Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski co tam u was?jak bąbelki?
moja mała już ma o wiele mniej tych krostek widać trzymanie diety jednak DAJE EFEKTY....tylko kurde teraz jej się skóra na całej główce łuszczy 😮 🥴 smaruje jej oliwką ale i tak schodzi nie wiem od czego czy przez tą skazę(bo na główce też miała krostki)czy to jakieś okropne oblicze ciemieniuchy 🤨 🤢 normalnie nie wiem jak pozbyć się tej łuszczącej skóry ☺️
a tak to ok dziś ostatnie zakupy na chrzciny no i muszę sobie włosy jakoś ładnie pofarbować i jakiś ciuszek kupić he he w końcu chrzciny to okazja na naciągnięcie na kasę męża he he.....no i kozaczki też by mi się przydały i parę kosmetyków he he 😜 😜 😜
😉

• Mamusia
Loli na bank coś tam dodam na nk no i tu też wkleję 🙂głosik oddałam ,ale wy laski szalejecie w tych konkursach....w sumie fajna sprawa..a ja czasu nie mam kurde na coś takiego i ten mój net do d***...... 🙃

TYLKO KURDE NIE WIEM KIEDY DO SPOWIEDZI PÓJDZIEMY...PATOLOGIA Z TYMI KARTECZKAMI......

• Mamusia
kurcze ja chcialam dzis jechac mala do jakiegos lumpka moze bym cos jej fajnego kupila a potrzebuje pare zeczy na wyjazd do polski, cos cieplejszego... bo tutaj wzumie az tak zimno nie ma i nie potrzebuje ale w polsce zima w wogole :/

ale pogoda taka jakas nijaka- w kazdej chwili lunie pewnie deszczem :/

• Mamusia
Moja pospala moze 30 min :/ i juz sie obudzila ehhh.....

No mi tez tyle zeczy pasuje kupic ze szok, no ale wiadomo nie ma takiej mozliwosci kupienia wszystkiego na raz ehhh... a teraz lece do polski no i tez chcialam sobie kupic jakis plaszczyk czy cos bo w pl to wiadomo zima ( jeszcze u nas ) a tutaj to nie ma zimy a wiec nie musze miec cieplutkiej kurteczki a juz nie mowiac o butach ehhh..... ja w trampkach zapierniczam 😁

• Mamusia
Eluska wsumie tylko na 10 dni , ale dla mnie to i tak to strasznie duzzzooo..

Po pierwsze nie bylo mnie tam prawie 2 lata, czlowiek sie przyzwyczail do zycia tutaj, a ja strasznie w takich sprawach sie przyzwyczajam i mi ciezko jak cholera

A po drugie mieszkanie z rodzicami ? yyyy troszke bedzie ciezko...

A po trzecie bede number łan 😁 w moim miescie i plotka pod tytulem " WIDZIALES/LAS JA Z ANGLI PRZYJECHALA Z DZIECKIEM ODRAZU !!! " haha sram na nich :P