Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Aniu to lepiej idz do niej żebyś nie dostała jakiegoś zapalenia,a ta wkładka to ja lekarz zakłada na szyjkę w środku jest to na 5 lat i jak się to policzy wychodzi taniej niż np.tabletki

tzn po ile to?? to nie sa jak te globulki?? a to na 5 lat i co potem?? nie ma zadnych powiklan itp? bo 5 lat to akurat za tyle bym chcialam nastepne (??) 😜

a jak byłaś u lekarza nic nie mówił ja wczoraj siedziałam tam ponad pół godziny i mówł jakie sa wady a jakie zalety każdej anty.Ja miałam ten zastrzyk i tez mi lekarz nie powiedział że się tyje po tym nawet do 5 kg a ten poinformował mnie zaraz o tym

ceny są od 80zł do 1200zł to nie są globulki po 5 latach zmienia się to na nową można szybciej zdjąć jak się chce wcześniej dzidzie jest wada ale nie każda kobieta to musi mieć jak to powiedział jest to implant i nie każdy przyjmuje implanty i po pół roku może być tak że będzie ból brzucha i krwawienie silne i to w tedy trzeba usunąć ale rzadko się to zdarza

Tylko ze ANiu z tabletkami to nie jest tak do konca. Ja brałam przez pol roku. Ale moj organizm jakos sie buntowal i mialam nawet miesiaczke 3 razy w ciagu miesiaca.
Takze dobrac odpowiednie tabletki tez nie jest prosto. Zalezy od organizmu.
Nie ogladalam a co bylo?

a wiecie co ja robię?? PIJĘ KAWĘ!!!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu widziałam że pisałaś o tych tabletkach anty...ja brałam bardzo bardzo długo i to jest tak że bierzesz te 21 i potem 22 dnia już nie bierzesz i czekasz na okres przez te 7 dni, powinien się pojawić i mimo tego że nawet jak by się nie skonczył to ósmego dnia bierzesz pierwszą zk olejnego opakowania i tak w kółko... obojętnie ile trwał Twój wcześniejszy okres. to też jest po to zeby ten cykl wyregulować...
a takich wkładek to bym się bała. jakoś tabsom ufam najbardziej!

• Mamusia
no moze 30.. ale np moja tesciowa bierze to kosztukja 12 za 2 opakowania 😮 tylko ona nie ma szyjki i bierze zeby czegos tam nie dostala.. i przytyla po nich .. co mi na reke bede musiala isc i pogadac z ta baba niech mi da inne 😜 albo plastry 😜

no a maly zaczyna sie przebudzac, musze isc do apteki i po zakupy spozywcze tylko tak na szybko no i te rachunki... eh

eee no jakie 30zł???? ja płaciłam bodajże 8zł za microgenon czy jakoś tak się to nazywało i bardzo mi odpowiadało, ale tak jak pisze Eluśka to dobre dopasowanie to podstawa...ja przeszłam chyba z 4 rodzaje tabsów zanim na te trafiłam.