Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniuuuu a ja myślałam ostatnio o Tobie czemu nie wpadasz!
ech widocznie potrzebujesz troszkę więcej czasu żeby to wszystko ogarnąć,ale dasz radę, no bo jak by inaczej! a jaka dumna będziesz że i z tą szkołą sobie dajesz radę mamuśka 🙂
ano tak, Ewa ma dysplazję stawu biodrowego, musi nosić to ciulstwo jeszcze z 3 m-ce jak nie więcej...ale nie ma co narzekać...tak po prostu musi być i kropka

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka 🤪 🤪 🤪
Oni to sa chyba zgrani wogule na maxa 🤪 🤪
Moja dzis mnie tez wpakowala w taki szok ze to jest niedowiary :P
Zasnela okolo 21 i spala do 6:30....
Tzw.. o teh godzinie zaczela palakac,,, a ile sobie lezala i gadala to juz nie mam zielonego pojecia wyspalam sie wogole na maxa cala noc 🤪 🤪 🤪 🤪

Iwwwaaa no to kiedy bedziesz tutaj??

• Mamusia
Iwwwaaa no to sie jakos bedziemy musialy zgadac bo albo widziemy sie dopiero przed swietami albo jakos w tym tygodniu od29-03 bo ja puzniej lece znow do pl :P

A moja zjadla rano i ja jeszcze ululalam na 2 godziny i wsumie wstalismy dopiero teraz 😁 moj dzis nie polazl do pracy a wiec pewnie tez malo dzis tutaj bede zagladala...

Prosimy o |Gloski ;D strasznie nam duzo brakuje 😞 😞 😞: do 1-szego miejsca..

• Mamusia
Loli to predzej przed swietami bo ja zanim tam ogarne i zobacze co i jak to troche minie. poza tym nie wiem czy juz nam kupili tam auto czy jeszcze nie no i po lewej str musze sie nauczyc jezdzic

ja glosik daje codziennie 🙂 teraz musze poczekac bo od wczoraj nie minelo 24 ha wiec jeszcze nie moge dac 😞 wiec pewnie znow wieczorkiem

a ja Wam się pochwalę 🙂 a co 🙂
wczoraj jak ściągnęłam na chwilkę małej tą poduszkę to zaczęła się...CZOŁGAĆ!! 🤪 tak ruszala raczkami i nogami ze prawie by z lozka spadla hehe kochana!

cześć dziewczynki :0
Loli głosik już oddany 🙂
my tez zbieramy się na spacerek, miłego dnia życzymy 🙂
zaglądnę wieczorkiem pewnie, bo Dawid na 2 zmianę ma, więc pewnie dopiero jak niunia padnie
😘 😘

• Mamusia
Loli tak szczerze to nie moge sie juz doczekac tej zmiany bo wiem ze bedzie duzo lepiej i nie bede sie martwila za co kupic malemu pampersy 🙂
Tylko przeraza mnie to pakowanie, musze segregowac co bierzemy ze soba a co zostaje. I jeszcze tyle spraw do zalatwienia. Z domem tym nowym, z chirurgiem jutro, mam nadzieje ze bedzie oki.

Agaa to gratulacje!!!! Super szybko zaczela juz sie wiercic hehe
To ja tez sie pochwale. Nauczulam mojego mówić "a guuu" jak mu tak powiem to on odrazu powtarza hehe. A moj nauczyl go gogogog (czyt. goł goł goł hehe) jak mu tak mowi to on przebiera nozkami jakby chcial biec, no ale to długo z nim ćwiczył 😜