Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eee no 🙂 dopiero teraz Was olśniło że za te 'spamowanie' odejmują oklaski? 🙂
ale powiem Wam że jak u nas czasami ktoś prosił o jakieś głosy to też mnie to denerwowało...ale zęby zabierać oklaski? hyh 🤢

• Mamusia
Aga teraz mu to podleczyłam antybiotykiem, ale nadal ostro łzawi i powoli znów ropka wraca 😞 Strasznie to wygląda jak by ciągle smutny był 😞 Pogadałam trochę z Krystianem...Zobaczymy co z tego wyjdzie...A wiecie co on wczoraj robił? Nudziło mu się to wszedł na chat Gorzów założył nick napalona nastka i śmiał się jacy faceci są walnięci bo nie nadążał odpisywać 😜 Z jednym nawet się umówił koło takiego sklepu 😁 I mu napisał, że OK TO JA POWIEM MAMIE, ŻE IDĘ DO KOLEŻANKI, ALE BĘDĘ MIAŁA TYLKO GODZINKĘ 😁 😁 😁 😁A inny mu napisał, że jumą się zajmuje, a ten łoś mu na to EEE TO TY PROSTAK JESTEŚ A JA SIĘ Z TAKIMI NIE ZADAJĘ 😁 😁 😁 😁 A dzisiaj mówię mu, że w oceanie gdzieś tam wieloryb padł i żeby zobaczył jak go rekiny zjadają a on się pyta czy u nas w Bałtyku 😁 A za chwilę mówi , że no przecież jak u nas jak nie ma tu rekinów 😁 I, że w sumie czemu my nie mamy wielorybów 😮 To mu mówię, że za mało pokarmu. A on, że przecież nasze śmieci z wody by mogły zjadać 😁 😁 😁 😁No debil 😜

ja dostałam jakieś kropelki i super pomogły, ale teraz jak płacze przez tą poduszkę to znowu jej bardziej leci...i jak naciskam na ten kanalik to całe oczko ma w ropce! qrwa... 😞
to się podobno nawet do roku życia dziecka może utrzymywać...

• Mamusia
Laurana pogratulowac ze dawidek wkoncu zaczol cos gawozyc
Moja mala jak pusci wiazanke to normalnie nie nadazam czasem jej cos powiedziec zeby powtózyła 😁 hahah

ELoite no no no, sioperzenie 😁 z tatusiem Alka ;> ??

ANulka jak tam ci idzie ta flacha 😁 Bo wiesz.. telefon milczy nik mnie nie kocha nikt nie dzowni :d hahahha

• Mamusia
Hej pipeczki 😜 😘
LOLUS.. flaszka 1 aby poszla 😜 heh przyszli dopiero o 23 to wiesz 😜 ale I tak Cie kocham Ci powiem ze nawet bez telefonu 😁 A Karol nie mial weny na dzwonienie po ludziach... ale nie mow 2 razy 😜 heh
ELUS... ja tam dosc sporo widze tych wielorybow na plazach 😁 hahaha
raz nawet widzialam foczke.. po 40 i kurde w stringach az na cycki prawie miala zaciagniete... jak mi sie wypiela to mialam dosyc 😁 hahaha a to nawet w Twoich rejonach bylo 😁 haha
Rocznica zaliczona.. 😁 heh
My mamy we wtorek 7 miesiecy po slubie... pff nawet nie bedzie pamietal...ale tam srac to 😜

No a dzis mamy super pogode to bedziemy korzystac 🙂
Zmniejszyli mi MB w necie i nie bede mogla tak czesto byc z Wami.. ale spoko loko bede nie pozbedziecie sie mnie 😁 ahha

:*** milej niedzielki kobitki