Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Haha Anulka aaaa pita 😁 no ja tez lubie zawsze na szybko w tosteze je opiekam sa wtedy takie chrupiace 😁 mniam mniam...

Ooo dajesz juz mu zupki 🙃 🙃
Hmm ciekawe kiedy ja bede mogla zaczac.. a dawalas mu moze ta herbatke z HiPP jakas owocowa chyba? taka zolta?
Bo to napewno lepsze niz ta koperkowa..

No No ostro Marcel zaszala 210 oj stary niezdziwec mocno spi 😁
Moja tez nyna... ale pobudka bedzie zaniedlugo sama musze ja zbudzic na kapanko , a i tak to mi dzisc duzo spi, rano od 7:30 do 11 puzniej na spacerze spala chyba ze 2,5 H posiedziala chwilke no i teraz zasnela..

• Mamusia
no ty takie fajne focie na spacerku robisz 😉))
no ale tam ile mu dam lyzeczke raptem..
a herbatke chcialam na trawienie kupic bo cos mi sie wydaje ze ta koperkowa to juz na niego nie dziala a jak duzo wypije mleka to go brzuszek boli zauwazylam.. 🤢 ale no kurde co mam mu butle wyrwac?

ehh juz nie spi... a Olcia jak tam dzisiaj grzeczna??

aaaa Anulka! uwielbiam tą piosenkę 😁 to mi się tak kojarzy z dyskotekami z podstawówki 😁 czerwone legginsy i biały tiszert, oraz zielone tenisówki!!! jaaaazdaaaa 🤪 🤪 🤪

ech Loli czekam na tego linka to też Ci będę klikać 🙂 Anulce klikam codziennie sumiennie... 🙂
moja już śpi...chyba na dłuższy moment...

kurcze byłam na spotkaniu z babkami z mojej byłej pracy, niby fajnie, ale jedna z nich ( co do wrednych serio nie należy ) to mi mówi że ładnie na buzi wyglądam srutututu 'ale brzuszek ci został' nosz fuck! 😠

• Mamusia
ahahha noo mi tez 😜 haha
i wlasnie z kazda impreza z karola ekipa i naszym weselem i wariacjami na nim :p ahha

no wlasnie Loli miala wrzucic link a sobie poszla... ☺️
A juz chcialam Olci dawac glosiki 😉

co do brzucha... 😮 to mi tesciowa powalila przed wyjsciem... "Marcys zobacz mama chyba serio chowa Ci siostrzyczke taki ma brzuch 😠" a ja nie... poprostu nie mam gaci zciagajacych 😠 😠
to ejst wku.. ale co mnie pocieszylo ze te mamuski co byly tez na bioderkach tez maja takie brzuszki 😜 ahhah A te dzieciaczki jakie malenkie jejciuuuu 🙃 Marcel to jak przedszkolak przy nich wygladal 😜
a jedna laska wyszla z corka.. miala pajacyka na sobie.... ubrala jej nastepnego, i zaraz jeszcze jednego 😮 na to rozek zawinela i kocykiem nakryla 😮 😮

hej dziewczynki! dzisiaj najprawopodobniej już nie wejdę, bo zapowiada się fajna pogoda, więc wyruszamy na długi spacer, a potem się stroimy i idziemy na urodziny babci 🙂 frajde mam, bo będzie dużo osób które ją nie widziały, a ja kocham wprost jak ją komplementują ☺️ hyhy

spała dzisiaj od 20tej do 4:30! nie umiem wyjść z podziwu co jej się stało 🙂 tylko tak strasznie stęka przez sen że do po 1ej ja nie umiałam zasnąć 🙂 charczy, chrapie...jak stara 😁

oki kochane moje, życzę Wam miłego dnia 😘 😘
jutro z rana idziemy na bioderka, także trzymajcie kciuki!! założy jej tą ciulową poduszkę...ech!
buźka 😘 😘