Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a zamówiony już? kiedy go będziecie mieć? 🙂
pewnie się zdziwi co to takiego, ale będzie zachwycona~! a Ty razem z nią 🙂 nie wyobrażam sobie nie mieć bujaka...nic bym już kompletnie nie zrobiła... 😮

a moja znowu śpi 😮 pomarudziła pomarudziła wsadziłam w łóżeczko i od razu padła
Eluśka Ty się martwisz ze twoja nie śpi a ja ze moja śpi za dużo 🙃 co maluch to rebus

no ja też sobie chwalę leżaczek strasznie go niunia lubi, tak już przewala te wiszące klamoty i cieszy do nich i sama do siebie a tak jak Agaa pisze ja mogę coś w domu podziałać

Jezu moje uszy!!!!
Ale dzisiaj dała popalic, nie pamietam kiedy mialam az tak dosc.
Moja to pewnie na mikołaja dostanie albo wczesniej 🙂
a ja dzisiaj z wujkiem ide na kolacje a szczerze to nie mam siły :/
ale pytam mamy o co chodzi z ta kolacja to ona mowi ze sie dowiem O.o

hmm może to jest pomysł...ael chyba mamy inne bujaczki, bo ja na środku mam akurat tego grającego :/
Elu no to napisz o co chodziło wujkowi 🙂 przypuszczam że wiecie...jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę 🙂

Aga boskie nowe foty Ewci 🙂 to jak siedzi na kanapie - luzak mały - wymiata 😜
ja uciekam bo zaraz będę miała gości koleżanka ma wpasć na pogaduchy
buziaki dla maluchów 😘 😘

• Mamusia
Anulka widzialam dzisiaj te butelki co sie o nie kiedys pytalas i u mnie kosztuja 12 fun. x2 , a wiec wsumie to chyba na jedno wychodzi... zaciekawily mnie one bardzo.. moze sobie je kiedys zafunduje 😉 jak je tak zachwalalas...

Iwwwaa no to ladnie oszukujesz tego swojego synka 😁 ciekawe czy to na moja bedzie jakos dzialalao 😁 zaloze sie ze nie.. bo ona lubi jak mamusia jezdzi po dziurch 😁 ale moze kiedys wyprubuje 😉 kto wie....

Eluska sama jestem ciekawa co to ten twoj Wujek szykuje 😁 moze jakas fajna niespodzianke 😉 pochwal sie nia, jak cos bedziesz wiedziala..
I mam identycznie ze moja mala w dzien spi tylko po jakies 30 min i koniec 🤪 🤪 😠 😠 tez mnie to lekko wnerwia...

Qrka moja tez spi nawet i 4 godziny na spacerze 😁 jak kamien nic ja nie obudzi 😁 chyba ze reflektory :P w sklepie hahahaha 😁

Agus twoje zdjecia cudddooo 🤪 🤪 🤪

My wsumie pochodzilismy, trozke ale strasznie zimno dzis bylo... kupialm malej sliczna biala bluzeczke taka ala elegancka 😁 hehe
Ale jeszcze troszke na nia musi podrosnac bo byla na wyprzedazy ale rozmiar o duzo wiekszy 😉
A wsumie moj dzis w domu i tak malo na kompie siedze, ale was kochane nadrabiam oczywiscie 😁

uprzejmie donosze ze w LIDLU od czwartku odzież niemowlęca - Kubuś Puchatek, Minnie faaaajne 🤪 zobaczcie same ja lecę z samego rana bo u nas później nie bedzie 🥴

yhmmmm 🤢 przydałby sie link 🙃
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=14327

• Mamusia
a ja znowu nie mam jak nadrobic;(
nawet nie widze fotek.. eh tyle co u tesciowej dodalam nowe foto... 😉

loli dzieki ze spr 😉 ale no jak mowisz ze tak samo wychodzi,..szkoda 😜

ehh obwieszczam ze wreszcie po miesiacu skonczyl mi sie okres i zabiore sie za pozadne sioperzenie.. wreszcie 😉)) hehe

lecem robic obiada karolowi i za kapiel malego 😉

ehh mam nadzieje ze znajde jutro czas zeby z wami pogryz,molic;* ale znajac moje szczescie to zadnej wtedy nie bedzie;(

milego wieczorku;**

• Mamusia
eloite co sie stalo?
buterfly super ze udalo Ci sie ta karuzelke wylicytowac. Cena niezla 🙂

A ja juz padam na ryj 😞 Spakowalam dopiero jeden niecaly pokuj w ktorym bylo najmniej pierdol wszystkich a jeszcze czeka mnie dwa pokoje kuchnia i lazienka. Nie wiem kiedy to zrobie 😠 😲