Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak wygrasz musisz im przesłać zdjęcie Oli w tym leżaczku i zgodę na przetwarzanie go...Będzie ono promowało następne konkursy. 10 grudnia do godz 16 wyniki i ogłoszą je na stronie a do ciebie wyslą wiadomość co masz zrobić żeby odebrać nagrodę.do wyboru dwa leżaczki z fishera za 1 miejsce. No to chyba najważniejsze info 😜

jestem załamana 😞
mała ma jakieś zrosty już na tych nóżkach i wygląda w tej poduszce przerażająco smutno 😞
nie mogę na nią patrzeć bo cały czas płaczę...
kurwa mać! 😞

• Mamusia
O jacie Aguś jakie zrosty? A ta poduszka jej pomoże czy nie wiadomo? Nie smutaj kochana 😞 Weź się w garść i postaraj się jakoś Ewci to wynagrodzić, a nie! Matką jesteś i silna masz być dla niej! Nam nie wolno ryczeć...Musimy być silne, żeby dzieciaczki czerpały tę siłę z nas 🙂 Poświęć jej jak najwięcej uwagi, baw się z nią, zwiedzaj domek, pokazuj różne zabawki czy coś...Pośpiewaj jej...Ale nie rycz!!!Bo i ona będzie smutna....

przyrosty albo zrosty...to tak jak Ty byś teraz chciała szpagat zrobić...też masz takie tam ścięgna i one są takie twarde...mała ma coś na ten przykład.
Eluś ona już przez dwa tygodnie chodziła w tetrze, ona to już ma za bardzo zaawansowane 😞

ale mówie Wam, coś strasznego 😞

• Mamusia
Oni ci później formularz wyślą i pewnie trzeba będzie podać adres i do domu wyślą...
Aga wiem, że ciężko jest nie płakać jak patrzy się na cierpienie swojego dziecka. Ale pewnych spraw nie przeskoczymy. Jest jak jest i skup się na tym jak małej pomóc i osłodzić ten czas a nie na tym jaka to się tragedia wam stała 😞 Są o wiele gorsze choroby i schorzenia...Myśl w ten sposób. Nie chce się wymądrzać ani Cię pouczać kochana bo ja pewnie też bym przeżywała to i każda z nas...Chcę Cię tylko jakoś nastawić mniej negatywnie 😘 😘 😘