Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe dosik nie zle i chyba troszke złapało CI grzyweczke 🙂
moja kolezanka kiedys robil wsciekly czerwony na czarnych i złapało jej tylko na odrostach i śmiesznie wyglądała a u Ciebie nawet fajnie to wygląda 🙂

hej laski
ale wczoraj poszalałam, nie ma co 🙂 po 21ej byłam już w domu...po dwóch piwach i małym moralniaku że ją zostawiłam 'samą' 🙂 albo się zestarzałam, albo następnym razem jak wyjdę będzie już lepiej...
Ew ładnie spała, ale przez to że tatuś ją położył bez tej poduszki...a terraz widać że jej niewygodnie...no nic, i tak nei mamy wyjścia.

Anulka ja nie będę farbowała na rudy 🙂 prędzej na całkiem ciemny...ale też nie wiem kiedy 🙂

Loli znowu prowadzisz w tym konkursie! ile on jeszcze trwa? i co można wygrać 🙂

Elu...z księgi imion 😁
Franciszek
Cisiu, Ciszek, Ciś, Fran, Franc, Francek, Francesco, Francich, Francik, Francis, Francisek, Francisław, Franco, Francois, Franeczek, Franek, Franio, Franiu, Franiątko, Frank, Frankie, Franko, Frankosław, Frankowy, Frano, Franuch, Franula, Franuszko, Franutek, Franuś, Franyś, Franz, Frenc, Froncek, Fronuś, Frąc, Frącek

mozna sie posmiac z niektorych 🤪

Nikola
Cola, Kojeczka, Kojka, Kojunia, Kola, Kolani, Kolcia, Kolecia, Kolina, Kolka, Kolunia, Kośka, La, Najka, Najkola, Nana, Nicola, Nicolka, Nik, Nika, Nikcia, Niki, Nikita, Nikiś, Nikki, Niko, Nikol, Nikolcia, Nikolenka, Nikoleta, Nikoletka, Nikolinka, Nikolka, Nikolson, Nikoluś, Nikosia, Nikośka, Nikson, Niku, Nikulka, Nikunia, Nikusia, Nikusieńka, Nikuś, Nikuśka, Nini, Niola, Nisia, Nitka, Niunia, Niśka, Ola, Olka

Elżbieta
Bela, Beli, Beta, Beti, Betka, Betsi, Betty, Betuś, Biecia, Bieta, Bietka, Busia, Dziunia, Dżela, Dżelosława, Edzia, El, Ela, Elaczek, Elalunia, Elaszek, Elcia, Elciak, Elciax, Elcik, Elcyk, Elda, Eleczka, Elek, Eleonora, Eleonory, Elf, Eli, Eliaszek, Eliczka, Elik, Elinka, Elis, Elisabeth, Elisko, Eliszka, Elix, Eliza, Elizabietta, Elka, Elkuś, Elkuśka, Ell, Ellka, Elo, Els, Elson, Elu, Eluch, Elucha, Eluchna, Eluhna, Elulka, Elunia, Eluniek, Elurka, Elusia, Elusiek, Elusieńka, Eluszka, Elutek, Elutka, Eluś, Eluśka, Eluń, Eluńka, Elza, Elż, Elża, Elżbietan, Elżbietanka, Elżbietka, Elżbitka, Elżi, Elżibe, Elżik, Elżu, Elżuchna, Elżula, Elżunia, Elżusia, Helkena, Ila, Jelizawietka, Lea, Lela, Lelula, Lisa, Liz, Liza, Lulka, Lunia, Lusia, Lusiek, Luśka, Zbietka, Zbitka, Żbieta, Żbik, Żunia

ej Eleonora?? 😁