to Małemu juznic nie zostanie na karmienie, bo pani dr kazała mi "zbierac" w piersiach pokarm.. ale moze sprobuje, w sumie juz nic nie zaszkodzi.. teraz go piersia nakarmie a potem sprobuje sciagac.. a co do odwagi w galerii.. to tez byloby mi ciezko... ale moja ciocia tam pracuje w plarnii to bym sie u niej zabukrowala 🙂

laurena jak bylam w szpitalu to polozene kazaly mi na wzrost laktacji uzywac laktatora 1-2razy dzienni w takim systemi
7min lewa prawa piers
potem 5min lewa prawa
i 3min lewa prawa
zajmuje to troche czasu ale mi pomoglo potem mialam go za duzo 🙂

dziewczyny pomecze was troche prosze o opinie ktora mam kupic kiecke na chrzest 🙂
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=39441&p1=&p2=&p3=
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=47498&p1=&p2=&p3=
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=42689&p1=&p2=&p3=
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=34603&p1=&p2=&p3=